Kod för att importera min blogg till Nouw: 5788532107

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Eftersom vi fortfarande inte hade någon skola idag så har dagen varit ganska lugn. Gick upp runt kl 10 till brunchen som vi får på helger/lediga dagar. Sen fick vi dra ihop ett gäng och gå till the junction för att fixa och ladda på simkort till mobilen, vilket tog ganska lång tid!

Tillbaka på internatet så la jag och Agnes oss vid poolen när resten dragit iväg till the junction men när alla kom tillbaka så la sig nästan alla vid poolen, så härligt! Det är sjukt kallt i poolen just nu bara.

Innan middagen så hängde vi ett riktigt stort gäng i Fannys rum där vi babblade en massor, trångt och härligt! Efter middagen så gick vi dit en sväng till innan kvällsfikan och därefter satte vi oss vid zebra rummet i en soffa och snackade ett gäng härliga tjejer igen.

Nu ikväll har jag skypat med mamma och en snabbis med Max. Packade upp sista och städade så nu kan jag äntligen börja fixa i mitt rum! Ska köpa matta, ljus och saker som ger lite mysfaktor! :D

Likes

Comments

Jag har skapat den här bloggen mest för min egen skull men också för mina närmsta så att de kan följa min resa i Kenya. Jag ska gå mitt andra år på gymnasiet på Svenska skolan i Nairobi och det ska bli sjukt spännande. Är så nervös, taggad och alla blandade känslor på en gång!

Vi kom fram i morse och det känns som allt har gått i rekordfart. Resan började med riktigt jobbiga hejdå på Arlanda, speciellt att säga hejdå till min Max. Usch det var jobbigt, men det ska jag inte ta upp nu. Resan var med en snabb mellanlandning i Amsterdam i bara nån timme, och den timmen gick åt att leta upp rätt gate.

Vi landade 6.20 på Nairobis flygplats och fixade direkt med visum och mötte upp de som skulle hämta oss och sedan trängde vi in oss i bussar mot internatet! Direkt här bjöds vi på brunch och därefter fick vi våra rum. Mestadels av dagen gick åt att packa upp och ta det lugnt. Men vi fick också en promenad till the junction, köpcentret som ligger i närheten av internatet, för att fixa mobiler och köpa lite nödvändigheter som schampo och sånt. 

Vi bjöds på middag kl 17 och efter det spelade vi kort en snabbis och sedan skulle alla göra egna namnskyltar, måla sin egen mugg och skriva ett brev till sig själv som vi ska få öppna när vi om 10 månader slutar här! Efter det har jag i princip suttit med Max i Skype och FaceTime hela kvällen och nu ska jag alldeles strax sova!

Här är poolområdet på internatet, Helt grymt. Där har vi tjejer bestämt att morgondagen ska spenderas i solen.

Och där vid första dörren ligger min korridor. Ganska nära poolen! Och uppåt fortsätter flera korridorer.

Likes

Comments