Igår gick jag upp vid 9 för att hinna baka med Clara innan jag skulle iväg och öva luciasånger. Vi gjorde pepparkakor, kanelknäck och Elin gjorde Daim. Så himla mysigt!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Snart blir det dop och bröllop och lite senare ikväll ska jag till Skövde!

Likes

Comments

Äntligen fredag! Igår hade vi fysikprov, så skönt att ha det avklarat. Efter skolan drog jag och Frida till gymmet för att köra ett spinningpass och ett skivstångspass, var lagom slut efter det.
Idag hade vi sovmorgon till 12:20, så himla skönt! Ska bland annat jobba lite i helgen så det ser ut att bli en bra helg.

Likes

Comments

Idag har vi haft kompledigt från öppethus så jag har varit förbi en sväng på gymmet och mördat mina ben och sen hann jag med en sväng till Mariestad för lite julklappsinhandling! Har även pluggat lite smått inför vårt fysikprov på torsdag. Nu ska jag och Jacob titta på några avsnitt sons of anarchy. Natti

Likes

Comments

Likes

Comments

Hade en toppen fredag med Ida! Bland annat så åt vi GIGANTISKA pizzor. Hade varit en bättre idé att dela på en barnpizza... Sedan gick vi hem och kollade på Idol och hela Sverige bakar junior, så mys.

Idag var det öppet hus på Västerhöjd så vi fick gå runt och visa alla 00:or de olika inriktningarna och vart allting låg på skolan. Eftersom vi var i skolan idag så har vi ledigt på måndag och på tisdag är det studiedag så det blir toppen med en lite längre helg. Nu tänkte jag dra mig för att träna och ikväll ska jag, Jacob, Amanda och Rasmus kolla på film.

Likes

Comments

Igår var det konsert för Världens barn i kyrkan, det blev hur mysigt som helst! Lite senare drog jag och Jacob till gymmet för att köra armar.

Ikväll ska jag till Ida så vi får se vad vi hittar på!

Likes

Comments

​Till en lite bättre sommardag.

Likes

Comments

​Hej! Vet att det varit extremt dålig uppdatering det senaste. Har haft mycket i skolan i göra och sen så gick min mobil sönder för några dagar sedan. Idag har vi tränat med kören inför konserten på torsdag och nu tänkte jag dra iväg en sväng och träna. Ikväll blir det att kolla på Sverige-Danmark!

Likes

Comments