​Satt igår och klickade runt lite och måste erkänna att jag verkligen har fastnat för adidas Stan Smith. Sen kom jag och tänka på hur smidiga och små enkla axelremsväskor är? Det är inte ofta (om jag inte ska till skolan) som jag brukar fylla min vanliga handväska. Brukar ju oftast bara ta med mig plånboken och mobilen om man ska någonstans.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Fick en förfrågan om jag inte kunde tipsa några jackor så satt lite igårkväll och kollade på nätet och hittade dessa godingar!

Likes

Comments

Den här godingen la jag tassarna på efter skolan, är galet nöjd! Kommer användas flitigt det närmaste. Bilderna blev inte de bästa men det får duga!

Likes

Comments

Likes

Comments

När vi var i Skövde i helgen fick jag med mig denna hem, dem luktar ju så otroligt gott och återfuktar så sjukt bra. Jag är mer än nöjd

Likes

Comments

Godmorgon alla morgonpigga! Har egentligen sovmorgon idag men bestämde mig för att gå upp lite tidigare för att inte behöva stressa. Går i skolan fram till 16:00 idag men ska in och titta efter en jacka jag kollat på nätet efteråt så jag har ju något att se fram emot! Hoppas ni har en bra måndag.

Likes

Comments

Idag har jag försökt plugga det vi ska hålla på med i skolan medan jag är borta i Turkiet, har hunnit med en inlämning, några sidor i matteboken och lite smått i Revit.

Satt igår och pillade lite med designen på bloggen och jag tyckte det blev lite fräschare än vad det var förut, vad tycker ni?

Hoppas ni har en bra söndagskväll, nu ska jag dyka i läxböckerna igen!

Likes

Comments

Igår var jag, Jacob och hans mamma och pappa i Skövde på Pinchos! Hur mysigt som helst och maten där är ju supergod. Det är ju så mörkt där inne så fick inga höjdar bilder men det får helt enkelt duga.

Skulle egentligen varit i Vårgårda idag för att spela fotboll men har fortfarande problem med vaden så fick tyvärr avstå från det.

Likes

Comments

Uppdaterar er lite senare vad vi hittat på för kul!

Likes

Comments