Får väl slänga in lite bilder från sommarland också. Det var hur kul som helst! Vi kom två på trekampen med hjälp av Johan som fick hoppa in för Linus och sen vann (fattade det som att jag vann iaf...) jag karaoke-tävlingen. Discot var också kul :)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Så himla skönt att slutat men kommer sakna vår klass ändå! Idag ska jag till Skövde för att kolla när Elin spelar match i breddlägret, ska övertala mamma att vi ska dra in en sväng till Commerce också.
Likes

Comments

Såg att inlägget inte lades ut igår så lägger ut det nu!
Idag har vi haft avslutningslunch och kollat fotbollsfinalen. Kan väl säga att det var en rätt Het match... Nu ska jag kolla VM, godnatt!Gjort klart vårt arbete i slöjden, så skönt!!
Sista riktiga skoldagen, wiho!


Sista matten med Linus


Mys på spanskan
Mat på Krubb
Skolif


Avslutningslunchen!

Likes

Comments

Hur underbart är det inte att vara ledig i detta väder? Ligger just nu ute i solen och senare skulle vi nog till Skövde!
I lördags tog jag och Sandra en fika och sen hälsade jag på Evelina som jobbade. På kvällen grillade vi och det var hur gott som helst!
Igår var jag och badade med Clara på utebadet och sen kollade jag på p98:ornas match mot Råda, det blev en förlust på 6-0.

Likes

Comments

Lägger in lite bilder jag knäppte på Mats och Marias bröllopLikes

Comments

Upp tidigt idag för att åka till Skara för Stjärnskott. Måste säga att det gick jättebra men det ledde tyvärr inte till en vinst. Hade ändå en helt otroligt bra dag!


Likes

Comments

Har precis gjort sista provet på central, hur underbart är inte det? Jag hade inget bra internet i Prag så bloggen fick lida lite men Vi hade det asbra och jag fick med mig en massa saker hem!
I förrgår spelade vi match mot kinnevedum och vi vann med 6-0, gjorde två av de målen så jag var rätt nöjd! 

Slänger in lite bilder från Prag! 

Jag och Elin gymmade igår...

Likes

Comments