Jag och Sandra tog cyklarna till Mandy's och tog varsin milkshake där, hur gott som helst! Sen åkte vi till hennes mamma där vi åt grillat, var rätt mätt sen!! Vi pratade en massa om drömmar och vi fick oss ett gott skratt...

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Skulle åkt till Tingsryd idag men det blev inget med det utan istället åkte jag, mamma och Clara för att kolla på pappa när han körde 12-timmars! Sen hann vi med att kika lite snabbt på Elins esplanad. Ska träffa Sandra nu, vi har så mycket att prata om!

Likes

Comments

Vädret är ju helt underbart!
Igår blev det tyvärr en förlust mot skara FC med 3-0. Efter det kollade jag och Nora på matchen mellan TIK-Jula BK herr, den matchen slutade 2-2 sedan mötte vi Filip och åkte och fiskade men det gick inget vidare!
Likes

Comments

Match idag mot skara FC och efteråt skulle vi förmodligen åka in till Skövde för att kika lite skor och så. Igår så cyklade jag, Edin och Labi upp till töreshov för att lägga lite hörnor och så, var riktigt kul!
Likes

Comments

Sprang en sväng här på morgonen, så skönt att ha det gjort på morgonen speciellt när det är så fint väder!


Likes

Comments

Hur god är inte denna?? Älskar smaksatt Loka!


Likes

Comments

Spelade match mot Lidköping och det blev tyvärr en förlust på 2-1.
Tog en liten paus under påsklovet från bloggandet men det har varit en jättebra vecka så slänger in bilder från den! Imorgon blir det tillbaka till skolan, aja då blir det snart sommarlov iaf!

Spelat fotboll, på gräs!
Fest hos Lovisa
Spenderat några dagar i Mariestad


Firat påsk!


Träffat min fina vän för att prata lite vid kanalen.

Likes

Comments

Påväg till Örebro för att spela träningsmatch där! Slänger in ett par bilder från gårdagen också

Var en stund hos Sandra och snackade lite om allt mellan himmel och jord!


Jag och min kära far
Likes

Comments

Jag, Wilma och Sandra gjorde iordning lite fika och scrapade lite innan jag var tvungen att dra mig hemma för att skriva klart mitt författararbete....


Likes

Comments

Var i Mariestad i måndags och i tisdag hann jag med en sväng till gymmet och sen pluggade jag hela kvällen! Idag har vi fotbollsturnering och sen ska jag plugga hela dagen.


Likes

Comments