Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Tjääääna!
Har blivit jättedålig bloggning från min sida, detta beror på att jag måste bli klar med några arbeten i skolan först men jag försöker slänga in lite bilder då och då! Ha en superbra dag alla fina läsare

Likes

Comments

Hej mina fina!

Efter skolan igår tog jag och Nora bussen till Mariestad. försökte hitta en skinnjacka men den fanns inte där så det får nog bli skövde imorgon! jag och Nora tog en glass i hamnen iaf och hade det mysigt! runt 6 åkte jag hem och kollade på fotboll, damerna vann med 8-1! 

Nu ska jag göra mig iordning, puss

Likes

Comments

blev en rätt lång dag i skolan idag, först till konfan och sen döma fotbollsmatch.
blev även speedway med pappa och elin! när vi skulle åka hem så hade någon parkerat precis bakom så vi kom inte ut. sen var jag och elin tvugna och putta på och då ramlade jag lite :$ hehe men det gick bra!

i helgen måste jag verkligen ta tag i våran teknikuppgift också...
ska kolla klart fast 4 nu och sedan sova

nightyyy

Likes

Comments

Yesterday:
Så fort jag kom hem så satte jag mig den lilla stund i solen, sedan Kollade jag på Elins match och efter den så gick jag till Töreboda och tillbaka!
Mamma har även bokat en tid på Rehab i mariestad på måndag så jag kan kolla om det är något fel md knäet...
Ska cykla till skolan nu!

Likes

Comments

Hej!
Kom precis hemifrån att ha gått en liten sväng med Sandra! Kan fortfarande ite träna pågrundav knäet så imorgon ska jag ringa till Rehab och fixa en tid där! Ska plugga lite hemkunskap nu!Likes

Comments

Tjena!
Igår dömde jag matcher med jenny, jossan och ellen! sen träffade jag Nora, Hampus och Gruff. Vi spelade volleyboll och fotboll.
Idag stod jag i cafeterian med Hanna och Ida och sen körde jag lite moped innan det var dags att åka upp till töreshov igen för att kolla på damernas match. Vi vann med 2-0 mot hörnebo!
Inväntar hockeymatchen nu!Likes

Comments

Hellooooo!
igår bakade jag hela dagen för Clara som fyller år idag! Hur underbart väder som helst idag ju! Hoppas ni får en bra dag!

Likes

Comments

Tjäna
Skoljoggen gick helt okej, kom tvåa av alla tjejer i 8:an. Låg först ett bra tag! Jaja är nöjd med min insats trots ryggont och knäont!
Sandra hängde med mig efter skolan och vi gjorde inte så mycket.
Förut så körde jag lite moppe med Elin och det gick jättebra!
Ska äta nu, godnatt!

Likes

Comments