bal

ölbrännboll

teknikmiddag/grill i boulogner

avlopp/skumparty

flakfix

champagnefrukost

Saknar denna vecka sååååååå mycket trots att det bara gått 2 månader sedan. Hela min studentvecka var guld och över all förväntan. Nu i efterhand är jag så glad att jag bytte linje från ekonomi i Mariestad till teknik i Skövde. Har lärt känna så fina människor här.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Har den senaste veckan försökt klämma in alla mina fina vänner för att träffa de en sista gång innan jag åker. och det var självklart lite jobbigt att säga hejdå till allihopa.

Likes

Comments

Hej!
Nu har vi äntligen kommit fram till skolan vi ska bo på och jag bor ihop med en tjej från Tyskland och de jag flög med från Sverige bor dörr i dörr så det känns bra. Flygresan i sig har gått superbra trots att vi satt på helt olika platser i planet. Nu ska vi samlas för att käka pizza och gå igenom de kommande dagarna!

Likes

Comments

De senaste dagarna har bara sprungit iväg och nervositeten har krupit fram... Men idag lämnar jag Sverige för att spendera ett helt år i USA. Detta kommer bli såååå spännande och som jag längtat!

Kommer sakna alla hemma i Sverige så galet mycket men som tur är så finns ju facetime!

Puss & Kram, Wilmis

Likes

Comments

​Kortegen

Lite bilder jag knäppte i fredags på studenten i Skövde. Var helt underbart väder för alla fina studenter. Längtar så tills det är vår tur!!

Likes

Comments

​Låter bilderna får sammanfatta helgen!

Likes

Comments

Var i Göteborg i måndags för att kolla på Mumford and sons och jäklar vad bra dem var! Verkligen en av de bästa kvällarna detta året.

Likes

Comments