TRÖTT

Har endast varit ganska lat idag och inte gjort så mycket. Har bara pluggat en kortis sen har jag varit med kompisar och tagit de lugnt.
Det är väl de som jag gjort idag, inte mer än så.
Så får väl se vad denna kväll bjuder på då, jag ska duscha (typ nu) sen får vi se

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

tumme upp<3, Hmm, inköp

Nu sitter jag i Lukas moped Påväg att handla. Har slutat precis (12.00) så ska handla lite saker , sedan ska jag plugga lite (tror jag?) om jag har saker att plugga på sedan får vi se vad kvällen erbjuder!

Ps! Ett inlägg om stallturen i veckan!!!
Förlåt för dålig uppdatering, hänt lite saker som jag tänkte dela med mig av sen, så håll utkik!

Puss på er, ha en fin & SOLIG dag!

Likes

Comments

tumme upp<3, TRÖTT, todayys, Go och glad kexchoklad, Veckansss

Idag åkte jag och heeeela min skola till Romme på vår friluftsdag...
och inte stått på ett par skidor sedan 1-2 år sedan.... och nej jag är fan inte duktig.

Jag åkte bil med Albert pga personliga anledningar. Men nåväl till historien...

Klockan 05.05 åkte vi redan till Romme å då SKULLE bussen med resten av eleverna också åkt men men, jag och Albert tog småvägar för att fördröja tiden så de skulle hinna före oss.... MEN så blev det inte, då vi kom över 30 minuter innan resten av skolan.

Första gången i hela mitt liv åkte jag svart backe och ramlade bara en gång (haha) men sen gick de bra. Fanns några fåååå backar där de va is på få ställen men fy vad de va skönt.
Har redan fått blåmärken HAHAHAHAHHA

Jag och Albert åkte hemåt vid 15 och de andra skulle åka vid 16(?)

Men vi tog en omväg och skulle förbi hemma hos Albert innan vi kom tillbaka till skolan. Vi åt mat, åkte ännu mer småvägar.
Vi var hos Albert i mer än 10 minuter bytte bil och fortsatte åka småvägar.
MEN ändå kom vi fram före bussen hem..? Jag har nu hunnit duscha , haft Ansiktsmask, gjort kaffe, borsta håret m.m och bussen kom fram ca 20...

Aja värd dag iallafall. Roligaste jag gjort, trots en enda vurpa.

Nu är jag heeelt död och kämpar för hålla mig vaken, vi får se hur detta går. Puss på er

Likes

Comments

TRÖTT, Hmm

Idag är det tisdag och det innebär säkert skola och vanliga lektioner för vissa skolor och dess personer.


Men icke sann icke för Wilma haha, jag har lammjour hela eftermiddagen och natten till 12 imorgon men eftersom jag ska dra till Romme imorgon så har jag endast haft eftermiddagen och sedan har jag kvällen/natten.

Onsdag klockan 05.00 går bussen upp till Romme där jag kommer spendera hela min dag

Torsdag har jag och Emilia stalltur i djurhuset och samma på fredag. Vilket innebär att vi enbart ska jobba hos djuren och sköta om dem hela dagarna och endast gå ifrån för prov i skolämnen.


Jag tänkte filma och lägga upp här men tror inte det gick så bra så vi får väl se haha, vad ska ni göra i veckan?

Likes

Comments

!!!, Hmm, NattBabbel/Tankar/m.m

Trött wilmis säger faktiskt Godnatt med en aning stor stress. Men men, att inte kunna veta men alltid orka undra...?

Poetisk på kvällen då man alltid har mycket i huvudet.

Nu tänkte jag sova så jag orkar upp imorgon och orkar blogga om vad som kommer pågå under vecka 11!!!

Likes

Comments

todayys

Hej och ho.. Denna vecka har varit full med skola, utmattning och även en ganska besviken Wilma då knät inte riktigt gick med på att jag skulle träna i måndags och låste sig ordentligt, har små låsningar kvar och har fortfarande inte spelat fotboll än efter det.

Tränade endast lite styrka igår och ingen idrott blev det för mig idag dock... Så ingen träning ikväll heller men känns lite sådär ändå, då allt gick hyfsat bra och kändes bra igen , vilket det inte gjort på månader.. MEN skam den som ger sig!!! Dags att träna mina knä- övningar och ta det lugnt nu i helgen och bara hoppas på det bästa, men vi får se. Nästa vecka lär det inte bli så mycket fotboll då jag har lammjour, ska till Romme med skolan och så har jag stalltur två gånger nästa vecka. Känner mig lite stressad MEN från den ljusa sidan så är det fredag imorgon vilket innebär hemgång och jags ka ut till stallet <33333 ( KÄRLEK ) men nu börjar snart lektionen, så hörs puss

Likes

Comments

TRÖTT, tumme upp<3, Stallet <3, träning. <3

Söndag = lazy day


idag har jag varit i stallet och det blev lite dragkamp med hästen Isak men tillslut blev han och jag glada då vi fick allt gjort som vi skulle. Efter det var det bara att åka direkt hem, duscha mig och vovven sedan vidare mot maten som var i köket. Efter en timmes kamp med tandborstning och tandskrapa på vovven så fick jag äntligen äta och bara ta det lugnt. Efter detta började självklart frysa ihjäl vilket ledde till att jag låg in krypen i en av sängarna i stora huset och bara värmde mig och var så trött.

Sedan ikväll har jag pluggat lite och bara haft det mysigt. Nu ska jag snart sno med hunden upp till min lilla stuga för att packa inför nedfärd till skolan imorgon, snark.. Sedan ska jag även på träning imorgon. Känns hyfsat bra att åka ner och träffa alla kompisar men jobbigt eftersom det är skola igen ju hahha men men ,det var det om min dag.Likes

Comments

!!!, Something big., åsikter

Jag är så fly förbannad.

Jag är så förbannad på hur Sveriges rättssystem fungerar , hur de behandlar vittnen, utsatta och framför allt fallet de har.

Och nu tänker ni säkert såhär : "men lilla damen , vad vet du om rättssystemet, hur de behandlar folk och hur de ser på folk med detta?"


Jag har gjort ett stort projekt om det här och därför vet jag mycket om det här, med mina undersökningar och egna erfarenheter!!!!!! Har även hört nu på olika låtar som smutskastar ord och jag kan få fram och se de framför mig att de bara vill våldta tjejer, men det är bara en låt yeah right eller? Isåfall beskriver låten HUR Sverige ser på kvinnor och deras rättigheter.

- Vänta Wilma menar du att Sverige ser ner på kvinnor? Varför?

Jo vet du hur? Vi kvinnor anses att jobba på ställen "där kvinnor hör hemma" tex : kök, sjukhus m.m. medan killarna får de mer hårda arbetena ? Men vänta här, vi kan också jobba tungt? Dock är det bättre nu med JOBBEN OCH ENDAST JOBBEN. Inte i rätten, inte i lönen eller liknande.

I Sverige (och flera länder såklart) ser man inte våldtäkt som något allvarligt. Man lägger onödiga pengar på andra resurser som inte ens behövs på samma sätt. Man MUTAR de uppe i domstolen för att slippa undan med brottet, man ljuger för att inte få stämpel "våldtäktsman" ( nu tänker ni oh, inte jämställt.!) det är bevisat i procent och forskning att killar/män är de som mest överfaller tjejer och tjejer/kvinnor blir dem utsatta för såna här brott.

Jag känner flertal som inte ens vågar gå ut efter att de blivit utsatta för våldtäkt, sexuella trakasserier m.m. Och så ska det inte vara? Det står på olika nyhetsartiklar att tjejer ska ha ett armband (eller vad de va) som gör att man inte ska bli våldtagen???? Men hallå? Hur tänkte ni? Bara för jag har en sak omkring min arm betyder det inte att det MINSKAR risken att bli överfallen? Det finns ingen logik i det? Jag förstår inte riktigt.

OCH NEJ NI TÄNKER SÄKERT ATT JAG BARA KLAGAR, OCH : "Sverige gör sitt bästa"

VET NI EN SAK? Nej det gör dem inte alls, om de hade gjort de hade de lagt mer resurser på rätt saker och mer pengar på saker som är nödvändigt.


I Sverige är det inte jämställt alls, här ser ni ett exempel och ja , varsågod och tyck att jag är en äcklig feminist.


BUT HEEEY GUYYS , Det vore FEL om jag inte vore FEMINIST. Jag står för jämställdhet, jag står för att kvinnor och män ska behandlas lika.

Jag hatar INTE på män, folk som påstår sig vara feminist och hatar på män, ni är inte feminister utan ni är något helt annat ; "manshatare" Det är STOR skillnad.

Lär er vad feminism är innan ni smutskastar ordet!!!!


Ps bara för jag är feminist och står för de som det egentligen står för = jämställdhet mellan de TVÅ olika könen, betyder det inte att jag MÅSTE gå orakad.

Killar SLUTA få för er att feminist är följande = orakade intima delar/armhålor, manshatare, lesbiska eller liknande.


Feminism är jämställdhet mellan de två könen, att kvinnor och män är LIKA värda. Det står för det och INGET ANNAT!!!!!!!


Likes

Comments

Something big., Hmm, Random things, Veckansss

Ja det är en intressant fråga.... Jag har alltid velat arbeta med djur sen jag var i liten ålder och aa så är det fortfarande.


Jag vill samtidigt ändra på saker och ting i mitt liv, världen och exakt aa allt. Vill bli polis eller liknande för att ändra på hur saker sker idag och hur folk reagerar och agerar på saker idag. Jag vill kunna ändra på hur polisen agerar vid våldtäkt, deras straff och hur de tänker. Jag vill även kunna förändra beteendet i rätten så att det blir RÄTTVIST!!!!!!!


Men grejen är att det krävs höga betyg och bra närvaro... Det är inte riktigt min grej dock med närvaron och mina betyg är inte de högsta heller trots att jag ibland förtjänar högre betyg än vad jag får på vissa uppgifter. Men..


Mitt drömjobb är att ha en egen gård med massa djur - höns, hundar, katter och hästar. Förstå hur mysigt det skulle vara att vakna upp i sitt hus , gå upp, gå ut och mata djuren sedan bara gå in och äta. Det är något jag drömmer om TROTS jag vet hur hårt arbete som ligger bakom det.


Det jobb jag INTE vill ha någonsin är sopphämtare eller någon som behöver låsas vara jätte trevlig mot fast att personen är otrevlig. Om man inte skulle få säga IFRÅN skulle inte det vara ett jobb för mig , man behöver inte vara otrevlig bara för man säger ifrån men om man inte ens får säga ifrån så tycker jag inte det är ett beteende som är okej eller inte en regel som är okej heller.


Likes

Comments

TRÖTT, tumme upp<3, Stallet <3, träning. <3

Jag är utmattad.


Jag känner att jag knappast orkar gå upp på morgonen och på kvällen när jag väl lägger mig i sängen är jag så trött att jag somnar på två röda sekunder, för mig är det ovanligt då jag faktiskt har sömnproblem och känns jätte konstigt, men men.


Jag har blivit mindre social på sociala medier och det vet jag om.. Men jag vet inte riktigt hur jag ska orka saker och ting, det kanske inte alltid är bra om man pressar kroppen till det yttersta varje dag.


Men jag tränar, håller mig till hästarna och mår relativt okej tror jag. Just nu är det svårt att känna mina känslor och vad jag känner. Men vet att min depression är extra jobbig just nu men jag kämpar och hästarna och träningen hjälper mig. Men jag orkar inte riktigt umgås med mina vänner då jag är helt sänkt och helt död, vilket ger mig ångest men jag försöker verkligen.

Har även blivit mer av en morgon människa just nu då jag är så trött och bara känner att jag blir pigg på morgonen.

Så människor där ute ha tålamod jag är inte on top varje dag och äter medicin. Hoppas ni har förståelse för detta tack <3

Just nu sitter jag i stallet med kaffe och lite frukost, funderar över vad som kommer hända idag på jobbet och vad jag ska göra senare ikväll. Älskar mornarna här i stallet då man hör hästarna mumsa på sitt hö och bara få vara. Igår tog jag examen inom hästeriet (haha Lina vet vad jag menar) det jag syftar på är att jag visade för min handledare att jag klarade av att ta två hästar ner till hagen som är lite små busiga och det gjorde mig stolt men även väldigt glad.


Igår red jag och aa ni får se hur det gick i nästa inlägg puss på er så länge, får se om jag lyckas ladda upp en video här pusssssss

Likes

Comments