Jag hade tänkt och utmana mig själv nu. Och se hur lång tid det tar att sitta i spagat och split igen. Jag har ju gått på gymnastik när jag var yngre men det var några år sedan..

Utmaningen går ut på att varje vecka ska jag se hur långt ner jag "kan gå" och se hur många veckor det här tar. Samtidigt som jag tränar ca varje dag.


VECKA 1

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Usch...
Ännu en natt då jag glömt ta min medicin &
Nu ligger jag och inte alls kan sova.
Kroppen är utmattad men hjärnan övertänker så det luktar bränt.

Jag har varit sjuk heeeela veckan men imorgon är det dags för min APL igen. Så ska få gosa med hundar och bara njuta typ halvt.

Det komiska med det här är att jag är så trött och kommer säkert va trött imorgon att jag kommer behöva droga koffein imorgon.
Men men, sen tänkte ja köra slut på mig själv igenom träna och kanske dra ut och springa bara för göra mig extra extra trött. Behöver min sömn *snark*

Just nu är jag hos min kusin & moster i Hässelby eftersom det är närmare min praktik härifrån trots att det är krångligare att åka.
Men nu ska jag spela farm heroes
Puss på er

Likes

Comments

Det finns olika fall av depression och olika steg innan det kallas depression, det finns nedstämdhet , lätt depression , svår depression osv. Det finns helt enkelt flertal steg innan man ens kan kalla det depression. Det är inget man själv vill utan det är något som huvudet styr, tankarna styr. Man an inte alltid styra dem, vissa dagar är man bättre än andra. Jag försöker att inte låta rösterna i mitt huvud ta över mig. Jag vill vinna och för mig krävs det ibland att jag får bryta ihop, jag får ha ont och jag får vara arg. Jag behöver få vara så som huvudet ibland vill trots att tankarna inte ska få vinna. Jag ogillar att prata om min depression men samtidigt hjälper det. Att skriva om den att får mig lite lättad. Men bara för man skriver om sin depression betyder det inte att någon annan kan se in i depressionen och anse att jo du mår bra. För just du kan inte se vad som händer inuti mitt huvud och hur min depression påverkar mig. Det kan inte du göra. Bara för att jag berättar saker om den betyder det inte att någon av er ens vet hälften av vad som händer inuti mitt huvud och hur mitt mående påverkas. Jag vill inte ha en depression, jag har inte valt att må såhär och nej allt blir inte bättre bara för man tänker positivt. Ingen vet och ingen ser. Jag kan inte förklara för er hur en depression känns för mig utan med enstaka ord.

Det känns som jag sjunker men ändå simmar, det känns som mitt hopp är bundet runt en sten som glider ner mot havsbotten medan jag försöker hålla huvudet över ytan. Det känns olika för alla men det påminner också om varandra.


Likes

Comments

I dagens samhälle kan man ju själv "diagnosera" sig om man har en diagnos eller inte och detta gör mig så fruktansvärt förbannad. Det är en förolämpning mot dem som har en diagnos som en läkare har satt och man har fått på papper. Säg aldrig att du har en diagnos om den inte finns på papper eller en läkare har sagt det till dig personligen. Man kan ha olika drag av diagnoser fine men att man själv kan säga jag har de och de , när du inte ens har gått till en läkare och fått det sagt. Hur kan du ha mage till att sitta och säga att du har den och den diagnosen när du själv vet att det är något internet hittat på? Eller bara något du tror.


Jag trodde aldrig jag skulle ha mina diagnoser som jag i dagens läge faktiskt har, och jag känner mig kränkt. Att varje person som jag möter påstår att den har en speciell diagnos, visst det är INGET fel och ha det men om man inte har det, varför utnyttja ordet eller leva på andras diagnoser? Det är inte lätt att ha en diagnos men det är så vi är och vi kan inte ändra på diagnosen någonsin, för vi föddes såhär och kommer förbli såhär resten av våra liv. Det är inte något vi kan ändra på och bara för vi har våra diagnoser betyder det inte att vi går runt och skryter om dem? Bara för vi någon gång i livet får våran diagnos är det inte så att vi använder den för att skryta eller liknande. För det är så vi är och så vi alltid varit och därmed alltid kommer att vara. Jag känner mig förnedrad, kränkt och bara äcklig när alla som säger dem har diagnoser fast man inte har det. Jag är jag. Jag har asperger, adhd och depression. Jag har inte valt att ha någon av dessa diagnoser men det är inget jag kan styra. En dag hoppas jag ni har mage till att förstå vad ni håller på med och att det faktiskt kan såra mer än vad man tror.


Likes

Comments

Att säga till någon att den är ens bästa vän men sen får reda på hur mycket personen som sagt allt bra om dig också går runt och sprider falska rykten. Ber olika personer hålla sig borta och helt enkelt är dubbelmoral. Och efter allt detta vågar inte personen stå för sina handlingar. Vad är du för sorts "bästa vän" och vad är du för sorts människa? Jag har lärt mig att man ska slänga iväg såna personer som du, man beter sig inte som du har gjort. En dag hoppas jag att du inser vilken skada du gjort och kanske lär dig av dina misstag. Den dagen du kommer på vad du gjort för fel, kom ihåg jag står inte vid din sida då jag är long gone honey.

Jag har lärt mig att vara rak och ärlig, vad finns det annars för orsak att man har egna åsikter,tankar och känslor? 

Jag är hellre hatad av många och älskad av få, man skapar sina fiender men visar hur stark man är igenom att vara glad och framåt. Jag skiter i er som sårat mig och tar lärdom av det. Ni är borta ur mitt liv.

Anledningen att jag skriver du/ni är för att inte nämna namn och om den/dem personen/personerna läser det här så kan dem känna sig träffade utan att jag visar deras namn eller i huvud taget pekar ut någon.

Likes

Comments

​Det är väldigt svårt att säga det här eller ens försöka att skriva det här. Just nu har jag ingen motivation till fotbollen, känns som min/mitt dröm/mål är långt borta. Grejen är att jag har spelat i 11 år nu. Och känns jobbigt att sluta med samtidigt vet jag inte längre vad jag vill. Jag vill så mycket men ändå inte. Jag vill bestämma men vet inte hur. I need help. 

Likes

Comments

​Ja.. Hej mina få läsare som finns kvar...

Ska försöka göra ett sista försök med bloggandet och hoppas ni kommer tillbaka och stannar en evighet nu. 


Mycket har hänt sen sista gången vi hördes av, jag har gått i skolan i mer än 1 månad nu. Även fått reda på hur människor beter sig och hur människor utnyttjar mig. Vad jag inte förstår är att alla jävlar är så himla avundsjuka på mig..

Jag har inget speciellt som man behöver vara avundsjuk på, inte alls faktiskt. Men har ju jämt fått reda på allt på den hårda och hemska vägen så varför sluta nu? Ni vet vilka ni är och hoppas ärligt talat ni inser vem och vad ni har förlorat. Och hoppas för eran sull att ni växer upp och inser hur mycket skada ni orsakat. En dag kommer karma ikapp er och då kan ni inte gömma er bakom era lögner. 

Men för övrigt mår jag bara bra tack vare dem få unika människorna jag har i mitt liv, hellre hatad av många och älskad av få. Jag kommer aldrig vara ensam eftersom jag har dem jag har och vet exakt vem jag är. Jag är inte rädd för något och inte osäker på vem eller hur jag ska va som person runt olika människor. Det är jag väldigt stolt över, den egenskapen kommer jag aldrig att glömma bort. Samma med att jag står för mina handlningar och åsikter, jag viker mig inte för lite skitsnack. Man ska stå på sig och visa vem man är oavsett vad som händer, jag är jag. Varför hata sig själv när man kan älska och känna sig stolt över hur man beter sig. Jag är jag och är stolt för hur mina föräldrar uppfostrat mig, är även stolt över mig själv som rest sig upp varje gång jag ramlat ner igen och det har lett till att jag är jag och kan stå på mig som jag gör. Ingen är jag och det är jag glad för. Ni som inte är den ni själva egentligen är och byter personlighet när man är med olika personer, ni borde försvinna och inse hur falska ni är och att ni bara förtjänar varandra, ingen annan. Inte mig, inte någon som är äkta inget alls.

Likes

Comments

​Nu är det tredje veckan , tror jag som jag gått i mitt gymnasium. Det är riktigt kul men ändå väldigt väldigt jobbigt. JAg älskar människorna här och trivs verkligen.


Idag har varit en riktig skit dag men har iallafall kämpat mig igenom hela dagen. Mer kan ingen annan begära. Nu ska jag ligga i sängen tror jag. Min fotbollsträning blev inställd så får se om jag tränar med skollaget eller inte alls. 

Idag är det tredje veckan jag är utan fotbollen :) inte mått topp och haft mycket plugg och nästa vecka är jag i Grekland.. ¤ veckor utan fotboll.. Hemskt:) Går under

Likes

Comments

Hej alla läsare nu är jag tillbaka. 
Jag har börjat gymnasiet i Nyköping och där med bytt lag till IFK Nyköping vilket känns riktigt bra.

Gymnasiet jag har börjat heter Ökna, och det är ett Naturbruksgymnasium. Jag trivs riktigt bra och bor med mina vänner på internatet. Fast skulle snarare kalla det familjehem, man kommer varandra så nära på några få dagar då man är varandra mer än 12 timmar per dygn.


Idag spelade jag min sista match med Bagarmossen Kärrtorp jobbigt men dem kommer alltid att ​​ha en speciell plats i mitt hjärta. Bilder kommer upp sen. 


Just nu sitter jag hos Hedda (en tjej jag lärde känna på gymnasiet ) och myser. Imorgon bär det av till hemmet igen. Vilket känns så härligt.

Likes

Comments