View tracker

- MÅENDE -

Jag vet inte riktigt vad jag ska säga mer än att jag är tom. Visst det är kanske pga medicinen som jag inte tagit? Men det har varit såhär ett tag. Och eftersom det finns många som skulle tycka synd om mig eller liknande när jag skriver det här så vet jag inte riktigt hur jag ska formulera mina ord. Men jag ger det ett försök.

Det är som varje gång jag andas trycks något hårt mot bröstet, en känsla av att det här räcker. Mitt mående är inget att leka med, jag hade gärna levt utan min depression och mina diagnoser. Hade mer än gärna varit normal och bara njutit av livet, men tyvärr så är inte livet så lätt för mig. Inte för att ni kanske tycker det är svårt, utan för att mina tankar, mitt psyke inte är okej. Jag är inte okej. Jag vet att jag kan överreagera och göra små saker stora medan andra tycker det är litet. Men anledningen till att jag överreagerar eller faktiskt tar illa vid mig är att jag aldrig skulle behandla eller göra så mot någon annan individ. Det är därför jag beter mig som jag gör, därför jag överreagerar och blir sårad. Jag har lärt mig att alla människor inte är värda min tid, kärlek och intresse. Jag har lärt mig det den hårda vägen, jag har svårt att lita på folk och släppa in andra i mitt liv. Men bara för jag är såhär och det gör att andra blir irriterade osv betyder det inte att jag tänker ändra mig. Behandla mig med respekt så behandlar jag dig med respekt.

Jag är en cold hearted bitch I know that, men så går det när man inte vill visa känslor utåt. Jag tänker inte ändra mig på grund av någon som inte förtjänar det.

Jag står för vad JAG säger och för vad JAG tycker & tänker. Jag snackar inte skit och skapar falska rykten som resten av majoriteten av alla tjejer, vet du varför? Jo för att jag är ANNORLUNDA! Varför ska man vara omogen och avundsjuk liten snorunge istället för acceptera hur det är och sluta trycka ner andra för att man själv ska må bättre. Det äcklar mig att ni ens kan få leva i denna värld, och förstår inte själv hur ni kan vara stolta över hur ni beter er eller hur ni ens kan leva med det ni håller på med? Usch säger jag bara


Ni som inte känner mig, hur har ni mage att sitta och snacka skit & även skapa falska rykten? Mitt liv är ju så mer intressant än ert då ni snackar & skapar mer falska rykten om mig än vad ni fokuserar på ert egna liv. Liksom wow, vet att jag är en förebild men shit asså😃 Men jag tänker iallafall inte lägga tid på er som håller på att bråka och neka till alla jävla rykten som inte är sanna.

Jag är jag, jag känner mig själv. Står för det jag gör/säger och tänker. Om du vill tro på deras snack, sure fine for me. Orka bry sig om någon som inte bryr sig om dig.

Jag är stolt över vem jag är, trots motgångar. Jag är här där jag är idag och vet själv hur man ska bete sig. Men om ni inte vet det så varsågod och ta en plats vid resten av personerna som väntar på att jag ska bry mig.

Pinsamt.

Likes

Comments

Har inte riktigt ord för vad som har hänt den här helgen eller vad jag har varit med om. Mer än att jag är utmattad och mentalt förstörd. Denna helgen handlade inte om mig, men i all stress glömde jag ta mina mediciner och allt blev bara skit. Jag drömde dessa hemska mardrömmar där man vaknar upp helt svettig mitt i natten och inte kan röra sig. Och det känns som något rör vid dig, detta har hänt mig mer än bara en gång. Det ända jag kommer ihåg dagen efter är den där otäcka känslan. I början trodde jag bara det var en vanlig dröm, men efter alla dessa gånger har jag märkt att det är något mer. Och det ända jag kan tänka på är varför vaknar jag upp svettig för? Varför?

Jag kan inte sätta ord på något.


I fredags var jag iallafall och lämnade blodprover för mitt huvud. Sedan idag har jag spelat träningsmatch, det gick väl sådär pga astman med kyla och sådär, men men det var kul iallafall.Likes

Comments

Jag vet inte riktigt vart eller så jag ville komma med det här inlägget. Men kände liksom att det blev för mycket och eftersom allt inte kan sägas eller i överhuvudtaget nämnas så gör jag mitt bästa med detta då jag behöver få ur mig saker.

Folk påstår att jag inte ger andra en andra chans eller ger dem en chans att visa att jag kan lita på dem. Men sanningen så att säga, är att jag är trött på att bli utnyttjad för pengar och vänskap. Jag finns alltid där men vem finns där för mig?
Är trött på att jag alltid ska behöva höra av mig, är trött på att jag alltid ska finnas där för alla men inte få något tillbaka, jag är trött på att bli utnyttjad. Men ändå så tycker folk jag överreagerar? Jag har varit med om mycket och tillit & lojalitet betyder allt. Jag kan int elita på vem som helst och kan verkligen inte släppa in vilken människa som helst.

en gång en person gör något oförlåtligt , den dagen vet man att personen kommer göra det igen.

Jag ska inte bli behandlad såhär .

Även att personer sprider rykten för att paja vänskaper? liksom vem fuck är du och vad håller du på med?
Jag vet även att en av orsakerna till att folk skapar och sprider falska rykten är för att dem är avundsjuka på något som jag har. Ja, men bara för det ska man inte behöva sjunka längre än en skithög liksom. Är trött på människor, deras beteende och allt. Jag bryr mig inte om ryktena då dem INTE är sanna, varför ska jag sota för något jag inte har gjort?


Jag avskyr falska personer . Ni som tror på ryktena angående mig, vad är det för fel på er med? Mår ni ens bra? Vet ni ens sanningen bakom det hela? Och dessutom sluta sparka på någon som redan ligger ner. Jag mår inte sämre trots era rykten, jag skrattar åt dem. Men att ni ska dra in vissa personer som inte ha något med mig alls att göra, då undrar man vad det är för psykiskt fel på er. Tänk efter, hur skulle du känna om du vände på steken? inte kul va? NO right! Herregud väx upp människor , usch usch usch

Likes

Comments

Nu är det andra dagen i skolan och ja tyvärr, känner mig redan helt död i hela kroppen och så i huvudet. Aja överlever tror jag.
Har varit hos kuratorn på en bokad tid idag angående skola m.m. Vilket ändå kändes relativt bra.

Nu ligger jag i sängen och ska snart byta om till träningskläder då jag ska ha fys med fotbollen, ni som har läst vet nog om att jag inte varit aktiv inom fotbollen på ett antal månader. Men nu ska jag försöka köra allt igen. Lite svårt med allt som är just nu men gör det bästa jag kan utav situationen.

Vad det är som har orsakat min frånvaro till fotbollen är mitt mående och min ork. Mer än så kan jag inte uttala mig om tyvärr pga olika skäl.


Ja vad mer finns det att blogga om? Har ide torka men kommer väl på något snart. På torsdag eller fredag kommer inlägget angående internatet, för det är städdag då och allt ser inte skit ut här då (haha) man måste ju passa på när det väl inte är stökigt.

Så till saken iallafall, ska försöka bli aktiv och allt igen oavsett mående , kanske blir en aning kort ibland men jag vet att ni troligtvis har förståelse!


HAVE FUN GUYS, see u soon <3

Likes

Comments

Hej..
har tyvärr något jobbigt å berätta , men jag tänkte ta en paus tills måndag eller tisdag bara för att jag behöver annat att tänka på. Och det är därför jag inte orkat blogga heller.
Inget är direkt som det ska i mitt liv just ju och det gör det ännu svårare för mig att kunna formulera och orka att ens lyfta ett finger.
Hoppas ni har förståelse och så hörs vi inom kort. Puss

Likes

Comments

Oj blev visst december och nu är tydligen det nyår imorgon? Oj Oj det gick snabbt? eller nej det tycker jag inte. Det här året har kommit med sorg, prövningar och även glädje. Jag har blivit huggen i ryggen, sårad, och massa mer. Men ändå står jag här. Den 30 december i liv. Och trots min sjukdom orkar jag med att göra vissa saker trots orken tryter. Jag försöker mitt bästa och leva med et är det värsta som finns.


Vad ska ni göra på nyår? Själv ska jag vara hemma och äta middag sen åker jag iväg med Kaiza till en kompis och ska ha det trevligt. Att börja det nya året med härliga vänner är inte något negativt.

Vad är ert nyårslöfte?

Själv har jag inte riktigt bestämt mig förutom att jag ska träna mer (som vanligt) men men, vi får se vad som väntar. Jag väntar på nya året med öppna armar.


Nu sitter jag vid datorn och ska snart lägga mig i sängen och mysa med Kaiza. Sen ska jag upp tidigt imorgon... "snark"


!!!! PS följ mig på sociala medier om ni inte gör det än.

Instagram: wilmaaericsson

ask: wilmizz

snapchat: wilmaaericsson

puss !!!!!

Likes

Comments

​Oj då blev man 16 år då. Dennaa dag var fylld med glädje och sorg samtidigt, men firade den på bästa sätt. 

bilder på presenter kommer inte tyvärr, tycker det är onödigt. Men jag är nöjd iallafall. 

Gick även på bio den kvällen och såg kvinnan på tåget som den heter på svenska. den var bättre än vad jag förväntade mig då mamma läst boken och sa att jag kanske ej skulle gilla den. Iallafall kvällen slutar inte där, jag åker vidare till några kompisar och blir där i några timmar sen åker jag och Kaiza hem och sover. Vi vaknade 13.29 dagen därpå.. Men det var iallafall en bra födelsedag. 

Likes

Comments

24 december, julafton i Sverige som alla redan säkert vet då heellaaaa snapchat bombas med det.

Men nog om det....
Jag ville bara säga att just nu mår jag inte så bra alls, men försöker ta mig igenom allt ändå. Tränar för få bort ångesten & sorgen.
Men har ingen ork.
Klarar inte av att åka kommunalt längre. Tar väl inte lång tid förrän jag inte ens kan gå ur rummet känns de som.
Det är svårt för er på utsidan att se vad det är som pågår, när inte ens går själv.
Jag vet att jag är "sjuk". Men ni som ej förstår, anklaga inte. Ni som tror, tänk efter & kolla med läkare.

Och med detta vill jag säga att jag saknar dig mormor. Kommer aldrig glömma dig & saknaden är enorm. Finns ingen som kan ta din plats i mitt liv och i mitt hjärta.
Minns det som igår att vi sitter i din soffa skrattar och du dricker kaffe. Du gör dina dubbelhakor & vi skrattar så mycket att vi börjar gråta. Du var den jag levde för. Du var min ork, mitt liv & mitt ljus. Du förstår inte hur jobbigt allt är här utan dig på jorden.
Kan fortfarande inte förstå att det var 1 år & 11 dagar sedan du lämnade jorden. Du förstår inte. Jag minns allt som om de vore igår. Allt gör lika ont som dagen du försvann. Det gör ont. Förlåt att jag inte blev den du önskade, Förlåt att jag gör dig besviken här nere men det är riktigt svårt utan dig i min närhet...

PS. Bilderna nedanför är det en topp & ett par byxor från idag & även en plattång

Likes

Comments

Sent inlägg , men bättre sent än aldrig.

Jag hade först ett läkarbesök sen var det bara att ge sig av och julhandla. Det slutade med att jag följde med mamma till jobbet & eftersom hon jobbar i närheten av mall of Scandinavia , så julhandlade jag med Olivia.
Sedan åkte vi hem från mall med mamma och myste hemma helt döda i soffan. Dagen där på när Olivia skulle åka hem så stannade hon en natt till och Kaiza kom över och sov med oss. Vi myste och bara tog de lugnt.

Likes

Comments

Trött tjej här...

Imorgon kommer ett antal intressanta inlägg håll utkik!

Puss godnatt på er

Likes

Comments