Fredag idag och jag slutar skolan halv 1, så skönt.
Just nu sitter jag inne På historian, pallade inte läsa mer så tänkte uppdatera bloggen istället haha, bra resonerat wilma👏🏼
Efter skolan vet jag inte riktigt vad som händer.
Men en tjejkompis kanske ska sova hos mig, allt jag vet än så länge haha.
Hoppas alla får en bra fredag💋

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

​Nu är det såhär att jag börjat gymma, Det är så skönt när man verkligen känner att man gör någonting hälsosamt med kroppen osv, Har gymmat varje dag denna vecka, Så har en väldig träningsvärk idag haha men träningen gick ändå 💪 Även skönt när man känner att kroppen har fått jobbat stenhårt. Så har blivit nyttig också. Äter bra, sover bra, tränar bra. Skolan går även också väldigt bra. Så känns att livet är på topp just nu👌Snart ska min mamma även klippa mitt hår... Är så rädd asså. Har ganska långt hår ( iallafall ner till rumpan) har inte klippt det på ett tag så måste ju, Men är så rädd att hon förstör mitt hår eller något haha. Men vi får väl se hur det går💇

Likes

Comments

Sitter nu i skolan och väntar på att jag får sluta haha, bara 1 timme kvar🤔🙄 känns som evigheter när man väl är här men ändå jag slutar fett tidigt haha.
Sen efter skolan så blir det gymma med en kompis💪🏼
Efter det hade jag tänkt dra hem och fixa lite hemma osv. 👌🏼

  • 18 readers

Likes

Comments

  • 32 readers

Likes

Comments

Nybäddad säng, nyduschad, och ansiktsmask. Kan det bli bättre? Tända ljud och musik😍 den var den söndagen efter en hel helg vid detta fina ställe 🌊

  • 32 readers

Likes

Comments

Så nu var den helgen slut då, shit vad fort den här helgen har gått.
Så skola imorgon igen då😅
Så måste sova typ nu, har iaf hunnit med att fixa nya naglar💁🏼 denna gång vart de mattsvarta 😍
Men ska som sagt sova nu, godnatt🌸

Och köpt nya skor, snygga? Aa😍😍

  • 47 readers

Likes

Comments

Slutade skolan vid 11 idag, På en fredag. Finns det något skönare än att sluta tidigt på en fredag? Njae tror inte det.

Vid 9 åkte jag och en kompis in till stan, Kom typ nyss hem. Och vi blev så chockade för det var tydligen 24 grader ute när klockan var 11 (på kvällen alltså), Alltså vi höll på att svettas ihjäl typ det var så jä*la varmt! Shit, Och det är ändå snart september? Så det var lite svårt att fatta alltså. Det var nästan lika varmt ute som inne?

Igår var jag och morsan och shoppade lite, Så det känns som denna vecka vart ganska chill ändå. 😊👌

Så nu är jag redo inför hösten också, Haha👏

Likes

Comments

I går började skolan igen, Vilken ångest man får nu när man verkligen inser att sommarlovet är slut. Suck! Men skolan jag har börjat i verkar jättebra och hoppas jag kommer få den hjälp med betygen som jag behöver. Igår var det en ganska skön dag i skolan för vi slutade vid 10 där någonstans, Haha. Och idag slutade vi 1, Så det var ju faktiskt ganska skönt. 😄 Imorgon börjar vi 9 sen ska vi bowla och grejer så det blir nog en bra fredag. Ja vad ska man mer göra imorgon då? Det är ju trots allt fredag liksom 😚 Hmm får tänka lite på det.

Likes

Comments

​Godmorgon, Torsdag idag. Ja vad ska man hitta på idag då? hmm... Har hunnit städa lite hemma idag iallafall. Kanske ska man ta en duscha och fixa sig lite tro? 

Så blir det nog, Igår var jag i Katrineholm och jag råkade hamna i en karusell, Trodde på riktigt jag typ skulle dö. För hela skiten bara knakade och den vagnen framför var trasig och grejer. Haha.

Nej men nu ska jag fixa lite sen gå hem till en kompis så skriver lite senare, Puss 


Likes

Comments