BIO OCH NAGLAR

idag har jag varit på bio och tittat på en man som heter Ove, filmen var jätte bra tyckte jag man skrattade och grät hela tiden.

har faktiskt inte jätte mycket att skriva om idag men jag tänkte börja skriva ett inlägg om starka och friska naglar idag eller i mån så kanske det kan komma upp snart det är mycket som jag vill få med i det inlägget kanske att jag delar upp det i 2 delar så att det inte blir för rörigt.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

lite info typ :)

heej! jag heter wilma och jag är snart 14 år, jag tänkte att jag skulle börja blogga heltenkelt :).

här på min blogg så kommer det komma upp mycket inom skönhet som är ett av mina största intressen jag älskar att testa nya krämer eller andra saker inom området.

ett annat intresse jag har är naglar, jag tycker att detta ingår i skönhet men vill ändå bara ta upp det.jag älskar att prova nya metoder eller produkter för att få naglarna så finna och friska som möjligt, så det kommer antagligen trilla in lite nageltips o sånt.nu till en början så kommer mina blogginlägg inte vara något vidare proffsiga men jag tar gärna emot positiv kretik från dig som läser om något som jag skall förbättra eller ändra! är det något speciellt som du vill läsa om eller kanske tipsa om så snälla skriv det det hade varit jätte roligt :)

aja tack för att du tog din tid för detta pusssss!


Likes

Comments