Sista lördagen på denna semestern. På måndag är det tillbaka på arbetet. Jag och pojkarna har varit i stan och åkt tåget som går ut till brunnen och tillbaka. Resan tog en timme drygt. Grabbarna var nöjda och glada. Sen hämtade jag några grejer av en tjej som jag ska ha i nya lägenheten.

Provade mina nya produkter som jag köpte på Åhléns. De var bra. Än så länge har det inte börjat klia. Så jag tål nog dessa. Älskar ju när det är 70% rea. Fyndade massa till nya lägenheten. Vi kommer får det så fint.

Bara 4 veckor kvar till flytten nu. Ska bli skönt att flytta från denna hålan. Har känt i 2 år att jag behöver en förändring. Sa att jag ska flytta när Natalie har gått ut gymnasiet. Men hon flyttade till Filip i januari och då började jag aktivt söka lägenheter i Karlskrona. Var och tittade på 4 st. Av dessa var jag intresserad av en. De andra tackade jag nej till direkt. Den som jag var intresserad av den fick jag inte.

När jag var på visning av denna sista så kände jag bara att jag ville ha den!! Men det var säkert 10 andra som var och kollade också när det var visning. Så jag kände direkt när jag gick därifrån att jag aldrig kommer att få den. Detta var på en måndag. På torsdagen så ringer Pernilla och sa att lägenheten är min om jag vill ha den!! Jag var på jobbet då och ville bara skrika ut min glädje! Samma eftermiddag var jag och sa upp min lägenhet.

Nu har tankarna om hur jag vill ha det i lägenheten gått på högvarv. Jag har köpt mycket nytt redan. Sålt grejer för säkert 5000 kr. Gett bort grejer gratis också. Jag ska ju köpa det mesta nytt. Ska ha soffan, soffbordet och köksmöblemanget med mig. Resten blir nytt. Grabbarna ska få nya sängar. Jag ska även göra en café och affär till pojkarna.

Denna helgen så är Natta och Filip i Malmö för att se Håkan Hellström.Likes

Comments