Hej alla goa läsare! Har inte haft tiden till att blogga något. Men med positiv feedback från läsare valde ja att dra igång igen. Ville bara säga välkomna till de nya läsarna och hej igen till de stammisar vi har här på bloggen.

Sen har jag fastnat rejält för fila kläderna som finns på kompaniet i Växjö. Riktigt skönt material och sköna laidback lookar so man kan matcha med andra kläder. Har en till tröja utan luvan som också är riktigt go och användbar. Rekommenderar detta märke starkt och så får jag önska er fortsatt trevlig dag så ska jag se till att uppdatera mer. Puss & Kram

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skönaste skorna EVER! Fick mina nya vita skor. Nyaste dojjerna från adidas med boost sulan är som att gå på moln. Ett väl gjort inköp som kostade endast 1499'- från adidas.se. Funderade även på att köpa ett par mörkare Nmd. Det återstår att se.

Likes

Comments

Det går bra nu. Typ. I måndags spräckte ja upp hakan. Skulle ha behövts sytt men fanns ingen tillgänglig så fick bli lite tejp. Och igår fick jag en puck på näsan vilket gjorde att den är lite större än vanligt. Det forsade ner blod på isen igår alltså.. Ej kul. Iaf nu har jag huvudvärk och en sjukt öm näsa så jag tar de väldigt lugnt. Va ett tag sen jag skrev nu. Falken är inte så sugen på att hålla den så uppdaterad. Undrar om han gör något i vardagen. Aja. Ska försöka skriva lite mer. See ya.

Likes

Comments

Idag har jag gått på is äntligen!! Varit sjukt taggad inför denna säsongen, allt har gått riktigt bra under försäsongen med fys och jag känner mig starkare. Vi har fått all vår utrustning nu så jag passa på att kliva på isen för att känna på nya skridskorna. Imorgon drar även isträningarna igång vilket jag längtat efter endel. Träningen drar igång tidigt så nu blir det läggdags! Natti, puss & kram

Likes

Comments

Hej igen! Har inte hunnit blogga något eftersom jag har spenderat mycket tid med mina kära vänner de senaste dagarna. Efter trippen till farmor vart jag ner skjutsad till Strömstad där Måns bor. Måns va den som välkomna mig på bästa sätt när jag flyttat till Växjö, en riktigt bra vän som man kan lite på till fullo. Efter 4 dagar i Strömstad kom pappa och hämta mig igen och körde hem mig till vackra Sunne där mina efterlängtade kompisar väntade. Haft några underbara dagar med grillkvällar, bad i horntjärn, bra träning och bara glassa med polarna. Det har varit värdefulla dagar som man senare tar med sig till Växjö. Har 5 dagar kvar i Värmland så det gäller att ta vara på den tid man har här. Har även testat på Pokémon GO men suger verkligen på de har ingen aning vad jag gör för nått. Igår testa jag tillsammans med Philip, Erik och Victor att åka helikopter vilket var ganska häftigt, vart bara en kort tur vilket va mindre roligt men själva händelsen att man varit med om det är ganska häftigt!
Nu säger jag godnatt så kanske jag ska försöka klämma in nått imorgon. Puss & Kram

Likes

Comments

Farmor, världens bästa person. Är så skönt att komma till farmor och farfar för allt är verkligen perfekt här. Är nästan helt säker på att det inte finns godare mat, oavsett vad det är så klarar man av att äta det. Farmor har även ett stort grönsaks land där hon har alla möjliga grönsaker och örter som hon lagar med.
Egen zucchini med hemmagjord pesto på sina egna kryddor och örter. Hyfsat närodlat! Bara älskart.
Puss & kram nu är jag helt slut så ska säga godnatt.

Likes

Comments

Hej alla glada fina läsare! Idag är det onsdag och det innebär för mig vilodag, men jag vakna extra tidigt så jag valde att springa upp till Selma Spa återigen och träna lite. Jag fokuserade på snabbhet och explosivitet idag. Man blir väldigt trött efter slitet på jobbet så detta pass satt fint. Började med 5 längre backintervaller på 30 sekunder och sedan 5 kortare på 10 sekunder. Ett mulet men ganska varmt Sunne såg man från toppen. Efter intervallerna sprang jag resten av biten till gymmet i Spa och körde knäböj bak 10x4, utfall med vikt 20x4 och avsluta benen med knäböj fram 8x3. Gick inte ner så djupt för att hålla spänsten och trycket så det blev snabbare repetitioner än vanligt. Benen är lite möra nu men det gör en bara gott. Ben övningarna tog sin tid så jag gick på ett längre bål pass efter det så det brände till ordentligt i magen.
Nu har jag precis kommit hem och ska trycka i mig lite proteiner innan vi åker till farmor. Puss & kram /Lucky Luke

Likes

Comments

Idag har vi varit på Selma Spa i vackra Sunne. Vi spenderade cirka 1,5h på gymmet och sedan bada vi bastu samt poolen och lite mys i bubbelpoolen. Victor Lindgren var även delaktig vid aktiviteterna så vi hade ett gott surr under tiden. Lindgren är en riktig glädjespridare!
Bra tryck idag på gymmet, känns bra i kroppen. Bara att fortsätta ta sig dit och prestera bra så ska det nog bli bra i vinter! Nu sa vi hejdå till varann för några timmar så ses vi säkerligen imorgon när vi hittar på nya äventyr. Puss & kram.

Likes

Comments

Summerar Williams övningskörning med kärringstopp /Lucas

Likes

Comments

Med en bra start på dagen orkar man sedan med det roliga som man utför. Man presterar lite bättre och man får en gladare vardag. Frukost är våran favorit (efter bearnaisesås obs. gäller endast Falk). Och vad kan inte vara ett bättre inlägg att skriva om för att komma igång med bloggningen. Godmorgon på er och ha en fortsatt trevlig dag! Puss & kram

Likes

Comments