Header

Idag fyller Känsla Man 3 år ! Tiden går snabbt!
Denna låten öppnade många dörrar för mig , och var verkligen start på en ny era.

Men det som verkligen var startskottet..
Jag minns jag släppte en annan låt som heter Sköna Vibes ,jag hade precis blivit ensam i musikvärlden, och den klättrade snabbt upp till 60.000 klick , och jag märkte en skillnad när jag vandrade runt på Falkenbers gator , folk började ropa "sköna vibes" efter mig, och vissa ville ta bilder , det var nytt för mig..
Jag minns att jag var väldigt förvirrad , då min dåvarande grupp hade splittrats , och det var där jag trodde min framtid låg.

Men så kom den kvällen , då "Sköna vibes" föddes , och mitt liv ändrade riktning efter den släpptes..
Sen föddes Känsla Man och det kändes som en explosion ..

Jag minns att jag stod och skrev autografer en yr lördagkväll på Bratt , och förstod liksom aldrig varför , varför någon ville ha min autograf , eller bild , trodde dom flesta skämtade haha!
Nu får jag kärlek från många håll i Sverige , och har över 1.000.000 klick på mina top 5 , och i lördags stod jag igen och tog bilder och skrev autografer på Bratt..
dagen innan det gjorde jag detsamma i Örebro.

Jag är så glad över dit jag kommit , och jag är skyldig mina lyssnare mitt liv, fucking Love you guys!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

  • 152 Readers

Likes

Comments

"Shit vad långt du har kommit bror!"

Allt för sällan stannar man upp och kollar på vad man faktiskt har lyckats med..

Jag gör allt jag kan för att dagligen uppskatta den kärlek jag får, herregud, skulle inte klarat mig utan den.

Jag är inte något särskilt egentligen, aldrig riktigt känt mig så viktig och tidigare i mina dagar kunde jag inte ens se på mig själv och känna att jag hade det minsta värde.

Jag har kollat mig i spegeln och känt sådan avsky emot mig själv,

Känt mig värdelös, precis som många andra känner sig idag, och jag kan inte förklara på ett rättvist sätt hur ont jag får när jag ser hur människor förgör sig själva, pågrund av påhittade ideal..

Människor som tycker att dom är äckliga och fula, vill modifiera sig själva till "vackra" plastdockor, lägga på en sådan tjock fasad, så att dom själva försvinner och glöms bort. Det är hemskt.

Vi är antagligen ganska lika, jag och du. Du som andas självhat dag ut och dag in, och inte orkar gå upp ur sängen vissa dagar. Det krävs sånt arbete innan man kan se sig själv i spegeln och vara stolt, oavsett hur man ser ut.

jag menar, jag själv är en ganska mullig rödtott med tjocka dreads, men när jag ser mig i spegeln så är jag stolt, för att jag vet att jag har gjort bra saker och inte hamnade i fängelse , då jag faktiskt var påväg åt det hållet. The more you know..

Det har vart ett emotionellt turbulent år..

Jag har fått jobba med människor jag en gång i tiden satt och googlade sönder och tänkte "fyfan vad häftigt att få jobba med dessa människor"

jag har släppt ännu ett album innehållande både blod svett och tårar, som rullar på fint,

Jag har vart upp över öronen förälskad som aldrig förut, flygit på rosa moln, velat skaffa familj, och även fått känna på den bittra delen, att det inte gick som man trodde det skulle gå.

Jag har vart både kär, vilsen, och arg. eller ja, Förälskad-Förlorad-Förbannad, beskriver detta året rätt bra.

Den senare delen av året, har jag vart lite ur balans, känt mig ledsen, rastlös, och funderat på vad jag egentligen gör..

När man inte har någon koll på sig själv, så sårar man andra också, vilket aldrig var min mening.

Någon dag kommer jag bli förlåten för det också tror jag. Jag hoppas det.

Jag har så mycket kvar att göra..

En dokumentär som skulle ha släppts ligger på is, Ibland blir det inte som man planerar, men jag förlitar mig på att universum vet vad som ska vara, och när..

Jag har spenderat många år till att försöka göra rätt saker , vara en bra människa, och låta hjärtat vara in the front.

Det är oftast väldigt lätt att inte vara en idiot, men ibland rinner bägaren över, men att "ingen är perfekt" behövs ju knappt säga, och jag vet att ni vet att jag bara e människa, och jag är ändå nöjd med den människan jag blivit.

kanske inte precis i skrivandets stund, men jag vet att jag har mitt hjärta där det ska vara, och att jag gör rätt när det kommer till kritan..

och mina underbara supporters, jag önskar att jag räckte till för er alla, och kunde sitta ner med var och en av er, och lyssna på era livshistorier, men jag kan inte göra mer än att knacka på ibland och säga hej, till vissa av er!

min poäng är väl egentligen att jag är så jävla tacksam, och att jag välkomnar 2017 med öppna armar, och har lärt mig att man aldrig riktigt vet vad som kommer att hända, och att det aldrig blir som man planerar, men jag e väldigt taggad, och jag är fan inte klar än!


Puss och blesss!


Likes

Comments

Det är awesome att jag samlat på mig 40.000 lyssnare i månaden, Sverige runt!

Det är så jävla coolt! Jag minns den tiden när man krigade för o slå över 500 klick , och att jag har det så stabilt nu är jag sjukt tacksam !

Hard work pays off..

Måste säga tack till er helt underbara människor som följer mig och lyfter mig, det är tack vare er jag orkar fortsätta med detta, för även om det är sjukt roligt o givande , så är det krävande på ett sätt som man inte riktigt kan förstå förens man e där, saker som folk inte pratar om..

Sena nätter, prestationsångest, långa resor , lite pengar, och ibland tappar man energi , men dåå...
då är ni där ! Och jag blir lika snabbt påmind om varför jag gör dehär , och att jag påverkar människor , vilket jag inte va beredd på, men kände att , fan va najs!

Jag kommer tillbaka, men låt det nya albumet spridas sålänge !

Puss & Bless!

  • 286 Readers

Likes

Comments

För den som e nyfiken, här är en lista på saker du kanske inte visste om mig :

1.Jag fick bättre klang i rösten efter jag opererade bort mina mandlar

2. jag är fullkomligt såld på subway!

3.När någon rapar i min bil så öppnar jag rutan o vägrar stänga för att straffa den som rapat...

4.Jag e extremt livrädd för ballonger , speciellt när ungar håller i dom!

5.Jag har en speciell rulle ; Kycklingrulle med bearnaisesås, ost, fetaost , utan tomat o utan lök

6.Min prestationsångest är skyhög när jag skapar en skiva!

7.jag hatar min telefon.

8.Jag hatar melon, paprika, tomat och lök!

9.jag snarkar högt som fan!

10.Kapten Röd är min största inspirationskälla!

Likes

Comments

Besökte Marleyshop i Göteborg , och min senaste skiva finns till försäljning här, så se till o rusa in o köpa en , och kaffet är amazing !!!

Tack för den najsiga vibben!! 

  • 542 Readers

Likes

Comments