Tidigare i höst så gjorde vi om i Millies rum, hon fick vara med och välja vilken färg vi skulle måla och det blev ingen överraskning att hon valde rosa. Den fina tapeten "In the rain" från Ferm Living fick sitta kvar som fondvägg men alla andra väggar målades i "Silky pink" från Jotun Lady.

En ny säng från Oliver Furniture och Solhem inredning fick flytta in, älskar de stilrena och enkla detaljerna i trä och vitt med vacker formgivning.

Det blir en mysig och ombonad känsla med många plädar och fina kuddar. Böjarna på sängen förhindrar att Millie ska falla ur sängen och det är en perfekt juniorsäng från Oliver furniture och Solhem inredning . Man ryms även i den som vuxen och det är inga problem att ligga bredvid Millie i sängen dom stunder som hon är mörkrädd.

Millie Blev så nöjd med sin nya säng och ville sova i den direkt vi monterade upp den. Tanken var att detta skulle vara mer som en myshörna och att hon skulle sova i sin säng uppe där vårt sovrum också är för att ha henne nära när hon fortfarande är ganska liten. Men då storebror skulle börja sova i sitt rum på bottenplan (båda rummen var tidigare lekrum) så ville Millie också sova nere.

Jag valde att ta bort sänghimmeln för att istället se de fina detaljerna på sängen. Eftersom att tapeten och den rosa färgen är ganska maffig så valde jag att satsa på inredning med stilrena detaljer och har försökt få in mer ljust trä. Jag hade köpt dom fina träkrokarna från Hay för länge sedan och fick nu äntligen en plats för dom genom att hänga upp en läslampa i den. Den fina pallen och spegeln på väggen kommer från vår webshop på www.littlevenue.com .

En rolig effekt är att även satsa på fina lakan i sängen, här har jag bäddat med ett vinrött lakan och sängkläder från Ferm Living och Litte Venue .

Iställlet för sängbord så fick en liten barnstol ta plats med en lampa som har perfekt ljus på natten så att Millie inte ska bli mörkrädd. Hon trivs så bra med att sova i sin nya säng i sitt nya sovrum och hon är så stolt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Bjuder på en film där Millie åker snowboard, på denna video är hon bara 2 år gammal. Med hjälp av selen från Mdxone så kan hon även åka i de stora backarna. För er som är intresserade av selen så hittar ni den och massor av snowboardutrustning för stora och små på Hazeland.se.

Likes

Comments

Idag är det farsdag i Sverige och det fick mig att tänka på en film som Elan snowboards har klippt ihop där hela vår familj åker snowboard och har kul tillsammans. Klippen är från två vintrar sedan och Millie hade precis fyllt 1år. Det var strax efter detta som Millie fick prova att åka snowboard själv för första gången men här hade hon inte provat än. Vi ska klippa ihop fler videor där ni får se barnen åka, men jag tänkte att det kunde vara kul att börja med den här. William är 3år här och skulle snart fylla 4 och åker själv i pudret. Vi hade en jättehärlig dag uppe på fjället i Hemavan! För er som söker snowboardutrustning för kids så har min man en webshop på www.hazeland.se han är f.d snowboardproffs och har stor kunskap om utrustning och hjälper er gärna.

Likes

Comments