Header

Hej på er alla fina. Det har gått ca 20 dagar sen mitt senaste utbrott och mitt liv börjar gå åt rätt håll. Jag tar ett steg i taget. Jag vill tacka min Mamma & Pappa för deras stöd och Min bästa vän Ida såklart.

Jag jobbar på mina aggressionsproblem som vi har förstått att jag har. Jag borde egentligen inte skriva ut allt detta om mitt mående men jag vill verkligen inte ha frågor privat varför jag är arg, aldrig svarar eller inte orkar vara med er. Och såklart vill jag dela med mig för jag vet att jag inte är ensam med att ha såna här utbrott och problem. Om ni vill prata med mig om era problem eller känner igen er får ni gärna kontakta mig här på Nouw, instagram eller någon annan social media.

Jag vill passa på att gratulera min snutte också som fyller 8 år idag. Puss min fina bror.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej alla underbara fina människor. Det har hänt igen jag har tagit semester. Och jag vill inte kalla det semester. Ni som träffat mig dessa 10 veckor på sommarlovet har kanske inte märkt att jag inte mår så bra. Inte ens mina föräldrar vet om att jag inte mår så bra. Jag visar det bara i mitt egna rum eftersom det är min trygga punkt. Jag gråter ut allt jobbigt och idag när vi hade vart hos mammas killes föräldrar så orkade inte psyket hålla inne alla känslor så jag bröt ihop utanför deras hus. Jag vet inte varför jag mår såhär och det känns som om jag inte har någon att prata med. Mina föräldrar säger att jag alltid kan prata med dom men inte med det här. Jag måste jobba på detta ensam. Jag vet att mina föräldrar vill mitt bästa och verkligen vill hjälpa mig. Det är inte som som gör att jag mår så här. Jag vet inte vad det är, vet bara att det inte är dom. Mina föräldrar är de bästa personerna i mitt liv.♡

Jag frågade några vänner vad mina dåliga sidor var och alla sa, ego, och bryr mig inte alls om andra och det är på grund av detta. Jag stänger ute alla människor och är det någon som försöker komma mig nära så blir jag elak personen. Jag tror att personen ska bryta ner mig och trycka ner mig för varje gång någon ger mig lite kritik och säger att: detta skulle du kunna förbättra så blir jag arg och tänker: Jag är ju bäst, vad ska jag förbättra? Och det är ju inte så, jag är ju inte bäst men jag har talat in mig det för att inte må dåligt för egentligen så vet jag att jag inte är bäst och att jag inte duger för någon. Men nu år jag dåligt för att folk har fått en bild av mig att jag är bitchig och elak. Jag är inte sån, jag är en osäker svag människa som vill passa in och ha lika mycket vänner som alla andra och vara lika omtyckt. Jag har förlorat en hel del vänner och en av dom betydde mycket för mig men jag insåg inte det. Jag pratade illa om ''hen'' fast jag inte menade för jag trodde andra tyckte så. Jag hade/har ingen egen åsikt, vilja längre. Jag tycker som alla andra fast jag inte vill det och jag vill samma saker som alla andra fast jag egentligen inte vill det heller.

Så jag kommer ha paus ca hela augusti ut och bara jobba med mig själv och jobba upp mig hos andra. För jag vet att jag sjunkit så mycket i andras ögon.

Jag hoppas ni förstår mig och vill inte få något medlidande eller uppmärksamhet. Vill bara dela med mig så att ni vet varför jag inte bloggar/pratar offentligt längre

Likes

Comments

Hej på er alla fina! Idag tänkte jag faktiskt avslöja en grej som inte så många vet. Jag har vart rädd att skriva ut detta på bloggen för jag vet inte vad jag kommer få tillbaka.
Men som rubriken lyder så ska jag prata om min hudsjukdom
"keratosis pilaris". Jag har så länge jag kan minnas haft torra armar men det är normalt att man kan få torra armar.
Sen började jag få typ "gåshud" dygnet runt och efter det kom rodnader i ansiktet och på armar och ben. Jag förstod för ca 3 år sedan att något var fel.

Jag började googla på "gåshud dygnet runt" "utslag på armarna" och kom fram till att jag har en hudsjukdom vid namn "keratosis pilaris". 

Jag har alltid fått höra hur torra/äckliga armar jag har och hur jag borde smörja mig. Jag tog inte åt mig för jag vet ju att det är en sjukdom man inte kan bli av med. Nu på senaste när man ska börja ha sex och skaffa pojkvän så är jag rädd att ingen ska acceptera mig för att jag har torra armar och ben.

Jag hade tänkt att visa lite bilder här nere. De röda partierna i ansiktet har jag försökt sminka över så många gånger men de kommer fram ändå det är en del av min sjukdom. Och utslagen på armarna är då min keratosis pilaris. Den är obotlig men drömmen är att nån ska komma på ett botemedel.

PUSS OCH KRAM

Likes

Comments

Hej och godmorgon! Jag vet inte vad som hände. I senaste inlägget avslutade jag med "vi ses på torsdag" och imorgon är det torsdag men en vecka senare. I torsdags skulle det kommit ut en inlägg men något hände. Jag tappade all motivering,kände att allt va sämst och ville bara gömma mig under täcket hela dagen. Nu är jag tillbaka i mitt vanliga jag igen och ska därför publicera förra torsdagens inlägg idag.↴

Detta inlägg är inget samarbete utan bara reklam. (Dock värd att läsa)

För ca 1 vecka sedan fick jag hem ett proteinpulver från proteinbolaget. Jag ska börja använda det i höst då jag ska börja gymma igen. Jag ska alltså vänta till hösten innan jag fyller på mitt gymkort eller taggen.

Proteinpulver blandar man alltså med vatten eller mjölk i en shaker. Det är bra för man får i sig den andel proteiner man behöver.

-Pulvret hittar ni HÄR

-Nocco hittar ni HÄR om ni vill ha flak.

-Om ni vill ha separata burkar hittar ni det HÄR

Smaken jag tog på pulvret va jordgubbar och vit choklad men den va fruktansvärt vidrig men får dricka den tills den tar slut( 1 kg ska räcka till ungefär 30 portioner)

Likes

Comments

Hej på er allihopa.
Idag gick jag upp vid 10:30 och jag får sån ångest. Varför så sent?  Jag ska försöka bli bättre och gå upp tidigt äta frukost och planera dagen.
Men idag var planen att jag,min syster och pappa skulle spela minigolf men jag är inte ett stort fan av golf så vi åkte till oknö i Mönsterås och köpte glass och satte oss vid havet. Jag slänger in lite bilder nedanför. Det var en jättemysig dag iallafall. Vi ses på torsdag igen. Puss & kram

Likes

Comments

Hej på er allihopa! Dagen idag var rätt tråkig tills ungefär klockan 4 då vi åkte till min kusin och hennes familj. Det var verkligen jättemysigt och vi grillade kött och fikade. Det var den bästa dagen hittills på sommarlovet.

Medans min kusins sambo grillade så pratade vi även och gymnasieval och olika linjer. Det var verkligen bra att han tog upp det med mig för snart är det dags att välja och jag måste faktiskt börja tänka på vad jag ska göra med mitt liv haha.

Jag slänger in bilder nedanför på den fantastiska kvällen.

                    PUSS & KRAM

Likes

Comments

Hej på er allihopa.
Igår var jag i Kalmar med min allra bästa kompis även min syssling. Det är ändå lite coolt att man kan vara så bra vän med någon i släkten. Men vi var iallafall i Kalmar och vår dag såg ut såhär:

Först gick vi till Mc Donalds och åt, efter det gick vi in i ett shoppingcenter som heter
baronen,
sen gick vi till ett annat shoppingcenter som
kallas kvasten och sen gick vi till espresso house..jag ska se om jag tog någon bild och om det blev bra fokus.

PUSS & KRAM

Fokuset på bilderna var inte de bästa men det får duga. Min riktiga telefon är sönder och den har bättre kamera än vissa systemkameror. Jag har nu en gammal telefon. Det är en Samsung s5 men jag hoppas att min andra snart kan lagas.

Likes

Comments

Hej på er allihopa.

Vi i Högsby skola vart nog de sista som fick sommarlov. Men den 16 juni fick även jag sommarlov. Om ni skulle ställa frågan Vad har du gjort på sommarlovet? Så skulle jag förmodligen svara inget och det är precis det jag har gjort INGENTING. Jag har gått upp tidigt och pendlat mellan köket, toaletten, soffan och sängen. Det har varit mitt sommarlov än så länge.

Nu kanske ni också tänker varför har du bar legat inne? Jo för att vädret suger. Det har regnat en hel vecka om inte mer men nu är det äntligen på väg att bli soligt och varmt igen så räkna med att det kommer komma massor av inlägg nu igen haha. Slänger in några bilder från den fina sommarkvällen.

måste också tillägga att det inte finns något att göra i våran kommun tragiskt nog. Allt har fallerat.

Likes

Comments

Hej på er! Idag var den varmaste dagen än så länge på sommarlovet hela 28°C och det blev såklart lite häng vid poolen. Slänger in några bilder nedanför

Likes

Comments

I brist på Inlägg så får ni nu gottiga bilder på vad jag åt som snacks en varm dag som denna. Jordgubbar i skålen och nutella med jordgubbar på Fatet.


Skålen hittar ni HÄR

Brickan hittar ni HÄR

Fatet hittar jag tyvärr ingen länk till men den ska finnas vid skålen

Likes

Comments