jag älskar verkligen tatueringar, tatueringar kan stå för någonting kärt, symbolisera för något eller så har man det bara för det är snyggt. Har just nu bara 2st ett ankare och en kunga krona, men mitt kommande projekt är en arm sleeve i mexikanskt still har alltid velat haft en mexikanskt still på min arm så nu den 21 augusti har jag bokat tid på elite artwork

min sleeve ska stå för min familj, tro, kärlek osv tror det kommer bli maxat

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Som titeln lyder så har jag små bloggat som en liten hobby för skojs skull. Jag personligen tycker att de är ruskigt roligt att bara säga vad man vill och skriva om det för att nå er som läsare. Jag började nyss blogga och har bara skrivit ett inlägg tidigare men försöker minst skriva tre inlägg per vecka eller fler men tre är det minsta. Nu är det mitt sista lov och har inget bättre för mig så därför kommer jag börja som nyss sagt att börja skriva lite. Jag har lite jobb vid sidan av men ska verkligen försöka ta tag i detta o växa bli större.

Likes

Comments

​Detta är mitt första inlägg på bloggen så hejsan hejsan!

Jag kommer dessutom inte börja skriva om mig för det kommer med tiden. Det jag tänkte skriva om är årets Paradise hotel. Jag tror att denna säsong kommer vara den bästa men tanke på vilka som kommer tillbaka och det är bara dem gamla paradise legenderna legenderna som vi vet just nu. När jag var mindre så blev jag ett stort fan, jag tyckte att dem var tuffa grabbar som festar varje dag och det tyckte jag var riktigt nice men med åren har programmet blivit mer o mer tråkigare men jag hoppas verkligen att denna säsong kickar igång hela cirkusen igen med mycket bråk och hjärtan som krossas. Jag själv vill vara med i programmet och det har jag velat jätte länge för man lever bara en gång och man måste testa nya grejer. Jag bryr mig inte i om hur långt jag kommer men jag kommer absolut bjuda på mig själv! Älskar att festa och hänga med grabbarna, finns inget som är fel med att vara utomlands i några veckor och leva livet.

Likes

Comments