20 Januari

Idag åkte skolan till Romme, superkul att få åka skidor efter eftersom att det var ett tag sen sist.

Kl:05.20 var det dags att gå upp och sedan sätta sig i bussen och sedan var det dags att åka. Bussresan var ungefär två och en halv timme lång.

Väl framme så var det skönt att ha egna grejor med sig då det var problem för dem andra att få sin skidutrustning. Till lunch åt jag en super god hamburgare med potatis klyftor och chilibea.

Nu när jag skriver det här är jag påväg hem efter den härliga dagen, lite småtrött och sugen på golf:):)

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Äntligen har träningen startat igen och ryggen blivit bättre. Då jag haft ett revben som hakat upp sig och inte kunnat slå på ett par veckor. Men efter ett par besök hos naprapaten så har ryggen blivit ;) Bilden är ifrån gårdagens individuella träning då Calle "min tränare" lånat en Trackman som vi lekte lite med.

Tiden framöver kommer mest bestå av att träna kroppen inför året och få ut så mycket som möjligt av träningen inne, innan vi kommer ut igen.

Likes

Comments

Detta är då min golf utrustning om den inte märks så gillar jag Mizuno.

Mina träklubbor: Min driver är en Jpx Ez och dess skaft är en tum kortare än det vanliga skaftet.

Min spoon är en Jpx Ez och skaftet är en halv tum kortare än det vanliga skaftet

Min hybrid är också en Jpx Ez och skaftet är en tum kortare än det vanliga skaftet.

Mina järnklubbor: Mina järnklubbor är ifrån pitch till järn 4 och dem är modellen MP-H5.

Skaften som är på dessa klubbor är lättviktsskaft och är en halv tum kortare än de vanliga skaften.

Mina wedgar har vi köpt nya tills nästa år och det är Mizuno's S5 wedgar och dem har 50, 55, och 60 grader och skaften är en tum kortare än d vanliga original skaften

Min putter är är Ping's scotsdale Anser T.

Headcovern jag har på denna putter är speciell för mig för att den kommer ifrån min första utlands tävling förra året i Skottland. Den är ifrån St. Andrews links.

Min bag är en standard bärbag från Mizuno och Handduken densamma.

Jag spelar tävlingar på Pro-V1 eller Pro-V1x beroende på banan jag spelar.

Min avståndsmätare är Bushnell's tour V3.


Likes

Comments

Idag har jag och farfar Bosse varit ute och gått med Inez. Inez är en Petit Basset Griffon en ganska ovanlig ras som används till småvilts jakt till exempel rådjur, räv, hare eller hjort. Hon väger ungefär 9 kilo just nu och när hon blir fullvuxen så kommer hon att väga ungefär 15 kg. Hon är en väldigt speedad och naiv hund men som alltid vill allas bästa. Hon är snart 9 månader gammal och är som en riktig lillasyster till mig.

Likes

Comments

Jo jag heter William och jag är 13 år gammal, jag bor i Täby tillsammans med min mamma, pappa, lillasyster Filippa och valpen Inez. Jag går på Internationella Engelska Skolan Täby och trivs bra med skolan och vänner.

Utanför skolan så lägger jag som sagt mycket tid på golfen och träning både på gymmet och simpla övningar hemma. Det bästa med golfen är att man kan alltid bli så mycket bättre än vad man tror. Under vintrarna tränar jag golf 3-5 gånger i veckan och 4 gånger i veckan tränar jag kroppen för att bli en bättre golfspelare och slippa skador.

Jag har spelat golf sedan jag var 6 år gammal och har älskat det sedan dess. Jag tror att jag tycker om golfen för att man träffar kompisar som man kan träna/tävla emot, Och att man alltid kan bli så mycket bättre om man kämpar lite hårdare.

Min familj betyder väldigt mycket för mig för att dem bryr sig om golfen och hjälper mig satsa på golfen. Dem finns alltid där för stöd och hjälper mig alltid oavsett vad.

Nästa år ser jag fram emot för att, jag kommer tävla runt om i Sverige och då blir varenda tävling viktigare och man får mer press på sig att prestera och det är då jag spelar som bäst. Men det blir dessutom som att varje tävling blir en mini resa vilket blir superkul. Jag tror att 2017 kommer bli ett superduper år.

Likes

Comments