Tjeeenare där, tänkte bara dela med mig av min soundcloud, om ni vill kolla in så klickar ni HÄR så hörs vi i nästa inlägg!

PZ

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Tjena!!

Har varit ett riktigt händelserikt år!! Mycke skratt O lite gråt, har fått lära känna så mycket nya människor, hunnit med de ena och de andra inom musiken och satt upp lite planer inför kommande året 2016. En cover kommer inom snar.. :)

Som ni kanske märkt är denna blogg inte så himla aktiv, inte alls iofs... ... Jag kommer uppdatera så fort jag har något att komma med, någon nyhet med andra ord! 2016 kommer helt klart vara de bästa året för mig, vänta och se!! Hoppas ni haft ett grymt nyårsfirande med mycke mat!! dont smoke, stay in school kids.. TJAO!

2015 was warmup, 2016 is gametime?


ROCK N ROLL

Likes

Comments

shoo, long time no see!!

Nu börjar de närma sig den "bästa" stunden på året, nämnligen julafton! Från min "musik" sida så tänker jag framöver släppa något fett!! Blir en sen "julklapp" till mig själv egentligen, men kul om även ni gillar det! Blandad sång med rap, HUR FETT!? Budskapet med låten kommer vara "vart är vi nu", med norrbottensstuk! Så håll era ögon öppna för de kommer vara maxxat!! Önskar er alla en feeet jul med mycket käk o ni som har turen fina klappar!!!


PZ

Likes

Comments

Wassaa?!?

Tänkte dela med mig av gårdagen, började med att (obv) kliva upp ur sängen, in till stan och träffa Herman, när jag väl anlände så ringer han och säger "nä men jag är på quality nu O softar med Danthe O Axel,kom hit !", kan ju kanske vara den STÖRSTA slumpen någonsin att jag hamnade där?? Nåväl, så som hotellrum ska användas (sova) är ju lite tråkigt, enligt mig så är ett hotellrum till för att jamma, efter ALLA videos man sett på nätet så är de ju faktiskt där inspirationen kommer ifrån. Nåja, resten kortfattat. Danthe fixade biljetter, dom gick upp på scenen och bokstavligen SLAKTADE hela fucking kulturens hus, rysningar från början till slut, galet. Ska inte ljuga alls men helt ärligt innan igår så hade jag ingen aning om vilka hov1 var, vilket man kanske bör ångra? Ajja, hyllar ändå.. .. Sjukt trevliga grabbar och dom har en låååååång resa framför sig, big up.


Pz

Likes

Comments

Förövrigt kan jag tillägga att studiotid kommer ske på måndag så håll ögonen öppna för något fett som kommer ut så SNART som möjligt! Suss dags

Pz

Likes

Comments

Yoyo!! Inleder detta första inlägg med att berätta vad hela grejen med denna blogg kommer handla om, då jag ganska nyligen slingrat mig in i musikindustrin så kommer ni få veta hur mina mina dagar, hur jag lever och framförallt musiken ser ut! 

Vi hörs i nästa inlägg!


PEACE

Likes

Comments