Header


tjena mors! jävlar vilket drag de var på gültza, jag kan säga med handen på hjärtat att jag var 125% nykter och gick runt i lajjade med lite kompisar, riktigt skön kväll kan ja säga, inge bråk, polisen verkade tycka de var en bra natt, alla glada O lärde känna massor med mer folk, sen vid 2 tiden tagga vi hem till mig, snackade nån timma O såg lite film, somnade vid, nu sitter vi hos en polare O gör lite grillat, bjuder på en bild!

piaggio ciao

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

tjudilutten! började med att vakna vid 7.35 då larmet gick, käkade fil O müsli till frukost, duschade snabbt O torkade håret, sprang runt i huset O sökte mina byxor som en tok, hittade dom, sprang yttligare en gång runt å letade en tröja, hittade den tillslut också, nu sitter vi i klassrummet O lökar i väntan på att få gå till kyrksatet, sen äre sommarlov! skönt som satan

bjuder på en bild nu också :-)

piaggio ciao!


Likes

Comments

Tjudilutten, kom just hem från en polare i svö, vi kickade lite boll, lyssnade på musik och bara hade det soft ute! Snart blire tacos och sedan kanske rulla mot parken med sparkbrädan, sen hem o sova, för imorgon är det skolavslutning, otroligt skönt med några veckors ledighet, bjuder på en fet bild ;-)

Piaggio ciao !


Likes

Comments

Tjudiluttan, efter som att alla tjejer fjantar sig och tipsar om smink, mannar jag upp mig och tipsar om snus! Så här kommer mina top 5!


Röda lacket lös har varit med länge och är en stor favorit bland lössnusarna. Smaken är frisk och har inslag av fruktighet. Samt riktigt enkel att baka! klar 10a!

Sen går vi till ettan, en riktig god och fräsch snus som är enkel att baka oavsett torrhet, ettan lös är originalet sedan 1822. ett lössnus med kraftig tobakskaraktär, tydliga inslag av tjära, torkat gräs och malt samt aningen mörk choklad

Kraftig och kryddig tobakskaraktär med tydliga inslag av citrus från bergamott samt aningen te, torkat gräs och läder.  

Ett starkare Generalsnus i White Portion med tydliga inslag av citrus från bergamott, rinner inte så mycket och är riktigt god!

Sist men inte minst! kaliber original snus, trots priset 20 kr  har den en medelstark tobakskaraktär med inslag av vilda örter, citrus och röda bär. Originalprilla med ett fuktigt snus som ger en långvarig och stark smakrelease. 

Likes

Comments

tjudiluttan, gick hem idag från skolan då vi ändå bara spelade brännboll för att ladda upp mot moppe prov, jävlar här ska de kuggas, nåja.. får se hur det går med det lilla fröet jag har i min skalle, ska slänga i mig något att äta nu sen rulla mot stan!

piaggio ciao!


Likes

Comments

walla! blev lite kvällsrull på parken idag, sen nu för en stund sen kom ja hem och satt mig och pluggade lite teori, så äre prov imorgon då, kalla mig cp HUR mycket ni vill om ja kuggar, ajja... skulle inte förvåna mig själv om ja gör det, nu lira nåt game sen sova!
bjuder på en härlig låt som rätt nyligen kommit tillbaka på yåttan efter att den tidigare blev anmäld, av kribbe börlin!

piaggio ciao!


Likes

Comments

Tjudilutten, sitter vid datorn och glor på Ronny O Ragge medans Luci ligger bredvid i sängen O gnäller, ajja hundar e ju som dom e, nu plugga lite teori och sen efter det hitta på något, sen (sova?) antar jag :-)

piaggio ciao!
Likes

Comments

Tjudilutten, dagen började med att en filur och jag vaknade vid 12 tiden, vi rullade mot pizzerian, käkade lite mat och for vidare mot stan, hittade mig ett par jeans som jag letat ett tag, sen tog vi bussen mot örnäset och skateade i nån timma, nu sitter vi på balkan o softar, snart beger vi oss mot stenbrottet för ett bad med lite härligt folk!

piaggio ciao!Likes

Commentstjudiluttan, han svänga förbi arcus och hänga uppåner i luften en stund, sedan drog jag hem, handlade och for vidare till stenbrottet, softade där en stund och begav mig vidare mot svö, sedan drog jag hem, softade vid datorn nån timma tills @OGGEDALLE kom hit o slagga, nu sover han och låter som satans helvete, risigare än djävluen, ajja sånt får man leva med.. och som vanligt är jag "generös" och bjuder på nånting, här har ni min som vanligt super jävla risiga humor, piaggio ciao! 

Likes

Comments