Nu i helgen hälsade min Farbror på med sin familj. Då de bor i Halmstad så blir det inte så mycket tid att man träffas och umgås. Det blev inte så mycket tid min farbror och hans fru men med barnen blev det en hel del tid med. Videon och bilden är på yngsta sonen min kusin och fadderbarn.

Kastade boll,lekte,myste,gick tipspromenad. Det kan inte bli bättre än att tillbringa en helg med lilleman.

Idag så gick vi tipspromenad i Skara där jag vann två chokladkakor, det var ingen bil direkt men det blev ett bra pris. Då man fick umgås med kusinerna och lillebror samt farbror Kim och Daddi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Fotograf: Christian

Instagram: willliam_ss

Instagram F: Chrilllee

Likes

Comments

Mörkblåa skor ( Ellos )
Tröja från ( H&M )
Svarta jacka från ( Cubus )

Likes

Comments

Regnig dag i City, passar då på att fotografera med min fotograf

Likes

Comments

Took a walk today to get some fresh air, and then I also took pictures in the wild.

Likes

Comments

Foto time with my friends.
My friends picked me up today in the city. Then we drove up to the mountains to take some photos.

We three have been friends lot of years now. And we have done so much crazy things together! There have been bad things and funny things too, of course! These two guys are very important in my life! We have hold on to each other for years despite and because of all things we have done. That's true friendship.

So why take pictures of me only, when I have these two amazing friends too?

Likes

Comments

Det var ungefär två-tre år sen jag var aktiv på min blogg. Men nu är det dax att börja vara aktiv och att börja blogga igen.

På första bilden ser ni en bild från Branäs där jag var och åkte skidor. De dagarna var otroliga i backen! Lite väll kyligt men det skadar än inte ifrån att åka skidor.

Bilden längst upp till höger är på oss grabbar eller ja nästan alla vi saknar en kille där Alex men annars är vi återförenade. Det var så länge sen vi var samlade vi grabbar, och det var grymt att vi samlades vi ett och samma tillfälle.

Bilden längst ner till höger är en nyårsbild på mig, Selma, Edvin, och Gustav! tyvärr så fick vi inte med alla på bild. Vi umgicks, lyssnade på musik och sköt raketer när klockan slog 00:00.

Det var ett fantastiskt nyår tack för det allihopa.

Likes

Comments

Någon dag får man ta och vila, när man ligger i fas i ämnena. vi spelade innebandy match i korpen igår, vi förlorade med 4-6 men vi blir bättre och bättre varje match det är riktigt härligt! 2 mål på 2 matcher nu riktigt skänt! tröjnummer 7 ger mig tur kan man säga!

Likes

Comments

halåja, det var jävligt länge sen jag var inne på bloggen, men ska börja blogga igen.

Var på Harrys förra fredagen och hängde med Bingo Rimer lite sådär!

Likes

Comments

Yeah fredagen förra veckan så fyllde jag 18 år, den kvällen/natten var magisk för mig! tack alla som gjorde den kvällen magisk!

Jag har inte bloggat på länge nu det är bara för att jag har haft fullt upp med flytten och pluggandet, men nu kommer det ett nytt inlägg!

Värnamo är underbart folket jag bor med är underbara också, vi är som en liten familj kan man säga.

Jag sa att jag skulle gå turism - evenemang programmet, men sen efter en vecka ändrade jag mig och bytte till idrotts profilen för jag brinner just för att sporta.

Vi har det kul varje dag här vi skrattar och är oss själva. nytt inlägg imorgon, PEACE 👌👋

( bilden är från HARRYS )

Likes

Comments