Underbar påsk i Kalmar. och min älskade älskade John var naturligtvis med.

Underbara familj, underbara John. Ni är mitt allt!

Och sen mina kompisar som alltid funnits där ända sedan barnsben!

och så ni andra som jag lärt känna ganska nyss, men som alltid finns där nu och framåt.

Älskar er alla!

I helgen blire varberg, det är också nåt jag älskar! :D

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Nu dör jag av garv. jisses amalia.

Snart kommer John och då ska vi garva ihop. YEAH

 

 

Likes

Comments

Fredagen räddade bästa Jackie. Shopping, mat, hyrfilm och godis.

Men vi har kommit på att vi inte kan se film, för vi har för mycket att prata om, efter halva filmen fick vi spela tillbaka för vi hade pratat för mycket och fattade inget av filmen, men vi fortsatte likadant, så det slutade med att vi pausade varje gång någon skulle berätta nåt. så en film på 1.30  tog nästan 3 h att se. haha. så den andra filmen brydde vi oss inte om att se. Klockren kväll, mycket prat och mycket skratt och lite film. precis så som det ska vara med en riktigt god vän. 

Idag bakar jag, pysslar i mitt nya fotoalbum och städar och så lite fotboll mellan varven.

senare ikväll blir det kortspel och Gin och tonic med världens bästa pappa, en av mina bästa vänner!

Stockholm förra helgen var förresten amazing. Efter att jag och John va i London och såg  Foo fighters förra sommaren så sa jag att Metallica är min andra dröm att se. Och så blev det. När vi fick reda på att dom skulle komma, brydde vi oss inte ens om att försöka få tag på biljetter via ticnet. haha, vi köpte direkt till ockerpris på en annan sida på nätet, 1800 per biljett. men det var det sannerligen värt det. såå mäktigt. När Nothing else matters spelades, grät både jag och Hetfield. såå vackert. Jag och John sjöng, hoppade, kramades, pussades, skrek och rocka oss igenom hela konserten och jag grät några gånger. haha. Taket var dekorerat med två lysande kistor och i slutet släpptes det ner stora svarta ballonger på scenen och på publiken. ojojoj. vill tillbaka. Stockholm är vackert och jag och John stortrivs där. kanske flyttar vi dit vad det lider?:) Vi hade en toppenhelg med shopping och god mat och massor med kärlek, så bra som bara VI kan ha det. om några veckor åker vi tillbaka.

Tack alla ni som finns i mitt liv och förgyller det!

Älskar er då, nu och för alltid! Till Pluto och tillbaks.

Likes

Comments

jag jobbar inom vården. varje dag möts jag av människor som inte har ett skit där att göra. hur kan man yttra sig om hur jävligt äckligt det är att ge en människa en supp, så att personen i fråga hör det? Hur kan man yttra sig om att nån är fet, odräglig och jobbig att ha att göra med när personen i fråga hör det?

vart tog den svenska medmäsnkligheten vägen?

det är inte bara på jobbet jag träffar på sånt här. jämt, varje vecka, i mitt privatliv, folk sonm berättar osv. och jag slutar aldrig att förvånas.

Hur kan människor som själv mått dåligt se det så ytligt?

Inte bry sig?

Noll medmänsklighet.

Nu har bägaren runnit över.

Jag finns alltid här!!!

/Em

Likes

Comments

Så va det redan över för i år igen, hatar den där tomhetskänslan man får efter festivaler och i år har den hållt i sig längre än innan, kanske för att jag upplevde fler känslor detta året. man upplever alltid så blandade känslor, det gör jag iaf. pirr, lycka, besvikelse, panik är bara några av alla jag kände i år. det värsta av allt är att besvikelse va den känslan jag hade flest gånger. Har aldrig känt mig så...uh förnedrad mkt fylla, grymma spelningar och positiva överraskningar. men festivaler har verkligen sina baksidor. hua! det va bättre förra året och nästa år kan bara bli bättre

Likes

Comments

Har inget emot vältränade kroppar, men har fan nåt emot när killar tar kort på sina magar o lägger ut, enbart på magen alltså. jag blir avtänd.

Likes

Comments

Vi ska ha ett fantastiskt sexliv, tills döden skiljer oss åt.. hähä

Likes

Comments

Utnyttja inte ordet Rock´n´roll

Likes

Comments

sicken dag vi har haft. vaknade tidigt o låg o gosa i sängen, aldrig blitt väckt på ett sånt mysigt vis innan, inte av NÅN. frukost, sen lek o bus innan vi begav oss till kalmar centrum. myste i solen hela dagen. måste vara det snällaste barnet i världen. snäll är väl fel ord, alla såna småttingar är väl snälla och inte dumma för att dom gråter. men Polly...åh Polly...hon har inte fällt en enda tår, inte gnällt och varit omöjlig på hela dagen. bara skrattat, skattar när hon nyser, hostar o rapar, skrattar när vi kryper runt på golvet o jagar varann, skrattar när nån annan skrattar. efter en heldag med massa bus så somnade hon skönt, efter att jag gett henne välling i sängen. imon ska vi till ikea o sen bada skumbad på kvällen, deeet blir kul Pollan! finns inget bättre i mitt liv. du är mitt skimmer på jorden Polly! ÄLSKAR DIG

Likes

Comments

Nu sitter jag här med 4 snus kvar, de sista 4 snusarna i mitt liv. nej usch, får ångest bara jag tänker tanken. de 4 sista snusarna på ett jävla tag iaf. fast vafan? man slutar väl inte bara ett tag för o sen börja IGEN. nä usch, ångest,....separationsångest, fan va ska jag göra nu då, när jag inte ska snusa längre? På ett sätt vill jag sluta, på ett annat inte... helvete men nu har jag bestämt mig och ska försöka hålla mig vid detta. ha ursäkt med en snoffsig och irriterad Em ett tag framöver! På torsdag kväll åker jag till Kalmar, Helgen kommer jag att tillbringa där, syster och Fredrik åker till Stockholm över helgen och Polly behöver barnvakt. åh den lilla snuttran. Vi ska åka till Ikea och sen gå i affärer ich vi ska shoppa massor! På lördagen ska vi till Skälby. Picknicka och kolla på alla djuren, det tycker hon om. Åh mitt älskade gos vad jag längtar efter dig!

Likes

Comments