Identitet, vad är det? 

Det ska väll förklara vem du är? 

Jag har förlorat min helt och hållet, vet inte hur jag ska bete mig i vardagliga situationer längre. 

Vet inte när jag ska skratta, vet inte när folk skämtar eller ej. Vet inte om jag är glad eller ledsen. Vet helt enkelt inte vem jag är längre. 

Han tog bort min identitet, han tog bort mig och lämnade kvar ett tomt skal. 

Jag brukade vara en glad och spontan tjej, som skämtade nästan dagligen som hade humöret på topp och hade ett självförtroende. 

Men han tog bort det, så lätt och enkelt

Allt jag gjorde var fel, allt jag sa var fel. 

Att han slog mig var mitt fel.. 

"Du vill att jag slår dig, du skapar dessa situationer." 

Allt som hände var mitt fel. Hela jag var ett stort fel och den ända som älskade mig var han. Jag kände mig otillräcklig och jag känner fortfarande samma sak fast han inte är här, går fortfarande på nålar fast han inte är här. Jag hatar mig fortfarande fast han inte är här. 

När ska det ändras? Hur lång tid kommer det ta tills jag kommer tillbaka. Mina vänner ser mig någonstans bakom allt mörker och ångest, dom håller i min hand och vägleder mig..  Jag önskar jag kunde se mig själv genom deras ögon, jag skulle behöva se mig själv ur ett annat perspektiv. Jag vill bara känna att jag duger, att jag är helt okej. Jag kommer komma tillbaka men det kommer ta tid, men han kan inte ta nått mer av mig. 

Jag är påväg tillbaks från helvetet, och resan har precis börjat. Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Det känns som jag har abstinens, 

Abstinens mot dig, du var min drog. 

Egentligen saknar jag dig inte men jag behövde dig, jag behövde dig fast du behandlade mig som ​något värdelöst. Du bröt ner mig totalt, du fick mig att tro att jag inte hade någon annan en dig, att jag var oviktig för alla andra förutom dig.Du fick mig att tro att allt jag gjorde var fel och att jag var värdelös.  ​Jag behövde dig, du var mitt allt. Du vet luften jag andades och marken jag stod på. 

Tanken att leva ett liv utan dig skrämde mig, 

Därför stannade jag kvar, för jag skulle inte klara mig utan dig. Här ligger jag, med tusen känslor inom mig. Miljoner tankar. Du är inte här, och på något sjukt sätt så har jag ångest över vad jag gör emot dig. Kommer du komma ut efter rättegången eller kommer du hamna bakom galler? Och hur länge? Kommer vi någonsin ses igen? Jag har fått ta så mycket hat av folk om att jag har valt denna väg, att jag valde att gå vidare med anmälan och slutföra detta en gång för alla. 

Jag går emot allt jag någonsin kännt. Jag går emot vad hela min kropp skriker, men jag måste 

Jag måste bli lycklig. Jag måste få komma tillbaka till verkligheten och kunna öppna mina ögon. För vi kommer aldrig ha en framtid, vi kommer aldrig ha det vi önskat att vi hade, eller inbillat oss att vi hade. Du har gjort mig alldeles för illa, och jag är alldeles för störd nu för att gå tillbaka till verkligheten. Jag önskar att jag kunde spola tillbaka tiden nått år fram så kanske denna smärta gick över, då kanske jag kunde kolla tillbaks och tänka. 

"fyfan vad dåligt jag mådde, och var sjukt bra jag  mår nu" 


Likes

Comments

Jag försöker peppa mig själv,

Jag vill och kan, jag vill och jag kan


Jag tänker leva mitt liv till fullo, jag tänker inte backa för nått eller någon igen. Jag tänker aldrig vara rädd igen för en människa, jag tänker aldrig låta någon ta min självkänsla ifrån mig. Jag tänker inte låta någon dra mig till den punkten då jag tappar förståndet, jag hatar den människan som han fick mig att bli, och hon är död och begraven nu. Dom dagarna är förbi och jag ska börja leva

Jag vill bara att denna process ska vara över,

Vill att rättegången ska ske så jag kan gå vidare.

Men jag vet att sitta framför dig kommer vara det svåraste jag någonsin gjort.

Men jag måste och jag ska. Detta krig ska vara över, för jag behöver mitt liv tillbaks.

Det du tog,

Likes

Comments

Jag känner mig tom ikväll.

Jag tänker tillbaka på allt som varit,

Dom bra stunderna vi hade, när vi bara var och höll om varandra. Jag vet att vi aldrig kommer tillbaka till varandra, Men det som gör så ont är allt som vi har gått igenom, både på gott och ont. Och allt som jag måste laga efter alla motgångar,

Allt jag måste bygga upp på nytt

Är jag sjuk i huvudet som kan sakna dig? Jag vet ju vilken underbar person du kan vara, men jag vet också att jag kommer vara lyckligare utan dig,

Jag vet att mitt hjärta kommer tillhöra någon annan en dag, Men mitt hjärta tillhörde dig så länge, varje hjärtslag slog för oss. Men jag vill aldrig tillbaks, aldrig någonsin

Men just ikväll kändes det extra jobbigt,

Men jag är bara en människa, jag älskade dig så länge och så intensivt. Men jag har släppt oss,

Sista slaget.


Likes

Comments

Kommer hon någonsin kunna älska igen?

Kommer hon någonsin kunna lita på någon igen?

Kommer hon någonsin känna sig tillräcklig med någon?

Kommer hon kunna leva i en relation igen utan att förstöra den, kommer han någonsin älska henne?

Kommer han någonsin tycka att hon är tillräcklig?

Kommer hon någonsin sluta tveka och oroa sig.

Kommer han svika henne?

Vad betyder allt detta för honom,?

Vad betyder allt detta för henne?

Hon är livrädd., Livrädd. För han väcker en låga i henne som har varit släkt så länge, han värmer hennes iskalla själ,

Han skrämmer henne för han väcker känslor i henne som han så lätt kan släcka.Likes

Comments

Jag försöker bli hel igen, jag försöker att hitta tillbaka. 

Och jag är på god väg, jag mår redan bättre och jag känner mig redan starkare. Mina ben känns stadigare och min själ känns lugnare. Även om det är lite så är det ett steg till det bättre och jag tänker aldrig ta steget tillbaks.

Aldrig någonsin 

Jag längtar tills denna bergodalbana ska vara över så jag kan börja andas. Så jag kan få börja leva på riktigt utan massa ångest och stress. 

Det har kommit in så fina människor i mitt liv som verkligen har fått mig att må bra, som inte bara ser allt dåliga jag gjort eller vart med om. Dom ser mig, ingen ifrågasätter jag kan bara vara, bara finnas. 

Och jag är mer en tacksam. 

Likes

Comments

Hans händer omfamnar min hals samtidigt som han säger tyst.

- jag borde döda dig.

Jag har ingen ork kvar, i den stunden tänker jag. "Snälla gör det, döda mig" han släpper någon sekund greppet och jag känner hur jag kippar efter luft. Men jag vet att det är långt ifrån över. Jag gråter och försöker slå mig låss, jag försöker  springa mot dörren, men han greppar tag i mitt hår innan jag ens har kommit ifrån vardagsrummet, han slänger ner mig och drar mig i håret släpande på golvet  tillbaks. Jag spottar han i ansiktet och säger att han är ett monster och någon sekund senare känner jag en otrolig smärta i ansiktet, knytnäven träffade rätt över ansiktet, då förstår jag att han är argare en vanligt för han har annars börjat att undvika att slå mig i ansiktet för att märkena inte ska synas, men i denna stund slår han bara . okontrollerat

Ansiktet, magen, armarna, och jag känner hur blodet från ögonbrynet rinner och jag börjar gråta mer en innan, inte för smärtan utan för det ända jag kan tänka på är " jag ska hämta min son imorgon, hur ska jag dölja detta?"


Likes

Comments

Hans ögon kunde jag drunkna i tusen gånger om, hans läppar kunde jag kyssa i en evighet. Han var det vackraste jag någonsin sett. Och det bästa var att han var min . Jag älskade hans närhet och jag kände mig trygg med honom. "Äntligen har jag hittat kärleken." äntligen kan jag få vara lycklig.  Jag ska göra allt för denna man, jag ska vara P E R F E K T. 

​Och jag kände mig perfekt, han fick mig att känna mig just dom orden, 

Varje gång han kysste mig så pirrade hela min kropp och själ. Varje gång vi älskade så var det som att tiden stannade och det fanns bara vi två. Jag var hans, och jag ville alltid vara hans. "Snälla, ta inte ifrån mig detta" tänkte jag flera gånger, när han låg breve mig och höll om mig hårt och tryggt. 


Att älska någon sådär innerligt för att sedan få bekräftat att du aldrig har blivit älskad tillbaks. Den smärtan är obeskrivlig.. 

Likes

Comments

hur många gånger ska en människa kunna förlåta?

Hur många gånger ska jag tro på dina ord.

"Jag lovar att ändras älskling, det är bara dig jag vill ha, ingen annan" Jag förstår inte, om du så gärna vill ha mig, hur kan du göra såhär? Hur kan du gång på gång vara otrogen, hur kan du hugga mig i ryggen.

Jag känner mig värdelös, ful och äcklig. Jag förstår att du söker andra, det är bara att kolla på mig. Jag är långt ifrån lika vacker som dig. Och jag kommer aldrig bli vacker heller. Jag hatar mig själv.

Jag vill bara duga för dig. Vill vara smal och sexig, vill vara det du behöver.

Jag slutade äta, och slutade älska mig själv ännu mer. Jag började ta kokain för att dämpa hungern.

Jag ville bara vara ditt förstahandsval.

Så jag la upp lina för lina, och efter några veckor så synes resultat men jag mådde skit, yr och svimfärdig och kände mig skamsen., men det spelade tydligen inte heller någon roll. För i din telefon hittade jag massvis med meddelanden till olika tjejer

" jag vill ha dig, kom och mys med mig"

"Din kropp är sjukt sexig"

" Du är den jag ser en framtid med"

Jag tappade hoppet. Jag kommer aldrig duga för dig, varför lämnar jag dig inte?

För jag är fast


Likes

Comments

Tänker på när du ställde dig på knä och tog min hand och berättade hur mycket du älskade mig,

Du sa att du ville att jag skulle bli din fru och jag slängde mig runt din hals och sa -ja

Jag tänker på när vi fick bekräftat att jag var gravid, jag bar vårat mirakel. Jag såg glädjen i dina ögon, och jag kände mig så lycklig och stolt.

"äntligen har jag gjort nått bra."

Jag tänker på när jag låg på marken och du sparkade mig i magen och sparkade mig i huvudet, jag kommer ihåg hur du viskade " du kan skrika hur mycket du vill, det är ingen som hör dig här"

Jag minns hur ont det gjorde när jag fick missfall och hur rädd jag blev när jag såg blodet rinna mellan mina ben.

Jag minns hur tom jag blev när jag förstod att barnet hade dött..

Jag minns att dina ögon berättade om hur värdelös jag var.

Jag minns hur du kramade om mig och bad om ursäkt.

Jag minns inte vad jag svarade för jag var helt empatisk

Jag minns inte vad som hände sen för jag hade redan svävat långt långt bort ifrån verkligheten.


Likes

Comments