Header

Nej nu är det dags att ta ett ryck igen. I somras renoverade vi ca 100kvm av vårt hus (invändigt då). Då fick vi till ett sovrum med walk-in-closet, ett badrum med dusch och tvättstuga samt en mindre toalett. Vi fick även till köket, och vardagsrum som ligger i anslutning till varandra genom öppen planlösning. Vi har med tiden lyckats bygga upp en bra stil med fina möbler och detaljer i vardagsrum, kök och badrum men jag känner att vårt sovrum har kommit lite i kläm. Visst jag är jättenöjd med den champangefärgade heltäckningsmattan, vår garderob och mitt makeup-bord men just sängen känns lite småjobbig. Jag är perfektionist när jag bäddar och vill ha en bra balans mellan stora och små kuddar, alla gärna jordfärgade eller vita men jag får inte till det!! Någon som har erfarenhet och idéer?

För övrigt så har vi en del utbyggnad kvar att göra av huset, 100 kvm är inte tillräckligt i längden då i dagsläget enbart har ett sovrum. Vi behöver även utföra en totalrenovering (heter det så?) av trädgård och entré.

När bebis kommer är det lugnt att han inte har något sovrum men jag vill samtidigt inte ha massa byggdamm och annat när han precis kommit. Nej vi får sätta fart snart! Som tur är har jag en sambo som är jättedriven och tar tag i saker - så förhoppningsvis har vi kommit en bit på vägen innan sommaren. Nu ska jag drömma mig bort och leta kuddar... I know, VADÅ HUR MYCKET KUDDAR KAN DET FINNAS? Ja... H&M har rätt fina, ska in o välja där - prisvärt är det också!


Ha en skön kväll i det trevliga vädret (d.v.s. om också ni har fått en stor dos blå himmel idag), nästan grillväder här! ☀️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu har jag jobbat kväll igår, därav dålig uppdatering. Älskar dock när vår plutt rör sig, helt underbart! Han har blivit otroligt aktiv den senaste tiden, eller så är det bara jag som känner honom mer och mer ju mer plutten växer! Och nu kan vi även avslöja att vi förhoppningsvis kommer få en liten pojk ❤️

Inatt kunde jag dock knappt sova på rygg, kände att det tryckte ner mot blåsan..? Så jag fick sova på sidan. Igår på dagen kändes det även som jag hade sträckt mig på höger sida, till den grad att jag inte riktigt kunde stå upp ordentligt utan att det gjorde ont. Dock släppte den smärtan plötslig och jag inbillar mig att det va bebisen. Någon som har erfarenhet? Vill inte ringa som en tok till BM utan avvaktar lite med symptom sålänge det är hanterbart.

Hoppas alla har en fantastisk dag! Hos mig skiner solen, helt underbart! ☀️

Likes

Comments

När jag var barnvakt insåg jag snabbt hur få barnvänliga saker jag har. Jag var barnvakt till en 14 månaders bebis (eller barn kanske det kallas då). Han är helt bedårande men eftersom jag hade en del sysslor att utföra under dagen (gällande tvättning) så frågade jag om det va okej att jag passade honom hos mig. Såklart gick det hur bra som helst - så fina människor <3

I alla fall.. i måndags köpte jag en barnstol (en såndär i plast) på IKEA som reserv för eventuella gäster som behöver en sådan. MEN jag har INGET annat, inga leksaker, inga eluttagsskydd, kantskydd till bord eller något, nej jag har inget "barnsäkrat" hem. Hjälp, det slog mig verkligen!! Känner mig plötsligt lite nojjig... Jag vet att vår bebis inte kräver leksaker den första tiden OCH att vi säkert lär få en massa saker men ÄNDÅ... Min kompis kom hit med en "säck" med leksaker och sen vagnen o ryggsäck och barnet såklart, ja... jag eller vi, använde ju typ allt så det va superbra MEN jag hade tänkt att köpa så lite som möjligt innan bebis eventuellt kommer men man behöver ju så mycket! Hur gör alla andra? Need some advice!

Likes

Comments

God middag!

Någon av er som har något tips på vad jag kan göra med våra Aloe Vera-växter? Har två stycken hemma och min sambo har använt "saften" från dem i ansiktet när han blir rosig och torr. Nu har jag bara de stående och funderar på om de kan komma till användning? Jag börjar sakta med säkert känna hur magen stramar och naveln börjar pressas utåt och kom då och tänka på att det kanske finns ett recept på hur man kan använda aloe vera i sin vanliga hudkräm? Använder själv Cano Derm, finns kanske bättre krämer!? Behöver hjälp och tips!

Nu har jag iaf varit barnvakt till ett litet busfrö och sitter o slappnar av lite i soffan medan mannen lagar lite kvällsmat. God kväll alla!

Likes

Comments

Jag är nu gravid i vecka 21 d.v.s. i den 6:e graviditetsmånaden. Det känns rätt konstigt att tiden går så himla fort plötsligt.. från att ha väntat med oro och otålighet till att plötsligt sitta här med en kula och känna sin älskling i magen. Det känns minst sagt overkligt men på samma gång är jag väldigt lycklig att jag kan få vara med att skapa ett litet mirakel bland så många andra kvinnor. Det är en gåva, inget vi bör ta för givet utan något vi bör känna stolthet, ära och styrka över att få gå genom.

En graviditet är inte alltid en dans på rosor med vackert växande magar, gravidlyster och njutning - nej en graviditet är mycket mer än så. De första månaderna av min graviditet var långt från glamorösa, någon som jag kommer ta upp i inlägg längre fram men hur som haver är det viktigt att vi ser på gravida kvinnor som kämpar - för när vi läser på lite ser vi snabbt hur otrolig vår kropp är. Glöm inte det ❤️


Bild på mig och min fästman 💍 

Likes

Comments