Header

Hej på er! Äntligen så är vi i mitten på veckan och det känns så skönt eftersom då är det snart helg. Idag efter skolan så kom jag hem i vanlig ordning och sten somnade i soffan. Vaknade nån timme senare och har nyss kommit hem från Tuna park med familjen, köpte mig lite nya höstkläder, vilket behövdes. Ligger just nu i soffan och kollar på tv och ska strax ta en promenad tänkte jag. Sen väntar en varm dusch. Imorgon börjar jag inte skolan förens 12.20 men innan det så tänkte jag gymma! Har nyss också pratat med en underbar vän som fått mig på toppen humör och även planerat massor med mysiga saker!
Hoppas ni har haft en skön onsdag!

Likes

Comments

Det finns ingen i livet som kan göra dina val i livet. Du har alltid ett val att göra och det är du som människa som bestämmer vad du själv ska göra. I livet kommer du att mötas av väldigt många framgångar men även motgångar. Alla val du gör i livet kommer inte vara lätta och så kommer det alltid att vara, men det är du som gör dina val och ingen annan kommer nånsin kunna ändra på det. Gör det som känns bra för sig. Tro alltid på dig själv och kämpa för det just du vill nå i ditt liv. All kraft och tid du lägger ner på att kämpa, så kommer du en dag att nå dina mål. Människor i din omgivning kommer inte alltid att acceptera dina val men är det folk som älskar dig så är det en självklarhet att man accepterar valen du gör. Tänk alltid på att det är du som gör dina val, ingen annan!

Likes

Comments

Hej på er!!

En vanlig och seg måndag, som det brukar vara på måndagar helt enkelt. Tog mig igenom dagen väldigt trött men gick ändå ganska bra! Efter skolan åkte jag och Lovisa ner till stan och kikade runt lite, köpte ett linne jag är super nöjd med! Har nyss tagit en dusch och ska strax sätta på en film att somna till. Imorgon är det ännu en seg dag men som tur så har jag mina tjejer på i klassen som gör dagarna tusen gånger bättre. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

Igår hade jag och tjejerna det super trevligt! Direkt efter jobbet blev åkte jag och Matilda direkt hem till Lovisa där det väntades 17års firande för Lovisa! Grattis igen bästa tjejen. Hon bjöd på massor med goda drinkar och massa annat gott! Efter några timmars firande så blev det hemfärd men såklart nattmat innan! Tack för en super mysig kväll mina älsklingstjejer!

Likes

Comments

En super kort skoldag som bestod av 1 lektion, vilket var skönt. Efter skolan var det jobb som stog på schemat och har nyss jobbat klart och ligger just nu i sängen och kollar på en serie. Imorgon ska jag och tjejerna ha super kul och umgås massor. Imorgon ska jag även kolla på Wilma som har handbollsmatch i sporthallen kl 11, sen vidare till Andrea. Tror morgondagen kommer bli super kul. Hoppas ni har haft en bra fredag!

Likes

Comments

Hej på er allihopa. Hoppas ni mår bra!
Idag var en super skön och lugn dag med hur mycket skratt som helst. Efter skolan hade jag tid att fylla på fransarna och är lika nöjd som vanligt. Nu är jag super trött och ska snart ta mig en dusch och sen sätta på en film innan jag ska sova. Hoppas ni har haft en bra dag!

Likes

Comments

299kr på Nelly.com

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments

Likes

Comments