Var i Larssons Lada idag! Det ligger i Taxinge..

Köpte ett par nya rid jeans från MissMe.. ( bild kommer ). Så nu har jag två par jeans i min samling!

Bootcut kostar 1200 kr, vanliga kostar 1300 kr! ( om ni ville veta ) 😘


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments


Jag har nyss fått en ny kamera!! Det betyder att jag kan lägga upp bilder med bättre kvalitet.. 

Så nu kommer de flesta bilderna vara tagna av en: Eos digitalkamera 400 D

Likes

Comments

Det finns hästar, hundar, katter, kor, höns, marsvin, kaniner, fiskar och en ödla!

 Det finns sjukt många hästar, 2 hundar (som bor på gården), över 10 katter, 2 kor, många höns, 2 marsvin, ca 5 kaniner, ca 3 fiskar och ödlan då!

Likes

Comments

Reining är en av alla dem olika "grenarna" som finns inom western ridning! Finns hur många andra som helst, tex, trail, pleasure och cutting. Om du inte har erfarenhet eller vet på vilket sätt man rider western kanske du tänker på "vilda västern" men faktum är att western ridning idag inte alls är som på dessa gamla Hollywood filmerna som du kanske sett... Western ridning är ett väldigt kontrollerat ridsätt och börjar bli väldigt populärt i Sverige!

Reining är ungefär som den klassiska ridningens "dressyr"... Skillnaden är bara annan utrustning, andra mönster och andra "övningar". Spinning, slide stop och roll back är några av reiningens rörelser/övningar!

Man rider sällan i ridbyxor utan kan tex ha vanliga jeans.. (inte så noga) ;)  Man rider inte med ridskor eller ridstövlar utan med boots! Man har en kraftigare sadel med mer detaljer och stigbyglarna är mycket tjockare. På tränset har man oftast ingen nosgrimma, starkare bett och "tyglar" som inte sitter ihop utan går från bettet som två långa remmar! Likes

Comments