Körde ett pass tabata igår kväll. Ett pass på 20 minuter med varierade övningar som idag har lett till träningsvärk. Jag vill gärna köra blandade pass med styrka och motion, men tyvärr hinns det inte alltid med. Nu under sommaren är förutsättningarna dock något bättre eftersom jag inte har skolan att tänka på, utan när jag är ledig så är jag ledig.

Passet såg ut på följande sätt:
- knäböj med vikter (4 kg) 8 x 20 sek
- marklyft 4 x 20 sek och rodd 4 x 20 sek
- push ups 8 x 20 sek
- tådipp 8 x 20 sek
- plankan 2 x 20 sek, sidoplanka vä 2 x 20 sek och sidoplanka hö 2 x 20 sek
- rumplyft 2 x 20 sek

Avslutningsvis körde jag magrotation med 8 kg, 20 stycken x 2

Visst känns det bra när det känns att man gjort något? Skillanden med träningsvärk mot att inte ha det innebär ju inte att man tränat dåligt, utan att man är mindre tränad i musklerna. :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

När solen skiner, du sitter på cykeln och ändå blåser det varmt i nedförsbacken. Då vet man att det är sommar på riktigt. Och idag blev det 3 mil på cykel i denna otroliga värme. Tänk att få insupa naturens dofter. Doften av varm tallskog, nyklippt gräs. Doften av djurbajs och hö när man passerar en bondgård.

Att få njuta i skuggan och bada i för visso kallt vatten var ganska skönt efter cykelturen. När solen skiner och vatten finns tillgängligt, då föredrar jag det istället för duschen.

Likes

Comments

Ny dag, nya möjligheter. För mig innebär den nya dagen en ny (tidig) jobbdag. 🐢

Likes

Comments

Idag har det varit kvällsjobb, vilket innebär att jag slutade 22. En härlig dag som bjöd på solsken.

Passade på att cykla till jobbet, vilket jag brukar göra när jag jobbar kväll och helg eftersom jag då inte hämtar lillen på dagis. Ca 5 km enkel väg - alldeles lagom träningspass med lagom många jobbiga backar åt båda håll.

Och trots sen kväll, var det helt ljuvligt ute med lagom temperatur, fågelkvitter och dofter som hör sommaren till.

Likes

Comments

Ja, då har man anslutit sig till bloggvärlden. Spännande att se vad detta erbjuder. Det är ju ändå något som är populärt nu för tiden.

Men vad ska man skriva i en blogg? Jag tänkte dela med mig av det mesta som händer runt mig, mest träning och hälsa. Så mycket som jag hinner. Många riktar ju in sig på ett område, medan andra skriver blandat. Jag är bland de andra som kommer att skriva mycket blandat. Tror jag i alla fall. Får se vad som händer framöver.

Bloggnamnet tog jag bara för att det var det som dök upp i huvudet när jag skulle sätta igång. Men visst är det ganska snitsigt ändå?

Likes

Comments