Här kommer lite bilder på min hennatatuering

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej hej!

Lite bilder från första och andra dagen.

Fariha och jag

En pakistansk klännning

Likes

Comments

Vi klarade oss igenom flygningen!
Vi anlände och det var mycket kramar och tårar. 10 år är en lång tid att va borta från sitt hemland. Alla är så vänliga och den enda personen som inte tyckte jag skulle va där fick sig en beta av min mans mamma! Sara är en del av familjen och därmed basta!

Första dagen bestod av mat, vila, att umgås. Alla verkade nöjda med sina presenter och Rehanna älskar tavlan. I hennes ögon så är katterna oss. Hon går ständigt och tittar på tavlan :)

Likes

Comments

Hej hej!

Vi har inte sovit så mycket. Det har shoppats gåvor, det har målats en tavla och det har packats in i det sista. Jag har klippt och färgat håret. Vi har suttit nära varandra i en bil.

Tro det eller ej men min man släppte ner garden och lät sina vänner/kollegor se honom luta sitt huvud mot min axel och sova. För honom är det ett jättestort steg.

Nu sitter vi på flygplatsen ett antal timmar för tidigt. Vi har druckit kaffe, checkat in och gått till gateområdet. Min fina man sussar sött medan jag skriver här och kommer se en film om en liten stund.

Det har märkts mer och mer att jag är mer van än min man vid att resa. Han har ställt så många frågor. Fastän jag borde ha resfeber, borde skaka i hela kroppen och vara skiträdd med tanke på min höjdskräck så känner jag bara frid och glädje. Skriver lite senare om det finns wi-fi när vi landat i Istanbul.

Soluppgången utanför fönstret på Heathrow flygplats :)

Jag och min man väldigt tidigt imorse innan vi började resa :)

Vi tar aldrig bilder tillsammans men det gör mig så lycklig att se glittret i hans ögon och det äkta leendet. Älskar den här mannen så mycket att jag går sönder

Japp jag ser trött ut. Inte blivit mycket sömn och tur att det finns kaffe :)

Tavlan som kommer bli en bröllopspresent :) hoppas innerligt att hon tycker om den......

Likes

Comments

Hej

Gårdagen var helt underbar.
Fick sova lite på morgonen. Blev kaffe ute på morgonen med Sam och Papa. Sedan stack vi till gymet tillsammans och efteråt bjöd Sam på lunch hemma.

Sam och jag brukade sed varje dag innan för att han körde mig till jobbet. Saknar honom väldigt mycket ibland. Han är en av min mans bästa vänner hela vägen tillbaka till Pakistan som även blivit min vän och hans omtanke värmer mkt.

Imorse eftersom det är Eid så kom han med någon dessert till mig och jag kramade om honom och önskade glad Eid.

Likes

Comments

Hej hej!


Idag var en sådan dag jag hatar på gymmet. Det var inte en sån dag då det känns tungt men knät strejkade och min ilska visste inga gränser men jag bet i det sura äpplet. Drog ner på tempot tills jag till slut fick ge upp helt. Den gamla Sara skulle ha kört på oavsett men numera lyssnar jag på min kropp och lite träning för en person som älskar träning är bättre än ingen alls även om det är väldigt frustrerande...


I måndags hade jag däremot en extremt bra dag på gymmet. I måndags gjorde jag 12km/30min på crosstrainer jämfört med 5km/20min och idag hade jag nästan inget motstånd alls..

Så imorgon blir det ofrivillig vila från gymmet och morgondagens träning kommer bestå av städning..

Ha en grym dag!

Likes

Comments

WO hoo


Jag tog mig iväg till optikern. Undersökningen tog ca 1,5 timme med alla tester. Optikern var skotte och vi kom väldigt bra överens. Japp vi pratade om mer än bara ögon. Blev nästan rörd när han flera gånger upprepade hur bra mina ögon ser ut. Kommenterade flera gånger hur hälsosamma dem såg ut och uppskattade att jag verkligen bryr mig om mina ögon.


Han blev ännu gladare när linserna som han passat ut faktiskt funkade . Vi var båda glada och nöjda :) känns dock väldigt skumt att se så mycket detaljer..... Hahaha

Likes

Comments

Hej!

Såg en film som gav mig rysningar i hela kroppen imorse. Den heter Las elegidas/the chosen ones. Det är en mexikansk film som ger en inblick i hur prostitutionen fungerar. Man får se hur familjen fungerar runt omkring. En ung man lär sig av sin bror och pappa hur unga tjejer i tonåren ska luras in i deras verksamhet. Han gör misstaget att bli kär i en av dem som han ska lura in och man får se konsekvenserna av detta. Han försöker fly med flickan men hans pappa och bror hittar dem. Han blir misshandlad tills han nästan är död och hon förs till sitt blivande fängelse. I filmen får man se hur korrupt det är i Mexiko. Människor runt omkring, polisen ja alla vet men ingen gör något för dem är köpta eller för rädda. Flickan i filmen hotas ständigt av att hennes familj kan fara illa om hon flyr.

Förutom att jag blev chockad av hur kvinnorna till männen som driver verksamheten beter sig och faktiskt var en del av det så blev jag så extremt arg på kvinnosynen dvs att dem behandlades så jävla illa. Tänk då på att denna industri omsätter så mycket pengar i dagens samhälle. Det äcklar mig extremt.

Efter att ha sett filmen började jag nästan gråta och när jag tänker tillbaka på mina relationer så blev jag varm i kroppen när jag tänkte på hur lyckligt lottad jag är på sistone för min man har aldrig tvingat sig på mig, sett mig som ett sexobjekt som tidigare partners. Jag kröp ner bredvid honom och kände en sån extrem tacksamhet för den respekt och kärlek som han ger mig. Sex ska vara något vackert mellan två människor men i dagens samhälle är det som en sport och folk utnyttjas hit och dit. Jag älskar sex men jag är minst lika lycklig av att bara få vara nära min man. Höra hans andetag, känna närheten och bara vara.


Om du är en av dem kvinnor som har din frihet och kan leva ditt liv som du vill var tacksam för den självständighet du har och bejaka den!

Se filmen för den är grymt bra om än stark förmedling av känslor.

Likes

Comments

Hej hej!

Min helg har bestått av träning, bra kost och jag har faktiskt lyckats sova mycket den här helgen. Jag lägger mig aldrig före midnatt och sover väldigt sällan en fredagsnatt men den här helgen tänkte jag att för att få resultat så behöver vi fokusera och låta få kroppen få vad den behöver lol.

Så även om jag somnade halv nio igår så gjorde det inget för jag vaknade en stund och var vaken någon timme med mun man när han kom hem och hade lyxen att få sova i hans armar.

Likes

Comments