Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Livet kunne ikke ha vært særlig mye bedre akkurat nå! Vi koser oss og nyter livet sammen, vi gråter og hater livet sammen, vi ler og finner på sprell sammen. Uansett hva som skjer så har vi hverandre! Og mer kan jeg ikke ønske meg nå. 

Så heldig er jeg som har en så super bestevenninne og samboer!

Nå er det altså 3 gutter som bor på samme rom, i alder av 4,3 og snart 2. Og det går overraskende bra! De leker, sloss og ler sammen. En glede for oss alle! Og litt kaos for oss alle :)


Likes

Comments

Vær så snill å ta meg tilbake. Selvom det endelig er supersommer her i Larvik, vil jeg gjerne tilbake! Det er liksom ikke det samme her i Norge som i utlandet. En helt annen stemning i utlandet. Jeg vil nødvendigvis ikke tilbake til Tyrkia men rett og slett bare å reise. Gjerne med gutta mine. Men også med noen andre som betyr mye for meg.

Men foreløpig skal jeg gjøre det beste ut av sommer i Larvik. Vi er super heldige som bor rett ved stranda. Perfekt for barna. Og perfekt for meg. Det blir en god sommer med fine venner og familie!

God sommer!

Likes

Comments

nå nærmer sommeren seg med stormskritt! En lettelse. Noe jeg har ventet lenge på. Minste guttungen er endelig stor nok til å nyte sommeren med storebror. Bygge sandslott sammen og bade sammen! De koser seg så mye sammen nå og det varmer hjertet mitt. Fantastisk!

Likes

Comments

Å være alenemor til to små gutter kan til tider være utmattende. Men å se dem vokse opp til to fantastiske gutter gjør alt verdt det!! De gjør meg så stolt og jeg får verdens beste mestringsfølelse. Endelig er det noe jeg gjør riktig. Men ingen er jo perfekte og jeg gjør mitt aller beste og det er mer enn godt nok!

Jeg har så mye kjærlighet for de, og all den kjærligheten jeg får tilbake er ubeskrivelig! Det forholdet vi har med hverandre er bedre enn noe annet. De har gjort livet mitt 1000 ganger bedre og jeg gjør alt for de.

Min lille familie, jeg elsker dere!

Likes

Comments

Det her er der tøffeste jeg har gjort på lenge tror jeg! Jeg var livredd de første 2 minuttene men etter det var det så beroligende! Så fredfullt og befriende. Anbefaler alle som har mulighet til å prøve dette. Adrenalinkick!

Likes

Comments

Tro det eller ei.. Dette var min aller første venninne tur!! Har virkelig gått glipp av noe må jeg si. Men kunne allikavel ikke tenke meg å reise med noen andre en min aller beste venninne. Vi utfyller hverandre så perfekt at alt bare går på skinner. Vil alt det samme og tenker det samme :)

Det er er par år siden jeg har fått reist til syden. (En stund før jeg fikk barn) Eller i det hele tatt hatt en lang helg uten barna. Vi var jo bare borte i 5 dager, men det er mer enn jeg er vandt til! Det var helt fantastisk, fant virkelig roen. Trengte virkelig denne turen. Og følte den var ganske velfortjent!


Likes

Comments