Min depression
I en lång tid mådde jag väldigt dåligt. Det blev värre och värre med tiden, men ingen förutom jag visste om det. Jag gömde mig allt för bra. Tillslut sprack jag, jag orkade inte mer.

Men jag gav inte upp då jag är en väldigt stark person.

Det började med att det fanns familjeproblem hemma, något jag höll för mig själv. Jag pratade aldrig om mig själv, jag sökte inte hjälpen eller trösten, jag vågade inte, jag hade svårt att öppna mig själv, till och med för den dåvarande närmsta vän. Det var inte jag att lägga mina problem i andras händer, jag tog hand om, lyssnade på och hjälpte andra istället.
Kontakten med min så kallade bästa vän bröts, och idag inser jag att hon inte kunnat vara en bästa vän, usch, inte så som hon behandlade mig, fyfan.

Jag gick mot nytt på egen väg, alldeles ensam och osäker.

Jag skaffade mig en första "pojkvän" som visade sig vara en som behandlade mig som skit.

Jag hade ingen förutom mig själv. jag mådde kasst. Jag vet hur det är att må dåligt dag in, vara ledsen och osocial och att inte orka någonting. Tillslut gick jag självmant till kurator, vårdcentral och fick medicinering. I ca 3-4 år gick jag med oro och nedstämdhet, vilket ledde till att jag fick antidepressiva utskrivet.

Under skoltiden i gymnasiet orkade jag ingenting, jag var deprimerad - tillbakadragen, trött, ledsen, inget humör, tråkig, orkade inte vara social, ensam - jag var INTE mig själv.
I 2-3 mån skolkade jag och sjukanmälde jag mig. Medicineringen gjorde mig väldigt trött, så det blev dagar hemma pga det.

Jag h
ar alltid stått på mina egna ben och klarat allt själv, jag har varit så jävla stark. Jag är stolt över mig själv. Som mitt favoritcitat och min tatuering; "if you're going through hell, keep going". Texten beskriver vem jag är.

Idag mår jag bättre, bra för tillfället. Och det gör mig otroligt glad. Vad skulle hänt om jag inte kom iväg och vågade be om hjälp?


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Helt klart mitt bästa klänning-köp nu i vår! Såg den först på bild och det var kärlek vid första ögonkastet. Åkte direkt dagen därpå och köpte den. Fick väldigt många komplimanger och frågor var den kom ifrån, roligt!

Vero Moda; 300:-

(Smycket - Gina Tricot)

Likes

Comments

Testingtesting

I juni ska jag fixa två tjejer till balen, men för att se över vad de vill ha måste man träffas och gå igenom hår och makeup. Igår var jag hemma hos goa Ulrika och testade lite. Hon var nöjd över resultatet och nu vet vi vad vi ska och inte ska ha inför den stora dagen.

Har bättre bilder från systemkameran, detta är ifrån mobilen vilket gör kvalitén riktgt dålig.

Likes

Comments

Det är vad jag är, en jäkla dåre. Idag cyklade jag i full fart för att flänga mig 3-4 mil, i motvind fram och tillbaka på cykeln. Det fick bli dagens träning, motion då jag inte hann med gymmet bortsett från det.

Ikväll var det en mysträff och kväll med mamma. Massa snack och skratt, god mat och te och kvällsfika framför mordkommisarien. ❤️

Likes

Comments

Vi gick upp vid 05:00 och var ute på isen strax innan kl 06:00. En riktigt härlig dag, och vi hade tur med vädret.

Jag gillar att fiska, men inte lika mycket som min pojkvän.​

Likes

Comments

Som rubriken lyder.

Det finaste är leendet och det goda hjärtat.

- Jag är inte som alla andra. Jag har en gott hjärta, och det är synd att inte alla får ta del av det. Jag har aldrig varit som alla andra. Hittills har det bara visat negativitet och avskum från nästan alla jag mött där är jag glad att jag är jag. 

Jag minns när jag alltid använde makeup, konstant. Hade intresset så kanske inte så konstigt men någonstans var jag nog lite osäker bakom mitt utseende. Efter en 3 års utbildning i Hår och makeup så tycker jag att vara osminkad är det bästa jag vet idag . Jag trivs så bra utan makeup och jag vet att jag är fin och passar utan. Det är viktigt att trivas med sig själv och göra det man mår bra av. Och när jag väl lägger en makeup blir det extra roligt!

Likes

Comments

Att städa är tråkigt och roligt på samma gång. Hade jag inte lidit så mycket av stress och trötthet skulle det vara mycket lättare att hinna med tusen saker på en och samma dag. 

Likes

Comments

Tro det eller ej, men lilla jag - från överviktig till att ha gått ner i vikt, blivit mer muskulös och en tightare/fastare kropp. Ja under en tid på bara några veckor, någon månad gick jag upp hur mycket som helst och jag vet dess orsaker.. Jag kände att de fick vara nog där, för det var inte jag. Idag är jag ett steg närmare mållinjen. Jag tränar 6-7 dagar i veckan och med det mår jag så mycket bättre. Jag har till och med slutat med min medicin för att jag kunnat vara utan den när jag fått komma iväg och träna.

Jag är inte där jag vill vara än, men en jävligt bra början. Starkt gjort av mig.

Likes

Comments