​Nu börjar allvaret.
60 dagar att se om jag kan få ihop dessa pengar eller inte för att genomföra dealen med Cyan Guitars.


Varenda krona räknas, och varenda människa som donerar kommer jag vara evigt tacksam för då det är ett steg närmre en livsdröm. Jag vill också passa på att tacka min vän Ida.. Åh jag har inga ord faktiskt för hur mycket detta betyder. Oavsett om jag får ihop pengarna eller inte så är detta så fantastiskt.

Vill du donera en liten slant så kommer länken här!

Min fond på Kickstarter.com

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Idag har jag bokstavligt talat inte gjort NÅGONTING. Jag har tagit en paus från ALLT efter att ha känt att dygnet har alldeles för få timmar. I helgen har det spelats in och mixats för min första cover, som jag i tidigare inlägget delade en preview på. Den hela och färdiga versionen kommer förhoppningsvis ut inatt eller imorgon. I veckan bör iallafall fonden komma upp, vi jobbar på det sista som behövs just nu.

Men nu.. Ska jag ta en dusch, slänga i en maskin tvätt och sen ska jag återgå till att dö i soffan. Ja, katterna kanske vill ha mat också.. Ni får en låt av mig så länge.

Likes

Comments

Hej alla!

Här sitter jag mitt i natten. Har ikväll spelat in min första cover, förhoppningsvis alla ljudfiler som behövs. Jason sitter borta i New Jersey och mixar as we speak. Det är inte tvärgjort, massor att spela in, för att få till det perfekta ljudet.. Jag är så trött i fingrarna nu att jag lägger faktiskt ner gitarren för dagen (01.50 efter att ha spelat i drygt 7 timmar) och chillar lite på YouTube.

En YouTube kanal ska komma upp, är tanken iallafall. Men det är ett tag kvar.
Tills vidare så laddar jag upp min musik på SoundCloud, så där kan man redan nu gå in och lyssna på en kort preview av min första cover! Här har ni en direktlänk, och ha en fortsatt trevlig helg på er!

https://soundcloud.com/twiggy-nameless/lord-of-the-lost-afterlife-cover-preview


Likes

Comments

De sista dagarna har jag varit som ett 3-årigt barn som ivrigt väntar på tomten och julklapparna. När jag öppnade brevlådan idag så låg den där och väntade så fint på mig, min nya iRig! Jag tjöt till och med av lycka och rusade upp för trapporna..

iRig är som en adapter för att koppla gitarren till telefonen. Tillsammans med denna adapter finns det en app man kan ladda ner som heter AmpliTube. Det är en väldigt bred app med många möjligheter. Det finns en basic gratis-del, och sedan kan man köpa saker. Det fungerar alltså som en förstärkare i telefonen. Du kan lägga till pedaler, du kan lägga till special-effekter.. Man kan starta en metronom så att man får rätt BPM (beats per minute) och lär sig spela i takt. Man kan ladda ner och lägga in egna låtar, som man justerar volymen på och kan spela med. Man kan spela in, och göra massor med kul av inspelningen. Själv köpte jag Metal-paketet med några förstärkare och ett par pedaler.

Det här är en jättepopulär produkt som jag sett att många musiker, stora som små använder. Slash och Jimi Hendrix har till och med skapat sina egna varianter, och man kan i appen då köpa deras "utrustning" som dom skapat för detta.
Detta är perfekt för mig och ett måste i dagsläget. Bra möjligheter till förstärkare utan att ha stora, fula förstärkare i lägenheten. Kostar ju ingenting i jämförelse med en fet förstärkare heller. Hur värt pengarna som helst om man frågar mig iallafall. Jag behöver dock ett par bättre lurar bara, annars är det hel lugnt!

Jag har börjat spela ett gäng Wednesday 13 låtar och försöker filura ut vad som ska bli min första cover.. Det är långt bort innan jag kommer spela in och göra videos. Någon snutt kan jag väl absolut ordna när tillfälle ges men att rent starta upp det där youtube vet jag inte om jag kommer göra inom de närmsta månaderna iallafall. Fokus nu är att få ihop pengarna till min specialgjorda Zodiac från Cyan Guitars och liiiite mer utrustning.. Det är nu det inte hade suttit illa om försäkringskassan kunde ändra sig gällande min sjukpenning. Det är då lätt uppe i en normal månadslön summan jag egentligen borde ha fått av dom.

Så ikväll har jag spelat så att fingrarna nästan, faktiskt, på riktigt, blöder. Jag måste köpa sån där specialtejp att sätta på fingrarna nu när jag spelar flera timmar om dagen.


Likes

Comments

Kan fortfarande inte riktigt greppa allt som händer nu. Kan inte heller förstå hur mycket fin hjälp och stöttning jag får av mina vänner. Däremot så visar ju även vissa människor "their true colors" när saker som dessa händer.. Nånting, som är jättestort och galet för mig, tas som nånting negativt, nånting falskt, nånting töntigt. Att få höra att detta är bullshit, det är ett fake-företag, jag aldrig kommer få ihop pengarna, "ofta, låter ju jättekorkat", osv. Jag tänker inte låta det ta min energi och glädje ifrån mig, men det är sannerligen något som sabbat min hype till viss del. Det enda av dessa påståenden som möjligtvis är sant är att jag kanske inte får ihop alla pengar. Men vet ni vad? Det räknar jag inte med. Jag hoppas av hela mitt hjärta, men nu har jag också hopp att jag i framtiden kommer kunna få liknande chanser. Har jag fått den nu, innan jag ens har satt mig själv och gitarren i cyberspace, så har jag ingen tvivel om att framtiden har mer att ge. Men avundsjuka på att jag lever mitt liv, förstör tydligen för mycket. Men att någon inte lever det liv den vill för att en respektive person håller en tillbaka är inte mitt fel.

Nu är klockan över 3.00 och jag måste försöka sova igen.. Legat i tre timmar och bara trillat. Lång dag imorgon. Men innan jag försöker sova igen ska ni få den senaste låten jag håller på att lära mig på gitarr, dock inte spelad av mig! Fick beställt min iRig i helgen så när den kommer ska jag börja försöka spela in ett par låtar med rejält ljud.


Likes

Comments

Vart ska jag börja..

Jag har iallafall, haft kontakt de sista dagarna med Tom Harm från Cyan Guitars. Detta är en gitarr-tillverkare i Tyskland, som bland annat mitt favoritband när det gäller inspiration och som jag liknar mest i spelsättet, har samarbete med. Bandet är Lord of The Lost och har du inte tittat inom än så tycker jag du kan göra det! En enkel sökning på Youtube!

Iallafall.. Jag, lilla jag.. som sitter här i min bitch cave och spelar gitarr på fritiden och till och med kan hålla en och annan häftig en-mans konsert.. Har blivit erbjuden en gitarr från Cyan Guitars, efter mina önskemål. Varför? För att dom gillar min spelstil. Deras gitarrer är dessutom helt perfekt för mig, då dom är speciellt gjorde för nedstämning och jag spelar i Drop C, vilket är tre steg lägre än standard-stämningen. Som sagt, dom har samarbete med Lord of The Lost och ja.. Skulle jag vara medlem i något band på jorden så är det dom liksom. Finns ingenting med dom jag INTE gillar. Älskar deras spelsätt, scenshow, musiken i sig.. Vilket ju gör detta ÄNNU roligare..

Först ut vill jag då berätta om min vän Jason, från New Jersey som jag lärde känna förra året. Han är en fin vän till mig och såklart en av de första som fick veta om detta. Han är musiker själv och har varit i flera år. Han och jag börjar direkt prata om detta. Då jag kommer vilja marknadsföra gitarren och dess tillverkare samt öka intresset för min egen del, så kommer Jason att hjälpa mig att mixa mina covers / egen musik (om jag får för mig att göra egen) och alltså få det bra, till exempel till YouTube och SoundCloud. Så ett stort tack till honom som kommer vara en himla hjälp på traven..

Men då. Jag kommer alltså inte vara SPONSRAD av Cyan Guitars, utan jag har fått ett väldigt bra starterbjudande som ett första steg i ett samarbete med dom. Dom har alltså gett mig en personlig rabatt på gitarren i sig och möjlighet att sätta egna detaljer för att personifiera gitarren. Vad jag vill komma fram till är att detta är inte bara att köpa en gitarr.. Jag ingår isåfall i ett samarbete. Jag kommer marknadsföra Cyan Guitars i kommande videor och vad jag än får för mig att göra. Starta band känns otroligt lockande och det är ju drömmen jag alltid haft, men aldrig vågat plocka fram. Jag kommer få en otrolig möjlighet till bra equipment att starta upp mitt eget och helt enkelt spread my shit.

Då kommer vi till nästa punkt. I och med att det inte är ett sponsorship, utan en "första bra deal" kan man kalla det, så innebär det ändå att en summa måste ut. Detta är en professionell gitarr och återigen köper jag inte bara gitarren. Men det kostar då pengar, pengar som jag inte har. Vi snackar ungefär två månadslöner för att få detta till verklighet. Men då har jag, min underbara vän Ida vid min sida.. Som inte bara har tänkt starta en fond för att hjälpa mig få min dröm i uppfyllelse, utan även kommer hjälpa mig att fixa en logga, för min egna marknadsföring. Jag kommer med andra ord att göra personliga stickers, och om allting flyter på så kommer jag ha en logga till om jag en dag kanske vill göra t-shirts eller så.

Jag kommer att dela fonden med er när den är färdig, för att sprida ordet såklart och ha chansen att få in pengarna. Många kan tycka att det är tiggeri, men då ber jag er bara vänligt att titta bort. Det finns ingen som tvingar er att skänka mig en peng. Dock kommer jag vara evigt tacksam oavsett summa, då detta är min stora dröm och varenda krona kommer vara ett steg mot verklighet. En 10-krona från dig, är ett steg för mig.

Här nedan kan ni se gitarren. Det är en Cyan Zodiac Blackburst 26".
Bo Six i Lord of The Lost använder samma modell som ni kan se nedan, fast hans är då personifierad.


Likes

Comments

Jag har hittat det. Stället som har kläder i exakt min smak.

Jag har fått ett stort erbjudande idag. Har inte med kläder att göra, men att göra med att jag är på så bra humör.

Jag börjar hitta mig själv igen.

Jag vill bli den jag vill vara.

Det här är bara början på något nytt.Likes

Comments

Oroa er inte, rubriken är inte lika hemsk som den verkar. Snarare tvärtom.
Jag slutade ju röka och köpte en vape-penna för ett tag sen. Köpte något billigare då jag inte har erfarenhet av vape. Den gick dock sönder två gånger.. Nu har jag varit utan i tre veckor.. Vilket innebär att jag har rökt riktiga cigaretter igen. Ja, om någon känner för att predika att det finns dåliga kemikalier i E-juice man röker med vape så be my guest, jag står fast vid att det är bättre än riktiga cigaretter. Men idag fick jag hem ett paket från Myvape.se

Likes

Comments

Satt i ett par timmar igår, då jag vill ha ett rött läppstift. Är dock kräsen. Vill absolut inte ha åt det rosa, lila, oranga eller bruna hållet, men vill ändå att det ska vara en "rostig" rödfärg, men som sagt, utan för mycket brun ton. Det ska heller absolut inte vara ett klassiskt rött läppstift som är just det - bara rött.

Under min jakt på läppstift ser jag att Kat Von D Beauty numera fraktar till Sverige.. Alltså, den egna sidan. Jag är medveten om att KVDB finns på Sephora, men dom har långt ifrån alla produkter. För mig kostar det dessutom 200:- att åka in till Göteborg och tillbaka, och det är ungefär vad frakten ligger på. Då tar jag ju hellre och beställer, än att åka in och riskera att det jag vill ha inte finns inne!

Hur som, Kat Von D Beauty's Everlasting Liquid Lipsticks är något jag vill äga, och jag vill äga i princip varenda färg. Ska jag äga varenda färg får jag dock skita i att betala hyran, kattmat och el, så jag måste rensa varukorgen lite. Då passar det bra att titta på lite swatches på Youtube. Kolla bara in denna videon och bli frälsta i alla grymma färger som finns.

Läppstiften kostar 220:- på Sephora i butik, och ca 185:- online på KVDB's webstore.


Likes

Comments