Hej!!

Igår Onsdag så var jag och nästan hela vårt lag å spelade tre matcher i Iggesund med Skol IF, resultaten blev ganska bra tror jag och vi hade kul!!

Vi spelade med en avbytare för typ tre stycken var sjuk, en av dom var med och coachade oss på bänken, första matchen spelade vi mot, hudik, vi vann med 2-1.
Andra matchen spelade vi mot öster, en skola i Hudiksvall, det blev 1-1 på den matchen.
Sista matchen mötte vi Iggesund och då förlorade vi med 4-2 och vi hade ingen avbytare för en i laget blev skadad och kunde inte spela mer.

Vi hade iallafall kul och det är väll huvudsaken?!?

Hoppas ni får en bra dag så hörs vi!!

Puss å kram<3

Likes

Comments

Hej hörrni!!

Nu var det ett tag sedan och det är för att jag bara inte orkat tänkt på bloggen så mycket iochmed all skolstress och youtube o massa skit men nu ska jag ta tag i bloggen igen hade jag tänkt!

I helgen så var jag och mitt lag i Sundsvall och spelade cup, vi förlorade alla matcher men spelade bra ändå. Laget vi mötte sista matchen som avgjorde om vi fick fortsätta spela på söndagen eller om vi fick fortsätta spela, vi mötte alltså Danmark (Uppsala) vi förlorade då också men det var nog matchen som vi spelade bäst. Jag är ju som sagt målvakt men även utespelare så jag stod 3 matcher och sen stod Matilda (vår andra målis) 3 matcher.

Igår Måndag så var jag i skolan som vanligt, jag gillar måndag mest av alla skoldagar för vi har bra lektioner & ganska långa raster, och sen efter skolan följde Signe med mig hem för att fira Iselin som fyllde 5 år. Nora och hennes familj kom senare och då åt vi glassbomb som Iselin hade bestämt.

Idag Tisdag så var jag i skolan som vanligt också, jag gillar inte tisdag förutom att vi har slöjd. Vi hade också so, no, språk och matte, jag gillar egentligen ingen av dessa lektioner, aa matte då men.
Sen fyllde Tobbe år idag också men han ligger borta på jobb så vi kunde inte fira honom idag.

Imorrn så ska jag och dom flesta ifrån vårt lag + några andra från skolan med Skol IF & spela matcher i Iggesund bl.a mot öster och Iggesund tror jag. Wish us good luck så hörs vi imorrn!!

Puss & Kram<3

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sedan nu och det har hunnit blivit 2017,så jag tänkte berätta lite för er om hur mitt nya år har börjat.

2017 har hittills varit ett bra år jag har hunnit fylla år den 9 Januari,fått en överrasknings fest,börjat skolan och massa mer skoj.

Jag firade min födelsedag den 8e januari istället för min rätta dag,och de gjorde jag med tanke på att de var måndag och folk jobbade så då passade de bättre på en söndag. Jag fick massor av fina presenter av mina nära och kära som jag är super tacksam över.
Jag bakade en egen tårta,fast fuskade med bottnarna då jag köpte dom (men lite cred kan jag kanske få?).
Köpte även allt annat fika också men men!

På min rätta "dag" så blev jag överraskad med en fest som min vän ordnat till mig. Jag blev överlycklig och jätte tacksam,kvällen blev jätte lyckad och kunde inte önska mig något mer. Jag och alla andra sov kvar där vi va tillsammans och hade en super mysig kväll med mycket skratt. Så tack som fa* Nora fatt du ordnade detta till mig🖤

Nu till skolan......

Skolan började den 11 Januari en onsdag,och jag trodde vi inte skulle behöva jobba någonting men det visade sig att jag hade helt fel det var liksom pang på skiten från början. Närå jag tycker faktiskt om skolan men alla vill ju ha längre lov eller? Vi har fått några förändringar i skolan och de är att vi har en ny So lärare då våran valde att sluta. Min klass är faktiskt väldigt ledsna över de men hoppas vår ny blir minst lika bra som den andra..

Jag tänker satsa på att få högre betyg denna termin och verkligen kämpa allt jag kan in i de sista👍 det är väll ett bra nyårslöfte eller?
Jag har försökt i alla år med att ha träning och ett nyttigare liv som nyårslöften men helt ärligt har det aldrig funkat. Jag tänker självklart bli mer aktiv och äta mindre godis men jag har det inte som ett löfte liksom. Min fotboll kommer ju att börja på allvar snart så då gäller de!!

Nu tänkte jag bara lägga in lite bilder från idag som jag spenderat tillsammans med Noraaa❤❤

Puss och hej!

  • 81 readers

Likes

Comments

Hej!!

Nu är det snart nytt år och ja nya möjligheter!
Men iaf så tänkte jag berätta mina nyårslöften (som jag aldrig håller, men men)

1. Försöka träna mer än vad jag gjort detta år.
2. Äta bra kost åså.
3. Försöka kontrollera min aggression om man säger så eftersom jag har väldigt lätt å bli arg för ingenting.
4. Inte lägga pengar på onödiga saker.
Det är dom jag har för tillfället men hoppas på fler.

Jag och pappas familj är påväg upp te fjällen nu och ska fira där med pappa å Malins kompisar å deras barn, sen var det några andra där också!! (Vene om jag får nämna deras namn))

Hoppas ni får ett Gott Nytt år också så får vi höras sen!!

Puss&Kram!💕

Likes

Comments