Hej!!

Hur mår ni?? Jag mår iaf bra & hoppas att ni haft en bra helg! Jag har haft det.
Helgen började iaf bra, först när jag slutade skolan så åkte jag iväg med mamma till Ica & handlade lite grejer till ungdomsgården, lite till oss själva och en inflyttningspresent till Berith! Efter det så åkte vi till Beriths kontor och lämnade presenterna och hon blev jätteglad ( hon fick maraboublack och två buketter tulpaner). Vi var där ett tag med henne och sen åkte jag å mamma och åt pizza.

Jag var på ungdomsgården ett tag och sedan när vi stängdes så skjutsade mamma mig till Nora som var hemma hos Sussi. Vi spelade kortspel å bara myste på.
Lördagsmorgonen fick ni ju läsa lite av igår så ni vet ju att vi var på sjön å gick där men sen åkte vi hem till Nora och jag gjorde utbakade flätor på henne och hon inbakade flätor på mig. Tobbe hämtade oss vi 16;30 och sen åkte vi hem till mig för vi skulle vara barnvakt åt två av fyra syskon till mig. Min bror Tristan kom med bussen vid halv sju och sen vid nio kom Sion en kompis till oss. Vi hade kul igår kväll iallafall.

Idag har jag iaf städat bilen, vart på träning och fixat lite i mitt nya rum.
Nu till mitt rum iaf!!


Min låtsas mamma Malin började renovera mitt rum igår och det blev klart idag. Jag är så otroligt tacksam och det blev så himla fint,, cred till henne!
Nu ikväll somsagt då tränade jag med pappas lag.
Såklart så kollade jag på farmen sen duschade jag.
När farmen var slut å jag hade duschat så fixade jag iordning lite i mitt rum så jag tog lite kort som ni ska få se!!Puss å godnatt❤

  • 31 readers

Likes

Comments

Hej på er!

Det var ett tag sedan nu och det har hunnit blivit 2017,så jag tänkte berätta lite för er om hur mitt nya år har börjat.

2017 har hittills varit ett bra år jag har hunnit fylla år den 9 Januari,fått en överrasknings fest,börjat skolan och massa mer skoj.

Jag firade min födelsedag den 8e januari istället för min rätta dag,och de gjorde jag med tanke på att de var måndag och folk jobbade så då passade de bättre på en söndag. Jag fick massor av fina presenter av mina nära och kära som jag är super tacksam över.
Jag bakade en egen tårta,fast fuskade med bottnarna då jag köpte dom (men lite cred kan jag kanske få?).
Köpte även allt annat fika också men men!

På min rätta "dag" så blev jag överraskad med en fest som min vän ordnat till mig. Jag blev överlycklig och jätte tacksam,kvällen blev jätte lyckad och kunde inte önska mig något mer. Jag och alla andra sov kvar där vi va tillsammans och hade en super mysig kväll med mycket skratt. Så tack som fa* Nora fatt du ordnade detta till mig🖤

Nu till skolan......

Skolan började den 11 Januari en onsdag,och jag trodde vi inte skulle behöva jobba någonting men det visade sig att jag hade helt fel det var liksom pang på skiten från början. Närå jag tycker faktiskt om skolan men alla vill ju ha längre lov eller? Vi har fått några förändringar i skolan och de är att vi har en ny So lärare då våran valde att sluta. Min klass är faktiskt väldigt ledsna över de men hoppas vår ny blir minst lika bra som den andra..

Jag tänker satsa på att få högre betyg denna termin och verkligen kämpa allt jag kan in i de sista👍 det är väll ett bra nyårslöfte eller?
Jag har försökt i alla år med att ha träning och ett nyttigare liv som nyårslöften men helt ärligt har det aldrig funkat. Jag tänker självklart bli mer aktiv och äta mindre godis men jag har det inte som ett löfte liksom. Min fotboll kommer ju att börja på allvar snart så då gäller de!!

Nu tänkte jag bara lägga in lite bilder från idag som jag spenderat tillsammans med Noraaa❤❤

Puss och hej!

  • 40 readers

Likes

Comments

Hej!!

Nu är det snart nytt år och ja nya möjligheter!
Men iaf så tänkte jag berätta mina nyårslöften (som jag aldrig håller, men men)

1. Försöka träna mer än vad jag gjort detta år.
2. Äta bra kost åså.
3. Försöka kontrollera min aggression om man säger så eftersom jag har väldigt lätt å bli arg för ingenting.
4. Inte lägga pengar på onödiga saker.
Det är dom jag har för tillfället men hoppas på fler.

Jag och pappas familj är påväg upp te fjällen nu och ska fira där med pappa å Malins kompisar å deras barn, sen var det några andra där också!! (Vene om jag får nämna deras namn))

Hoppas ni får ett Gott Nytt år också så får vi höras sen!!

Puss&Kram!💕

Likes

Comments