Hej Finisar!!

Jag har inte bloggat på ett tag för att jag har inte riktigt haft tid, för att jag har ett sommarjobb på ICA som de flesta redan vet, men ska som jag alltid säger ta tag i bloggen & Youtube nu!.

Nu är jag iallaafall hos min farmor & farfar, jag kommer att sova här för att imorrn drar jag och farmor till Sollebrunn där min Faster, hennes man och min kusin bor. Sollebrunn ligger för er som inte vet några mil utanför Göteborg, så vi kommer att vara borta i ungefär en vecka och det kommer att bli supermysigt!

Jag har typ total idètorka så ni får gärna skriva till mig på DM på IG; wilde_ohrn .

Men ni får hade superbra så hörs vi!!

Pusssssss<33

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej finisar!!

Jag har inte bloggat på ett tag för att det va mycket att göra i skolan nu på sistone och jag har bara inte orkat, men now i'm back!

Igår så var det iallafall skolavslutning och det var så himla skönt OCH roligt, jag var med i kören som alltid, men i år så sjöng jag, Ingrid, Lollo & Tea Himlen är oskyldigt blå och det gick oförväntat bra. Vi fick våra betyg och jag är jätte nöjd med de för att jag har presterat jätte bra denna termin iallafall vad jag tycker. Efter skolavslutningen så drog jag,Tristan,mamma & pappa till Ica och handlade fika som vi for och åt hos farmor&faffan.

Igår efter middag efter skolavslutningen och fikat så drog jag, mamma, Tristan+hans kompis ned till Söderhamn för att gå på Schools Out, mina kompisar som jag skulle gå med åkte egen bil och de andra buss. Vi hade iallafall jätte mysigt och superkul! De jag tyckte var bäst var Joakim Lundell, Freddy Kalas och SEEB. Jag tog även bild med Grannen Alex som ni kan se på min IG; Wilde_ohrn. När Jocke spelade så stod jag och Lollo längst fram, fattar ni LÄNGST FRAM!! Vi blev även med på Jonnas story hahah, sen blev vi också filmade av Riley ganska så jätte mycket så hoppas det blir med på youtube! Aja ni får hade superbra så!!


​Puss&Kram<3

Likes

Comments

Hej!
Hur skriver man egentligen sitt första inlägg?

Jag heter iallafall Wilde Öhrn, är 14 år och bor i en liten håla kallad Bergsjö! Jag har haft en blogg förut men slutade för jag hade inte tid å lust, men nu tänkte jag börja igen!
Här kommer ni få läsa om mig, min vardag, matlagning/bakning, mina egna åsikter å tankar och säkert mycket annat lall också!
Jag tycker om att uttrycka mig genom att skriva! Jag är kanske lite svår å förstå sig på om man inte känner mig men. Hoppas ni stannar på bloggen!
PUSS

Likes

Comments