Header


Ligga hemma i sängen, knapra alvedon och numera bo i ett slott av snorpapper framför Viaplay var ju förbannat lägligt nu liksom. Alltså röven. 
Denna tisha är förövrigt meningen med livet just nu, ytterligare ett vintage tillskott.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments


Har sagt det förr men kommer säga det igen iallafall. Ler av hela själen när jag kollar tillbaks på gamla bilder, känslan man hade då när de togs kommer tillbaks, jamen ni vet.
Så mycket kärlek involverade i dessa tryckta papperlappar att jag får ont i hjärtat, denne bete har att de beste venner.

Inte ofta jag är såhär len i munn mot mina nära och kära, ta vara på det era drittsäckar. Pöss.

Likes

Comments


Senaste tillskottet till min lilla familj i garderobs format, röd pärla med älskvärd platta av kärt band á la 85. Äkta vara det vill säga, dig kommer jag älska in i döden.
Nu drar jag till mormor på kafferep. Hörs.

Likes

Comments


Lugna fredags kvällar i sängen är förbannat sällsynt vågar jag påstå, men när det väl händer spenderar jag i stort sett all tid på youtube. Där minsann kan jag spendera flera timmar och klicka runt, tills man börjar ifrågasätta vafan man kollar på egentligen. Ni vet, när man tillslut kommer på sig själv att kolla på top 10 prettiest cat poop ever found och liknande.
Men ikväll hoppade jag det och slutade upp på gamla debatt klipp om hårdrock, måste fan erkänna att det är sjukt underhållande, oavsett hur många gånger man än sett detta. Älskade Vasp var ju uppenbarligen "det värsta Sverige vart med om" och att titta på medelålders sur gubbar som yttrar sig om detta är tamefan bättre än att slå på en Jim Carrey komedi. Fattar inte hur Anders Tengner kunde genomgå detta utan att totalt bryta ihop av skratt.
"Vi are satans pipel"

Likes

Comments


Ska bli så skönt att komma ut på landet och umgås med familjen och gamla nära och kära i några dagar fanemej.

Likes

Comments


Det där med att fixa naglarna är ju en vardagslyx trend grej som varenda brud verkar uppskatta, gjorde nagel förlängning för andra gången i mitt liv igår, även andra gången jag ställde upp som modell för en vän under sådan utbildning. Och det var just henne jag ville tipsa alla er som sitter och biter ner naglarna med lack rester eller kanske även er andra som redan rutinerat gör förlängning och allt det där. Hur som helst, Rola var namnet på denna hantverkare och hennes Instagram hittar ni HÄR. Hon är som sagt under utbildning, men vafan spelar det för roll egentligen? Titt så hon kan! Dessutom är 250 riksdaler för käcka naglar inte speciellt mycket begärt.

Likes

Comments


Att uppdatera om topp 3 tillfälliga favorit låtar är ju något jag gjort titt som tätt ett tag nu, tänkte idag dela med mig av mitt tillfälliga favorit band istället. Insåg att mina favissar just nu faktiskt bara var av samma band så why not. Metal church står på första plats just nu och är något jag spelat på repeat den senaste veckan, fick sån jävla feeling för pöjkera på fyllan förra helgen att jag klicka hem en tisha hahahaha! Fast helt nytt territorium är inte detta för min del, var inte ovanligt att dom dånade på högsta ur högtalarna under mina hormon utbrott i yngre tonåren, sen dess har jag väll mer eller mindre glömt bort deras existens. Fram tills dom announcades till Sweden rock i höstas och nu har väll min gamla kärlek till dessa amerikanska karlar växt tills dom ännu en gång spelades på repeat. Älskar när man hittar tillbaks till gamla band och det blir som en ny favorit.

Likes

Comments


Det där med att gå ut på vardagar har blivit lite utav en rutin sen jag flyttade hit. Jag och Jonna skulle ut på EN bärs och snacka skit. EN... Slutade med att vi fick sällskap och festa till stängning. Idag har det varit bakishäng på tapeten och tacos har fått stå för bakiskäk. Har tamefan inte tryckt tacos sen jag bodde hemma, och det är ju så gött så ujujuj. Ska lätt börja göra det lite oftare, är ju inte direkt svårt att hacka upp grönsaker, öppna en burk tacosås och steka på lite färs. Till och med ett skämt till matlagare som jag själv skulle nog kunna fixa det.

Likes

Comments


Nu ska jag och dömhöv 2 på nattliga äventyr igen med wasparna på högsta. Vi tar väll en grogg på det och bringar ut en skål.

Likes

Comments


Längtan efter juni månad äter fan upp mig. Sweden rocks line up blir bara mer och mer bam för varje bandsläpp! Hardline, Steel panther och Saxon ligger i personlig topp av dagens bandsläpp. Ska väll även försöka klämma in Coheed and Cambria för nostalgins skull också.
Nu får dom tamefan nästan ge sig, man måste ju hinna dricka bärs också. Men damn vilken jävla tokfest det kommer bli av kalaset! 

Likes

Comments