Header


Ja jävlar i min hatt sicken sjuhelvetes påsk afton det blev av kalaset.
Lurade med Bobby till Värmland i fredags för att avnjuta en mer eller mindre händelserik påsk på värmländskt vis. Började väll standard med släkt påsk middag för att sedan hälla i sig två flaskor vodka på 3 olika förfester med mitt gamla squad. Vart självklart ett besök på min gamla stammis bar för ett par järn och hänga med fler saknade värmlänningar. Sen var det tamefan godnatt och baksmälla of doom de kommande två dygnen. Ja jösses ni..
"Ska aldrig dricka alkohol igen"

Likes

Comments


Finner inga ord. Vet inte vad jag ska skriva, fattar inte att detta hänt.. bara någon mil från mitt hem. Där jag ovetandes satt, ledig från jobbet i fredags och kollade serier på viaplay, som vanligt. När både min vän och mamma ringer, min vän sitter fast i tunnelbanan i t-centralen, säger att allt är kaos och att dom inte får åka vidare för att polisen har spärrat av. Min mamma frågar i panik vart jag är och ifall jag mår bra. Min snapchat, Facebook och telefon bombas med sms och frågor om min säkerhet. "MEN VAD FAN HAR HÄNT?!" Kollar SVTs live sändning. Magen vänder sig, nästan kämpar för att inte kräkas.
Vila i frid alla de som olyckligtvis befann sig på Drottninggatan i 7/4 14.53. Fyfan för terrorism.

Likes

Comments


Igår satt jag och Thildur och planerade lite inför sommaren och snacka dret över en bärs och fett drypande mat. Sånna här kvällar behövs alldeles för ofta.
Och sommaren kommer tamefan bli helt bananas!

Likes

Comments


Inte nog med att både Sweden rock och Skogsröjet har line ups out of this world så har även Gröna Lund presterat jävel i år vad gäller bokningar på det.
Är så förbannat kul att dom satsar så hårt på just hårdrocken och bokar band och artister man faktiskt verkligen vill se. Det som är skrivet i sten för min del att skriva upp på listan ser ni ovanför. Med ett av mina livsmål att se hela big four kan jag snart bocka av Slayer och Megadeth. Elton John, Alice Cooper, Magnus Uggla, Rival Sons och Rob Zombie är självklara måsten, sen Blink för nostalgins skull och så klart som inni fan att ni kommer se mig dansa runt och skrika med en bärs i högsta hugg när mina danska älsklingar intar scenen. Var nog inte så svårt att lista ut.
Men ja, kommer ju bli konsert sommar utta bare fan. Orkar fan inte vänta! Varma sommarkvällar, med uteserverings förfest, kolla bra band för att sedan avsluta kvällen med en mysig efterfest i Tantolunden, drickandes alkoläsk in på morgontimmarna. Eller liknande, hell to the yes!

Nej nu, ska jag dricka kaffe och drömma vidare innan jobbet.
Vad ska ni se på Grönan i sommar?

Likes

Comments


Serie: Once upon a time
Låt: I'd rather live than die - D.A.D
Plagg: Ratt tishan, bärs flitigt ska ni veta!
Produkt: Revlon Uniq One (TIPSTIPSTIPS!)
Band: Har varit mycket Treat på sistone må jag säga, dom släpptes även idag till Sweden Rock med de sista banden, är hel nöjd yes!
Mat: Halloumi burgare, tror jag käkat det 4 av de senaste 7 dagarna, heh..
Album: Dreamhunter - Treat

Har tråkigt i väntan på att tvätten ska bli klar that's why jag blev super rutinerad bloggare helt plötsligt. Sorry not sorry.

Likes

Comments


Måste verkligen ta och bli bättre på att uppdatera... jösses haha!
Hur som haver, haft ytterliggare en bra helg att töla om, med utgång i fredags, hemma mys i skogen i lördags och mysdejt med Jessica i söndags. Vart mat, bärs, uppdateringar om livet och lyxdrinkar på Fridays och anchor. Årets första uteserverings häng är nu avbockat och kunde inte vara nöjdare med kvällen. Detta får vi göra om snartsnartsnart smölan!

Likes

Comments


Ligga hemma i sängen, knapra alvedon och numera bo i ett slott av snorpapper framför Viaplay var ju förbannat lägligt nu liksom. Alltså röven. 
Denna tisha är förövrigt meningen med livet just nu, ytterligare ett vintage tillskott.

Likes

Comments