Header
View tracker


Bakismys med dessa pöjker utta bare fan just nu, dessa 3 guldkorn har verkligen blivit standard söndags musik. Helgen har varit kanoners hur som helst, vart Harry B James i sin ordning i fredags och igår drog jag till Västerås för att träffa Jesper och Gabriella vilket slutade med jacuzzi fest i Avesta haha!
Är väll kanske lite väl kär i spontangrejer, då blir det alltid roligast.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

View tracker


Är ju så förbannat dålig på att fota mina jobb, men idag gjorde jag fan det! Så varför inte slänga upp bilderna på bloggen liksom, dessutom var det min första balayage behandling. Folie slingor, bottenfärg, nyansering, inpackning, topp klippning och styling. Är verkligen en av de bästa känslorna i världen när kunderna uppskattar ens arbeten.

Likes

Comments

View tracker

Discopants: Boohoo.com | Linne: H&M | Conchobälte: Skintight rebel

Skrapade ihop detta till outfit igår, diggade det faktiskt. "Finns att annat än band tishor" får jag jämt intala mig själv. Men ja, två party dygn senare and still standin', nu blir det upp och ta en lång välbehövlig dusch och tvätta bort all helg-alkis äckel och sen tillbaka in till stan för mysfika med Julia.

Likes

Comments

Likes

Comments


Asså wow, vad jag har blivit kass på att uppdatera. Men helt ärligt så kan man väll antingen påstå att det händer mycket i livet eller ingenting, beror helt på hur man ser på saker och ting. Varvar väll i stort sett tillvaron med jobb och fest, och en och annan städ dag när jag är ledig på en vardag.
Men ja, hur går det för mig nu då? Framåt skulle jag säga. Gör tappra försök i köket till ätbara maträtter, försökte mig på lasagne för första gången i mitt liv förra veckan, gick förvånansvärt skit bra faktiskt! Från att knappt kunna koka pasta till lasagne, tycker ändå jag gör rätt i att vara stolt. Nog om mina hopplösa matlagnings skills.
Har ju glömt att berätta att jag också gick tillbaka till frisöryrket och har anställning på en salong i Haninge, känns så jädrans bra att vara tillbaka! Älskar verkligen mitt jobb, sköna kollegor, mysig salong, goa kunder osv. Trivs as fuck överlag här i storstan, ångrar inte en sekund att jag flyttade hit, även om jag saknar familjen, vännerna, mitt rum, morsans mat osv. Men än har jag inga planer på att flytta tillbaka!

Likes

Comments


Blev en sväng till Göta källare igår för bärs, gött folk och kolla band. Liksom live musik mitt i veckan hör inte riktigt till min vardag ännu, kändes skit lyxigt att komma hem från efterfest idag och veta att det bara är torsdag och hela helgen ligger framför en.
Lika bra att säga skål igen redan nu!

Likes

Comments


Sitter i detta moment helt trasig, med en handduk på huvet och inväntar pizza. Jag är väll i stort sett död. Typ.
Men det får det fanemej vara värt för fan vilken grym helg jag har haft. Drog med mitt squad på halloween kryssning i fredags, och det var väll i stort sett den bästa idén på länge!

Likes

Comments

Ja hej ni. Så. Flyttade hemifrån i tisdags (!!) Känns så jävla sjukt! Har numera 32 mil hem till min familj och vänner, ja juste, lämnade Värmland och bor numera i huvudstaden it self. Pang bom bytte jag från en drägghåla till storstan. Liksom bara sådär över en natt måste jag yra runt i hets smeten på t-centralen varje morgon, åka tunnelbana om jag vill till stan, tvätta mina egna kläder, handla mat själv, diska matlådor och ta ansvar för precis allt som rör livet. Fyfan. Det där med att bli vuxen är fan lättare sagt än gjort. Men nu känns det ändå rätt skönt och känner att jag kan slappna av lite. Saker rullar ändå på som det ska och tror fanemej att jag grejar detta tillslut. Men ja nu vet ni det, att miss bondtös har gått och blivit stockholmare.
Från bilfylla på raggen och Eddie Meduza till dricka öl på Harry B James och kryssa sig fram mellan höghus och tung trafik. Kontraster eller vadå? Fan vilken grej ändå!

Likes

Comments


Selfie söndag it is. Sitter just nu med håret nerkladdat i svart färg, vilket jag har skjutit upp i över en månad nu, det där med att ta tag i små saker är inte riktigt min starkaste egenskap. Men då var det avklarat och en sak mindre att behöva tänka på, är en så förbannat go känsla att känna sig nyfärgad och fräsch i håret. No more äckelbaj utväxt. Anyways, röriga veckan ligger framför mig med flytt, nytt jobb, ny stad osv. Kommer avslöja mer senare. Puss.

Likes

Comments


Ärvde dessa gamla okej tidningar av moder idag, allt är från 70/80-talet och är fullproppade med bra band, rock n roll och 80tals mode. Var så taggad på att bläddra igenom dom när vi hittade dom i källaren att jag höll på att spricka. Så ger långfingret åt utgång ikväll, ska stanna hemma och låtsas att det är 1984, alltså spela kassetter, dricka öl och läsa ihjäl mig. Hörs om några dygn.

Likes

Comments