Header
View tracker


Är det nånting jag älskar mer än allt annat att göra är det häva bärs på festival, klippa hår och inreda. Ja inreda. Fyfan va kul det är, att bara få bestämma hur man vill att sin omgivning ska se ut. Och när jag får bestämma blir det inte lite grejer direkt, älskar att täcka väggarna med allt från posters till drömfångare och fylla hyllorna med lyktor, växter, gamla sprit flaskor omgjorda till ljusstakar och all möjlig dritt jag kan få tag på. TÅL INTE tomma ytor och väggar, det är fanemej det värsta jag vet. Mår typ psykiskt dåligt av tomma väggar, särskilt om dom är vita, uuuusch! Haha..
Tycker att inspiration är skit viktigt och bjur därför på två bilder från mitt rum hemma i Värmland och hoppas iallafall att nån blir lite inspirerad haha. Tycker att det är detaljerna som räknas, ha en snygg byrå eller hylla men är den tom eller har fel dekorationer blir den inte fin iallafall. Det där lät antagligen jävligt ologiskt, men så funkar iallafall jag. Längtar tills jag skaffar eget och kan börja inreda igen, saknar det såååå.

Likes

Comments


Varför måste jag alltid hålla telefonen så creepy när jag tar spegelbilder?? Ser ut som jag har örn klor eller liknande..
Jaja, helgen va väll standard i sin vanliga ordning. Hårdrock, billigt äckel vin såhär innan löning, vätskebrist, mosbricka 04.30, finkamma varenda rockklubb på nytt folk och slask öl. Lyckades få in ett jobbpass på 8 h i lördags mitt i helgalkis smeten på det. Rutinerad af kallas det väll.

Likes

Comments


Alltså bara titta på den, min nya kärlek. Äkta 80-talare, fransar, vintage, läder, snörning. En ynka femhundring fick jag lägga på pärlan, hur jävla värt?!
Jag älskar dig.

Likes

Comments


Tittar tillbaka på alla dessa bilder och vill bara lägga mig och gråta av lycka, jämt lite klyschigt men sant är det iallafall. Har tamefan haft en sånt jävla bra år, ja jävlar ni så bra det har varit, känner att 2016 verkligen har varit mitt år. Har haft så jävla kul, har i stort sett inga dåliga minnen från dessa 12 månader, har mått förbannat bra, sett massor med bra band, träffat så mycket nytt folk och framförallt så har jag åstadkommit så jävla mycket. Nästan läskigt vilket flyt jag haft.
Tog studenten, gjorde delprovet, flyttade hemifrån, flyttade till Stockholm, haft 3 olika jobb, lärt mig sakta men säkert att stå på egna ben, tog min yrkesexamen, har jobbat heltid med mitt drömjobb, tog mig äntligen iväg på skogsröjet, har varit singel hela året vilket jag inte har varit såhär länge sen mitt första förhållande och allmänt bara haft time of my life.
Jag är 19 år, fri, ung och har hela världen framför mig. Hoppas verkligen 2017 håller samma standard. Är så jävla pepp på att bara se vad detta år har att erbjuda.
Tack som fan för detta år alla nära och kära, familj, festival arrangörer, random tillfälliga fylle kompisar, nya bekantskaper, gamla bekantskaper osv. Nu jävlar kickar vi skiten ur det nya.

Likes

Comments


Spiknyktra halv dysfunktionella töser med glitter skumpan i högsta hugg. Var lika glad och med på noterna den kvällen som jag ser ut på bilderna. Skenet bedrar icke.
Gott nytt år och hoppas ni orkar läsa om mina dumheter även 2017. Puss.

Likes

Comments


Godmorgon på er mina chex. Kex. Nej, chex. Deal with it. Chex chex chex.
Igår var min sista arbetsdag för i år, hur jävla stört?! Fan va 2016 har gått fort! Och imorn smäller det! ...bokstavligen faktiskt. Kommer väll göra ett inlägg där jag tölar om mitt år osv but another day. Jaja. Ledig idag och just nu är det jag, mjukismysis kläder, vicious rumors och en kopp svart. Standard af det vill säga. Känner att den här extra lediga dagen var välbehövlig som fan har sååå mycket att göra idag. Just nu är det tvätt på g, sen in mot stan och få klorna nyårs fina och glittriga, töla på banken, inhandla nyårs drickat, inhandla föda, leta efter nått riktigt sparkly att inviga nya året med osv osv. Har säkert glömt nått som jag kommer få panikutbrott över senare. Sen ikväll blir det förmodligen utgång, för även om nyår är imorn så är det ju fortfarande fredag idag. Heh.

Likes

Comments


Rött läftstift, trassliga lockar, magen full med skumtomtar och glittertopp. Måste vara julafton idag. Och det var det. God jul mina myskörver.

Likes

Comments


Tog kort på min mat förut, som normalt folk numera gör. Frukost i sänga framför Bambi, har glömt hur gott det är med ordentlig frukost på lediga dagar. Äter typ inte frukost längre. Nu ska jag måla på mig ett face och gå ner på stan med syrran för att inhandla det sista.

Likes

Comments