Header


Har börjat investera lite i bra-att-ha grejer till min framtida egna lägenhet som jag så intensivt letar efter. Bland annat detta har jag hittills fått med mig hem. Allt utom disktrasan är från H&M home, grytunderlägg format som en ananas, asså jaaaaa. Bara ja. Det måste man ha.
Ni som stalkat mig här ett tag vet att jag är en sucker för inredning och allmän interiör, och har prompt bestämt mig för att bojkotta alla basic grejer även till kök och dylikt. Bland annat så vägrar jag uppenbarligen randiga kökshanddukar, bruna grytunderlägg och gröna wettex disktrasor. Längtar så mycket till jag kan börja inreda på riktigt igen.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Kimono: Spell design | Bikini: H&M


Ja, hade mysdag på stranden med kjæreste för ett tag sen. Badade, åt jätte god sallad, drack alkoläsk, lekte modell osv. Sjukt välbehövligt.
Är för övrigt så tok kär i denna "outfiten" eller vad man nu ska kalla det.
Bikinin håller på att säljas ut på H&M förresten, lyckades haffa sista i min storlek i Tyresö butiken, så vill ni också bli ägare av dessa ytterst fabolösa badplagg föreslår jag att ni skyndar in och shoppar nununu!

Likes

Comments


Festivalande Ida style. Slut på sprit första dagen, hälsa på i stort sett allt och alla, glömma bort speltiderna och missa det mesta, sminket på sniskan + konstant regn på det. Men satan i gatan vilken kick ass festival!
Och jag såg mina älskade danskar iallafall, lyckades röja mig längst fram när jihad (aka Idas tagg-dänga á la karatespark) drog igång haha! Trotsade regnet och kollade krokus och Hardcore superstar också, vill däremot inte ens prata om vad jag missade, heh.
Tack för i år alla ni som röjde i skogen med mig detta år, ses nästa år!

Likes

Comments


Queen Lana spottade ur sig ett nytt album i fredags. Jag är så såld. SÅ såld.
Tycker alltid man får en sån förbannat skön känsla av att lyssna på hennes låtar, hur hon sjunger om ung kärlek och dylikt samtidigt som hon svär som en sjöman med hennes såndär Lana-vackra röst. Och denna plattan var absolut inget undantag. Är väll mindre förtjust i rapp delarna men resten är verkligen sååå vackert! Som vanligt.
Har lyssnat sönder plattan upp ifrån och ner i stort sett konstant hela helgen. Haha stackars Bobby som får stå ut!

GODESS DEL REY (Vackraste kvinnan som vandrar denna jord)

Likes

Comments


Vet att jag tjötat om detta förut men nu måste tjötungen få tjöta lite igen.
RITUALS. ÄR. BÄSTA. JÄVLA. PRODUKTERNA.
Ja satan i gatan hörni, är så besatt av dessa vätskor så ujujuj vad hundralapparna far från kontot. Hjälper ju verkligen att jobba i ett köpcentrum med en Rituals butik 30 meter bort. Senast gick dit och BARA skulle ha te. Blev likt förbannat en burk, en ansiktsskrubb och en ansiktstvätt på det. Fick dessutom en såndär stor låda av Bobby med massa duschkrämer och grejer när jag fyllde år. Nej nu ni, Rituals stopp för denna damen en tid framöver.

Likes

Comments


Efter många om och men var då skogsröjet biljetten kirrad och ledigheten spikad. Har varit sånt förbannat strul med detta på alla plan möjliga, men nu idag blev det klart. Och jag dör på denna line upen! Liksom hur ofta ser man D-A-D, Krokus, Pretty Maids och Loudness på samma festival?(!!!) Och Yngwie Malmsteen, Saxon, Hcss och The Darkness på den degen dessutom. YUMYUMYUM.
TAGGARÅ!

Likes

Comments


Igår fyllde denne bete 20 år och blev av med systemet oskulden. Glad var hon å. Det ni, ser ni inte varje dag!

Likes

Comments

Shorts: Backbite (getbadvibes) | Tisha: Ebay | Brillor: H&M


Jag är hemma i Värmland för tillfället, sola skiner, första ölen knäppt, D-A-D ur högtalarna och ikväll är det fest och Putte i parken dag 2 på tapeten. Och Electric boys var lika kanoners som förväntat igår. Boom bam var livet leker vilt nu.
Skål för i helvett.

Är förövrigt pladask kär i mina nya shorts, har fått nån liten thing för krossad sammet. Det är ju så snyggt så.

Likes

Comments


På festival har iallafall jag en tendens att fylle shoppa något så jävulskt. Man går runt där med sin slask grogg och spiller, tycker att allt är så jävla fint, krafsar bland ringar, bläddrar mellan plaggen som innan en viss Ida våldgästade var fint upphängda. Men tack vare det så får man ju med sig en del fint hem.
D-A-D tishan är så jävla fulsnygg, var prompt bestämd att jag skulle tamefan ha en tisha med dom med hem. Och detta var den enda jag lyckades rota fram efter att ha gått och tjatat hål i hövve på varenda stackars säljare på hela området. Hahaha herregud...
Vart några tygmärken och fler pins som icke är med på bild. Nöjd är jag med mina investeringar iallafall.

Likes

Comments