Header


Det där med att gå ut på vardagar har blivit lite utav en rutin sen jag flyttade hit. Jag och Jonna skulle ut på EN bärs och snacka skit. EN... Slutade med att vi fick sällskap och festa till stängning. Idag har det varit bakishäng på tapeten och tacos har fått stå för bakiskäk. Har tamefan inte tryckt tacos sen jag bodde hemma, och det är ju så gött så ujujuj. Ska lätt börja göra det lite oftare, är ju inte direkt svårt att hacka upp grönsaker, öppna en burk tacosås och steka på lite färs. Till och med ett skämt till matlagare som jag själv skulle nog kunna fixa det.

Likes

Comments


Nu ska jag och dömhöv 2 på nattliga äventyr igen med wasparna på högsta. Vi tar väll en grogg på det och bringar ut en skål.

Likes

Comments


Längtan efter juni månad äter fan upp mig. Sweden rocks line up blir bara mer och mer bam för varje bandsläpp! Hardline, Steel panther och Saxon ligger i personlig topp av dagens bandsläpp. Ska väll även försöka klämma in Coheed and Cambria för nostalgins skull också.
Nu får dom tamefan nästan ge sig, man måste ju hinna dricka bärs också. Men damn vilken jävla tokfest det kommer bli av kalaset! 

Likes

Comments

Discopants: American Apparel | Tisha: Ebay | Bälten: Skintight rebel/ebay


Igår såg en bra fräck ut. Vart en sväng till ankaret, bärs och Warlock på tröja. Nu inväntar jag Jonna och en box vin så får vi se vad det leder till.
Skål på er, peace out.

Likes

Comments


Ja då blev även jag med 4-dagars biljett till Sweden rock. Och ja, jag taggar redan rava av mig, fan tror ni?!
Asså daaaaamn vilken line up! Det har verkligen bara sprutat grymma bokningar från Sweden rock i år! Men droppen gick senast de spottade ur sig senaste band släppet. Kände att nej nu är jag tamefan tvungen att hinna säkra en plats. Kix, Running wild, Metal church, Scorpions, Candlemass, Kansas, Gotthard, Electric boys, Primal fear, Aerosmith, Black Ingvars, Venom och årets, enligt mig, WOW-band; Warlock. WARLOCK. Trodde aldrig jag skulle få chansen att se dom. Är dock lite besviken på att Y&T ställde in men Helix är en helt klart godkänd ersättare.
Nu ska jag sitta här och fortsätta jäsa pastan jag precis tryckt och hålla tummarna för att Dokken står med på nästa band släpps inlägg.

Likes

Comments


Ja då har jag fått avnjuta ännu en såndär go helg och årets konsert oskuld är tagen. Syrran kom på besök i fredags, hade mys dag på stan för att sedan avsluta den i Globen där Green day intog scenen ett par timmar. Även om bandet inte längre är någon favis sådär så tyckte jag ändå att det var riktigt bra! Hoppade med som när jag va ett litet emo när dom gamla favorit låtarna drog igång, har nog aldrig haft så många flashbacks med så kort varsel någonsin tror jag, haha! Barndoms drömmen är då numera uppfylld, sisådär 10 år senare.
Drog sedan till Harry B James för att röja järnet på sista crazy nights, kände att det nästan var min plikt att inte missa det, fan vad jag kommer sakna vårat lilla stammis ställe.
Men ja, gött lyckad helg med andra ord.

Likes

Comments


Smäller av vad jag taggar detta!! Mina favorit pöjker rockar Sverige till hösten och ska spela HELA Crimson idol plattan. 25 års jubileum done damn right säger jag bara.
26e september stormar dom taket av fryshuset är det lovat, och gissa vem som kommer vara på plats med sin Crimson tisha på sniskan och en slask öl i näven. Heter ju inte wild child här för intet.
Long live the King of mercy!


Likes

Comments


Värmland och Blondie var i farten i fredags. Slår mig ibland hur mycket jag behöver detta fanskap i mitt liv, hur fan skulle jag klara av storstan utan henne och vårat tvåmanna squad egentligen? Haha herregud... Inte ofta jag blir cheesy. Ta vara på det din jävel. Love u, puss.

Likes

Comments


Är det nånting jag älskar mer än allt annat att göra är det häva bärs på festival, klippa hår och inreda. Ja inreda. Fyfan va kul det är, att bara få bestämma hur man vill att sin omgivning ska se ut. Och när jag får bestämma blir det inte lite grejer direkt, älskar att täcka väggarna med allt från posters till drömfångare och fylla hyllorna med lyktor, växter, gamla sprit flaskor omgjorda till ljusstakar och all möjlig dritt jag kan få tag på. TÅL INTE tomma ytor och väggar, det är fanemej det värsta jag vet. Mår typ psykiskt dåligt av tomma väggar, särskilt om dom är vita, uuuusch! Haha..
Tycker att inspiration är skit viktigt och bjur därför på två bilder från mitt rum hemma i Värmland och hoppas iallafall att nån blir lite inspirerad haha. Tycker att det är detaljerna som räknas, ha en snygg byrå eller hylla men är den tom eller har fel dekorationer blir den inte fin iallafall. Det där lät antagligen jävligt ologiskt, men så funkar iallafall jag. Längtar tills jag skaffar eget och kan börja inreda igen, saknar det såååå.

Likes

Comments


Varför måste jag alltid hålla telefonen så creepy när jag tar spegelbilder?? Ser ut som jag har örn klor eller liknande..
Jaja, helgen va väll standard i sin vanliga ordning. Hårdrock, billigt äckel vin såhär innan löning, vätskebrist, mosbricka 04.30, finkamma varenda rockklubb på nytt folk och slask öl. Lyckades få in ett jobbpass på 8 h i lördags mitt i helgalkis smeten på det. Rutinerad af kallas det väll.

Likes

Comments