Header


Selfie söndag it is. Sitter just nu med håret nerkladdat i svart färg, vilket jag har skjutit upp i över en månad nu, det där med att ta tag i små saker är inte riktigt min starkaste egenskap. Men då var det avklarat och en sak mindre att behöva tänka på, är en så förbannat go känsla att känna sig nyfärgad och fräsch i håret. No more äckelbaj utväxt. Anyways, röriga veckan ligger framför mig med flytt, nytt jobb, ny stad osv. Kommer avslöja mer senare. Puss.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments


Ärvde dessa gamla okej tidningar av moder idag, allt är från 70/80-talet och är fullproppade med bra band, rock n roll och 80tals mode. Var så taggad på att bläddra igenom dom när vi hittade dom i källaren att jag höll på att spricka. Så ger långfingret åt utgång ikväll, ska stanna hemma och låtsas att det är 1984, alltså spela kassetter, dricka öl och läsa ihjäl mig. Hörs om några dygn.

Likes

Comments


Dagens inspo tillägnad världens snyggaste kvinna och även en av mina största inspirations källor.  
Vill ni fortsätta drägla järnet kan ni klicka HÄÄÄR 

Cheers!

Likes

Comments

Skinnbralls (+concho bälte): Skintight rebel | Tisha: Ebay | Skinnpaj: Saints & Mortals


Dagens outfit åt folket! Var självklart sminkad som Nikki, vad annars?
Fan va bion var bra, fick verkligen en reminder käftsmäll varför just Mötley Crüe är det bästa på bandet som finns. Skrattade, sjöng och grät mig igenom filmen, så jävla typiskt mig att gråta, som den fangirl jag är haha..

Likes

Comments


Kände att detta är ju bara ett MÅSTE. Vart helt paff att den även går i lilla Karlstad (?!) av alla ställen, trodde verkligen inte det, så kommer självklart vara på plats för att se mina mantellösa hjältar på vita duken och drömma mig tillbaka till både Sweden rock och Globen. Ikväll smäller det, TAGGA!

Likes

Comments


Ytterligare en helg passerad och tillbaka till verkligheten imorn igen. Bjur på en onykter från förkröket hos Liz i fredags, bara för att jag var vitklädd, hör till ovanligheterna.

Likes

Comments

En helg, två fyllor och ett trashat hotellrum senare. Bästa jävla helgen. Nuff said. 

Grogga ur frozen muggar, what else liksom?

Likes

Comments


Laddar upp inför helgen med denna party dänga. Huskvarna, fest, tatuerings mässa, grogg och Hardcore superstar står på att göra listan. Ja fan!

Likes

Comments


Spontan köpte en glamskalle idag på stan, stackarn stod ensam i ett skyltfönster för halva priset. Så är numera ägare av mitt egna kranium hahaha! Den ni. Fyndade även back for the attack på vinyl på knastret, ynka 40 riksdaler för ett sådant mästerverk, bless asså.

Likes

Comments