Header


Dog's damour på kassett, en kanna svart och kattmys. Sånna här dagar önskar jag man hade oftare. Bh lös och mjukisbyxor, Netflix, snabbnudlar och klockan är typ halv fem. No regrets asså!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments


Nu ni måste jag bara få skriva av mig lite.
Fyfan rent ut sagt vad länge sedan det var jag log såhär brett och genuint. Men är det så konstigt egentligen? Detta fotot togs i fredags när jag var påväg hem till en vän, och jag bara "kollade över" livet och kände mig helt varm av kärlek. Vilka fina människor jag har i mitt liv. Fan vad jag älskar er! Tänk att just jag haft sån tur att träffa just er, som stöttar, lyssnar, tröstar. Och framför allt får mig att le på detta vis när livet egentligen kanske inte är så bra som det ser ut.
Helgen har varit sån, spelade biljard och drack bira med fina töser i fredags och igår kom Marielle och Jennie över på vin, skrattfest och massa tjöt.
Värst vilket känslomässigt inlägg det blev haha, men har känt såhär hela helgen. Bara allmänt nöjd och tacksam över mina nära och kära. Ni är bäst. Love you, puss.

Likes

Comments


Denna kvinna är min bästa vän i tuffa tider, som en kopp varm choklad åt kalla händer. Är att inte bara hårdrock ur högtalarna här inte, musiksmaken brer ändå ut sig över alla möjliga olika stilar. 
Svart kaffe och Lana är så jag peppar dagarna numera. Hade jag kunnat byta liv med någon för en dag hade det tamefan varit med henne. Få vara ren perfektion om bara så i 24 timmar.
Nä nu får det vare bra med filosofi. Krångla på sig tjockis-hat-jackan och släpa sig till jobbet blir. Tagg.

Likes

Comments


Nu var det alldeles för länge sedan jag uppdaterade här, men har inte riktigt haft nått att skriva. Jobbade i stort sett varje dag hela december och har fixat med flytt sedan jag kom hem från jul. Så livet har varit kaos de senaste två månaderna typ. Men värt det har det varit, sitter numera på ett förstahandskontrakt i Haninge med 5 minuters gång avstånd från pendelstationen. BAM BAM BAAAAM!
Har precis fått ordning på det mesta, de flesta möblerna är kirrade och även internet är igång, fick hem routern idag och tamefan vad oteknisk jag är. Krånglade och trasslade med en skog av sladdar i en timme innan jag fick pli på't. Men till slut lyckades även jag.
Kommer bilder på redet i dagarna tänker jag, så länge får ni bild på dagens lunch och bildbevis på att jag lyckades med internetet. HAH gurlpowah!

Likes

Comments


Lyckades knipa en contouring palett mitt i black friday smeten, kicks i Globen är denna inköpt på för den som klura på det. Tänkte jag skulle lära mig det där med contouring, är helt tappad när det kommer till smink, brukar bara kladda hej vilt med skuggor och kajal, så vi gjorde när jag började mig sminka som 13 åring. Men nu ska en ju markera kindben och glittra till det i pannan och allt var det är. Har försökt mig på det där förut, men ser mest smutsig ut haha!
Så idag ska jag och katten kolla smink videor, mysa, dricka kaffe, äta fryspizzor och försöka framhäva mitt face. Jag ska att lära mig detta jag också, kan mina kunder på 12 bast få till det så kan nog jag med.

Likes

Comments


Imorse satt jag i "skolbänken" igen för första gången sen jag gick i gymnasiet. Hade introduktions kurs hos Wella, ett 3 timmars pass där de gick igenom alla färg förändrande produkter och hur man använder dom, hur dom funkar och när man ska använda vad, vad dom innehåller osv.
Måste erkänna att jag var väldigt otagg på detta innan, är liksom egentligen ledig idag och ändå måste gå upp tidigt och åka in till stan och virra runt. Men det var det verkligen värt! Är så glad att min chef bokade in mig på detta, det var så givande och välbehövligt, jag känner att under dessa ynka 3 timmar har jag utvecklats en hel del kunskapsmässigt inom yrket. Detta var dock bara introduktion och teoretisk genomgång, riktiga färg kursen är i februari, vilket jag också ska på. Är så sjukt taggad!
Målet är att inom några år gå klart alla fyra Wella education kurser och bli "certifierad" colorist, men ett steg i taget, måste jobba en del först. Men en dag ska jag tamefan ta den där "Master color expert" examen.
Blir bara mer och mer förälskad i mitt yrke, blir bara roligare och roligare. Stort tips till er andra frisörer!

Likes

Comments


Älskar dom få dagarna då jag och Bobby är lediga samtidigt. Och i onsdags var just en sån dag.
Spenderade hela dagen på Mall of Scandinavia ihop, skulle gått på bio vilket vi hoppade, men shoppa lite och en mysdejt på en italiensk restaurang i köpcentrumet hanns med.
Han är så bra han, min lilla gosröv.

Likes

Comments


I lördags var det halloween fest på tapeten och jag fick leka drottning för en kväll. Var helg ledig för första gången sen Skogsröjet så gick all in och röjde på två förfester för att senare stappla runt på mina sky klackar på Anchor, haha jösses! Helt fantastiskt att jag inte bröt nått.
Älskar halloween, få leka någon annan en stund, är det illa att jag redan klurar på nästa års utstyrsel?

Likes

Comments


För första gången på länge känner jag mig nöjd med tillvaron, veckan som varit har varit über kanon. Har träffat många av mina b-rudar, på allt ifrån fika till fest. Hade bland annat mysmiddag/förfest hos Mirela i fredags, vart vin, skrattanfall, massa brudsnack och veganska enchiladas (SÅ gott, du äger på att laga mat babe!).
Och igår var det kareoke kväll med Marielle och Bobby på tapeten. Sjöng Kiss och drack lite väl mycket öl och sånt, riktigt kul! Slutade med att vi, fulla som stryk, bokade biljetter till hrh sleaze nästa höst i England. Är sååå pepp!!
"Perfekt avslut på veckan" tyckte vi haha.

Likes

Comments


Tänk att igår hade jag och Bobby varit ett "vi" i 6 månader. Känns inte alls som så kort, känns snarare som 6 år, särskilt med tanke på allt vi redan gjort ihop.
Men ja, denna person, som är bäst i världen både på att få mig att skratta och att gråta. Tänk hur det är, att man kan träffa någon som står en så nära efter så kort tid som ändå kan utsätta en för både de värsta och bästa känslorna i världen, och som man kan sia hela sitt liv med. Inte fasen kunde jag ens föreställa mig detta för ett år sen, då jag bojkotta förhållanden och alla typer av känslomässiga relationer med det motsatta könet. "Better off alone". Men ändå står vi här och har genomgått 6 fantastiska månader ihop och jag kan inte vara lyckligare. Så glad att jag har dig din lilla tönt.
Älskar dig to the moon and back.

Likes

Comments