Hello boys and girls! Nu är det helg och helt plötsligt så blev det sommar, hur härligt? Igår satt jag på uteservering och åt mat och på kvällen så spelade jag golf och fotboll med ett härligt häng. Så himla glad att sommaren äntligen är här. Men idag så ska jag jobba i princip hela dagen då jag snart drar iväg mot mitt första pass och efter de åker jag bara hem och äter innan nästa jobbpass börjar och håller på fram till 03:00. Men vem vill inte ha lite extra pengar nu inför jobbaren;)?

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

Har haft en sån mysig helg! Hängt med syrran, pojkvännen och mina fina vänner. Igår fick jag min fina Amanda på besök så vi gick ut och åt och gick senare hem till mig och spelade lite sällskapsspel. Idag har jag spenderat eftermiddagen med mina två älsklingar. Vi satt ute och njöt av vädret och åt sushi och sen åkte vi bara runt lite och snackade ikapp om allt mellan himmel och jord. Nu är jag hemma och ska sova för att vila ut mig för första jobbdagen på nya jobbet!

Likes

Comments

Halloj! Den här helgen är jag helt ledig från jobb, lyxigt! Så igår så besökte jag vår fina huvudstad och gud vilket skönt väder det var hela dagen. Idag ska jag och syrran spendera dagen tillsammans så vi tänkte åka in till Örebro och göra något roligt innan vi troligen går ut och käkar middag. Vädret briljerar idag också så har ingenting att klaga på!

Juste! Btw så färgade jag tillbaka till min naturliga hårfärg i torsdags också. Så skönt att ha en liten förändring såhär innan sommaren.

Likes

Comments

Hejsan på er! Vad har hänt sen jag bloggade sist...? Jag jobbade ju hela helgen och i helgen så vände ju även vädret från vinter till sommar, så himla härligt! Så igår så drog jag in till Örebro och träffade två favoriter och satt i solen hela dagen. Idag är jag ledig från skolan igen så kom nyss hem från en lång pw. Nu har jag inga speciella planer för dagen. Får hoppas på att det blir något roligt man kan hitta på. Puss och kram!❤❤

Likes

Comments

Har haft två så himla bra dagar på raken nu. Fått ett nytt jobb, tränat båda dagarna, klarar av nationella med de betygen jag ville ha och nu har jag och Philip börjat kolla lite närmare på en resa vi tänkte göra veckan efter studenten. Livet är bra nu helt enkelt! Imorgon är de torsdag och då är de sista skoldagen då jag är ledig fredag, riktigt skönt! På fredag, lördag och söndag så väntas det jobb. Helgen kommer flyga förbi helt enkelt!

Likes

Comments

Nedräkningen är i full gång kan jag lova! Men även ångesten smyger fram mer och mer varje dag. Vad vill jag göra? Vad vill jag bli? Seriöst vad fan vill jag göra med livet? Har noll koll just nu verkligen. Vi får se vart allt leder men just nu har jag studenten att se fram emot så får vi se efter helt enkelt vart jag tar vägen.

Likes

Comments

Tjenare igen! Snart är det måndag och den roliga helgen är slut. Verkligen haft en perfekt helg enligt mig. I fredags låg jag hemma med syrran och kollade på film och igår blev det en lyckad födelsedagsfest för min fina pojkvän. Som sagt väldigt lyckad helg! Men imorgon är det måndag och ny vecka igen. Som tur är man ledig från skolan varje måndag!!! Nu blir det att sova för mig, vi hörs. Puss!

Likes

Comments

Hello nya bloggisen! Vet inte hur många gånger jag startat en blogg och sen slutat lite senare men nu blev jag sugen att dra igång en igen så här är den! Vet inte riktigt hur mycket jag kommer lägga upp här men de får väl bli några inlägg när jag är sugen på de. Hoppas ni går in och kikar här ibland i alla fall de skulle va lite roligt hihi. Men ville bara säga att jag är tillbaka vi hörs, puss och kram!


Likes

Comments