Header

Hej på er! Tänkte bara säga att vi har en giveaway på gång. 

Så fort vi kommer upp i statistiken igen så kör vi igång med en giveaway som bland annat kommer ha victoria's secret med i sig :) Så hll er uppdaterade och tipsa gärna vänner om vår blogg så vi får upp statistiken igen! 

~Aggie & Frida 💗

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejsan! Idag har vi, Maja, Adde,Varga, Lova och Jenna varit på kupolen och kollat runt lite. När vi var inne på Gina Tricot så börjar de pipa i hela kupolen och hon so. Jobbar där ber oss att lämna byggnaden så snabbt som möjligt. Så vi går/ halv springer ut och efter någon minut kommer massa brandbilar med blåljus och vi satt utanför och glodde. När man väl fick gå in igen får jag (Aggie) ett samtal av vår vän Fanny som berättar för mig att de var popcorn som "över poppats". Hahahah... Efter ett tag drog alla hem och nu tar vi de bara lugnt. Hörs!😘
~Aggie&Frida💗

Likes

Comments

Linne: H&M
Shorts: Hollister

Likes

Comments

Hej på er! Jag kom precis hem från att ha stått och skrikit, peka finger, vrålat som en jävla dåre och allt möjligt. Gissa åt vem? Jo, Jimmie Åkesson. 

Jag har ingen aning om vad ni läsare tycker om Jimmie Åkesson och helt enkelt SD ( Sverige demokraterna ) För er som inte vet vem/vad det är, så är det ett parti som vars partiledare heter Jimmie Åkesson. Världens rasister och homofober. Alltså är de emot de utländska och homosexuella. Är inte det hemskt tycker ni? 

Älskade varje sekund jag stod där, kände mig verkligen stolt över alla som var där och demonstrerade. 

Innan Jimmie ens hann öppna munnen så var skrikandet igång igen, 'inga rasister på våra gator' 'åk hem' osv... Han fick knappt ett ord sagt under hela tiden han var där. Rätt åt honom säger jag bara. 

Jag kan erkänna att det gick lite överstyr. Folk glömde varför de var där, det var inget demonstrerande längre, bara massa konflikter med polisen osv... Så som jag såg det så gjorde polisen fel, riktigt jävla fel. De plockade folk som demonstrerade, en för en hela tiden, men de gjorde inget mot rasisterna?  Okej poliserna gjorde sitt jobb, men så som jag ser det så är det fel. Det var några få personer med skyltar som det stod 'Heja Jimmie' på. De gav skyltar till sina barn som var vid 6 års åldern, vad i helvete? De vet inte ens vem Jimmie är, herregud låt dem bli myndiga först. En av dem med skyltarna var en rätt så ung tjej, hon höll alltså på SD, men grejen är att hennes kille var utländsk. Hur hängde det ihop? Tillslut blev det slagsmål mellan henne och en annan tjej. 

Älskade varje sekund jag stod där, kände mig verkligen stolt över alla som var där och demonstrerade.

Liksom, det är bara en färg på huden? Vi alla är exakt lika mycket värda, spelar ingen roll vart man kommer ifrån, kött är kött eller hur? 

Länk: http://www.svt.se/nyheter/regionalt/ostnytt/jimmie-akesson-besoker-borlange

Likes

Comments

Hej! Igår åkte jag (Aggie) hem från skolan efter att ha haft ont i magen hela dan och legat uppe hos skolsyster i ca 30 minuter och somnat. De gick bra... Iallafall så ska jag till skolan idag igen och ikväll ska jag packa för att jag drar till stockholm imorgon. Hörrs!
~Aggie&Frida💗


Likes

Comments

Hej! Nyss skulle jag och Frida ta bussen till centrum och sedan till skolan. I bussen mot centrum får vi höra att de brinner i centrum så bussen kör en annan väg. Nu står vi på fel hållplats och fryser och väntar på att bussen ska komma. Kaos
~Aggie&Frida💗

Likes

Comments

Hej allihopa! Nu är vi tillbaka igen.

Vi skrev det aldrig, men vi tog en bloggpaus. Förlåt oss så mycket, men en här senaste månaden har varit rätt jobbigt med allt från skolan till pojkvänner. Men nu kör vi igång igen! :D 

~Aggie & Frida 💗Likes

Comments

Hej på er!
Jo vi är fullt medvetna om att kl är typ 11 på kvällen men vi gör ett inlägg ändå! :)
Jo som sagt så åkte vi till Stockholm/Malmköping idag. Vi kom hit vid 2 tiden och då tog vi en promenad genom hela Malmköping, eftersom det är en riktigt liten stad ;) Efter det så kom Maja och Elvira, sedan dess har vi varit med dem. Vi var ute hela dagen, och senare på kvällen så gick vi in för det var ett par killar som åkte runt i en bil betedde sig 'konstigt' och de hade åkt förbi oss flera gånger.
Men just nu så sitter vi hemma hos Elvira och Maja drog nyss hem, så vi ska väl rätt snart dra hem vi också :)
Det kommer fler inlägg sen imorgon!
~ Aggie & Frida 💗
Likes

Comments

Hej finisar!
Nu sitter vi i bilen påväg till.."trumvirvel" Stockholm!
Vi ska dit för att va med Aggies pappa, så vi kommer bo hos honom, och så åker vi antagligen och shoppar lite oså.
Kommer nog komma rätt många inlägg nu när vi är i Stockholm så glöm inte tt checka lite då och då ;)
Och juste! Glad påsk på er!

~ Aggie & Frida 💗


Likes

Comments


Likes

Comments