Hej alla fina!

Jag har nu kommit hem från en sååå mysig ''weekend'' i London, där jag var med min moster Caroline. Vi kom fram till London ungefär klockan 16:00 och vi började bara ''dagen'' med att käka. Vi åt på en italiensk restaurang, där vi åt sjukt god mat!!

​Senare på kvällen så åkte vi till en typ marknad men där det även fanns massa karuseller, olika mat-ställen, och små ''affärer''. Men vi åkte ingenting tyvärr haha.

Påväg hem så gick vi förbi Oxford Street och kollade shoppingen. Det var dock så himla mycket folk så det var svårt att kolla faktiskt haha. Sedan gick vi bara tillbaks till hotellet och slappade osv..

Så första dagen gjorde vi inte så mycket, kollade mest läget haha.

Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hej alla fina!

Hoppas ni alla har haft en God Jul igår. Själv har jag haft det sååå mysigt. Dagen började med att vi åt frukost tillsammans med familjen. Vid lunch så kom min pappa och moster, då åt vi massa julmat och umgicks. När alla var mätta så samlades alla i vardagsrummet där jag och min brorsa delade ut alla julklappar. Jag fick massa fint, mest pengar till London (kommer massa update därifrån!!) så att jag kan shoppa loss! Fick även en iPhone 8 plus, som jag är så tacksam över! Kommer kunna ta massa fina bilder i London med den ;)

Efter julklapparna så såg vi på Kalle Anka. Jag brukar inte kolla på de eftersom jag faktisk har tröttnat på de efter alla år... det är ju bara exakt samma sak...

Dagen slutade med att jag och min moster gjorde s.k. ''crazy shakes''. De blev inte så ''crazy'' som vissa andras, menmen det är tanken som räknas :)

Hoppas ni alla har haft en underbar jul, och ni som inte firar eller bara inte tycker om julen, hoppas ni har haft en underbar dag iallafall!

Kram

Likes

Comments

Jag vet inte om jag gillar vintern eller inte... älskar att man kan ha stora stickade tröjor på sig dock, OCH UGGS (det är ett måste i vinter). Eftersom det är jul och vintertider, varför inte köra på röda byxor också #yolo #nästainköp ;)

Det är även knappt en vecka kvar till jullov! Jag längtar sååå. Och nästa söndag så är det liksom julafton, alltså what!? Hur snabbt har inte året gått?

Likes

Comments

Hej och välkomna till min lilla blogg!

Men vem är då jag? Alla som någonsin träffat mig hade beskrivit det annorlunda (uppenbarligen), men själv skulle jag beskriva mig som en energiskt och glad tjej. Jag är väldigt lätt att få att skratta... Jag heter Wilda, har tyvärr inga smeknamn, och jag bor utanför Stockholm tillsammans med min mamma och mina bröder och hos pappa då och då.

Jag har älskat att skriva när jag var mindre, men det har försvunnit nu när jag blivit äldre, tänker att det kan komma tillbaka nu genom bloggen :)

Hoppas jag kommer komma med mysig uppdatering, och om du gillar detta så får du gärna följa!

Puss!

Likes

Comments