Header

Såhär gott sover jag om nätterna just nu.. Hahaha. Så jag vaknar upp som en speedad tjej , tar hoppsasteg till jobbet och sjunger högt bland alla folk. Det är sån jag är.. Haha varit sen jag föddes

Vet ni vad? Jag tänker starta denna morgon med tacksamhet¨, det är nämligen precis så jag känner just nu. En känslostorm har nu lagt sig över mig och allt jag känner är ett lugn, en tacksamhet som finns där, en slags kärleksenergi.

Jag är så glad över att jag har så sjukt fina människor i mitt liv. Är så glad att jag kan se det fina i varje människa jag möter.

Ni har ett sådant stort inflytande på mitt liv och jag lovar att ni jag möter, ni som finns där i mitt liv vid min sida, ni som läser det här jag kommer alltid att finnas här stödja er på mitt sätt, ge er utav min energi som jag har oändligt utav.

Jag är så tacksam över att ni låter mig få vara mig själv, jag fullkomligt älskar det. Jag kommer aldrig att gömma vem jag är, dölja den som jag föddes till att vara. Jag lever fullkomligt här och nu och jag har er alla att tacka för det. Ni ger mig sån glöd!!!!!!!!! Tack, jag menar det tack för att jag får vara en sån jäkla galen människa som jag är

Always crazy <3

I love to be alive!!!! Tack för alla kulturer jag fått möta, alla fantastiska människor jag fått lära känna. Ni är helt underbara!!!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Skrivet igår haha;


Asså jag döööör!!! Tiden har gått så sjukt fort. Hur ska jag hinna med allting på bara några dagar. Lämnar Okinawa på tisdag 07:50 (00:50 svensk tid)

Jag har haft det så grymt och all stress is faaaaar awayyyy! Jag är gladis och hoppas på att alla mina nära och ni andra också har gjort nånting för er själva under denna sommar.

Är riktigt tacksam just nu. Mer än någonsin. När man reser helt själv så blir man berikad för livet. Jag har rest mycket själv nu och för ett år sedan bodde jag här helt själv!

Det är fan grymt
🙏
Ha det gött nu ska jag strax dra till kvällsträningen!

Puss på er

Här får ni lite Okinawa bilder

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Japan, Kampsport

Oh well! Good to see u again!!
Startade min dag vid 10 med karate, helt fantastiskt. Hoppas ni har det grymt bra där hemma. Sitter just nu på stranden och har ätit min lunch som bestod utav Jimami Tofu såklart och en massa annat. Asså hur ska jag klara mig utan den tofun när jg kommer tillbaka ? Haha måste bara ha den

Sprang på lite härligt folk inne på Max Value, så kul att ses igen efter 1 år ca

Nu ska jag fortsätta njuta
🏝
See ya


/Wild A

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Japan

Hur mår ni?
Fantastiskt bra hoppas jag!!!!
Det förtjänar ni alla!

Just nu i denna skrivande stund är jag påväg till stranden. Har gjort så mycket de senaste dagarna. Så najs. Har inte riktigt hunnit vänja mig vid tiden än så lyckades vara uppe nästan hela natten. Många tankar surrade runt i mitt huvud. Hehe som om de inte alltid gör det. Born to be speedad tjej i alla lägen.
Så nu kanske ni får höra att jag trots det gick till morgonträningen kanske ni tänker hon måste va sjuk i huvudet. Men jag är sån, jag tänker nyttja alla tillfällen jag kan för att bli bättre på allt. Varför ska jag sova bort dagen och då strunta i att gå ... jag har semester men det betyder inte att jag ska strunta i livet.
Jag vill helt enkelt bli bäst! Mitt bästa jag! Något som vi alla borde sträva efter. Varför nöja sig med mindre?

Likes

Comments

Helt otroligt, var cirka ett år sen nästan jag var där sist. Jag är glad riktigt glad att få sitta i ett flygplan fullt utav Japaner till Nagoya för att sedan flyga vidare mot kära Okinawa. Tänk att Naha var mitt hem för ett år sedan nu. Min vardag bestod utav att plugga japanska, jobba lite extra , hänga med fantastiska vänner , träna på stranden och träna Kyokushin Karate vid Naha Dojo.

Updates ; nu är jag framme. Landade runt 13:15( 06:15 för er) , mötte upp Shoko och åt Sushi tillsammans. Bästa!

Därefter drog jag direkt till Dojon! Yisses vad varmt det var idag. Fick höra att det var 35 grader inomhus.

Imorgon blir det upp tidigt för att gå på morgonklassen Cya!

Likes

Comments

Det finns ingenting som får mig att känna mig så levande som alla galna äventyr får mig att känna. Jag är nog en extremmänniska med ett stort behov av att få känna , smaka och leva till det mest extrema.

Lite updates från helgen och Spanien 🏃🏻‍♀️🏝😂

Likes

Comments

Wow , vilken jävla dag! Helt fylld utav energi från topp till tå. Jag måste varit i vilomode för en gångs skull. Är alltid igång!!! Hahaha

Jobb jobb och jobb nu innan Spanien på torsdag.

Så skönt med en paus ibland 👌🏽

Likes

Comments