Header

Postad i: Fitness, Hälsa, Kampsport, Resor

Damn, herregud vad jag är taggad på att hålla i Kung Fu lektionen.. HAHA ganska taggad tjej!!!! Tänker just nu tillbaka på tiden då jag bodde i Okinawa då jag kunde träna 3-5h om dagen var helt sjukt. Är jag normal? Haha

Tiden går så sjukt jäkla fort. Kom ju tillbaka i Oktober vilket är inte för så länge sedan. Kändes seriöst som att jag var tillbaka från Japan igår. Är sugen på att åka tillbaka i sommar igen vi får se. Köra lite inför tävling och annat kul. Borde inte vara allt för dyrt att åka dit under sommaren förhoppningsvis. Bara det att det tar lång tid att flyga till andra sidan haha.

Vill besöka andra delar utav Japan också. Så himla fint land. Någon som har några tips. Har redan varit i Okinawa och Kagoshima som sagt. Skit fin natur.

Idag ska jag iväg och hålla i Kung Fu lektion och köra träna själv i ca 4h, laddar upp med lite Vaam och annat! Om ni har lust kom gärna förbi och testa på , idag blir det en mycket speciell träning. Kolla in extrememartialarts.se så kan ni se vad vi sysslar med för skoj.

Är så himla kul att träna kampsport med alla andra i klubben, så himla mycket positiv energi och människor som är där för att utvecklas på alla möjliga sätt.

Dör för träningen!!!!!

- Själv så kommer jag att starta upp mitt märke igen inom snar framtid. Spännande.

Kyss


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Damn what a beautiful morning!!!
Vaknade upp med solen skinandes mot mitt fönster. Snacka om att allt börjar vakna till liv nu. Allt som tidigare varit dött börjar nu sakta leva av sitt vitamin D!

Hur mår ni folks?
Själv mår jag skit bra. Träningen går awsome, har lagt på mig en massa
🏋🏼. Kanske inte blivit starkare men mer stamina och mer vilja har jag. Tack vare min bättrade självbild!

Det viktigaste är inte hur mycket man presterar egentligen, det viktigaste är hur man mår i förhållande till sig självt. Det är utifrån dig själv du presterar på gymmet , i skolan , på jobbet , against humans.

Så ta och ge er själva en klapp på axeln och var stolta över er själva , det förtjänar ni
Puss på er

Likes

Comments

It makes me feel alive.
Wow
vad jag känner att min kropp behöver bra återhämtning just nu. Har nu hårdkört alla dagar i veckan utan vila så det lär ju va dags nu att köra endast lite konditionsträning istället. Så imorgon blir det en del intervaller på löpbandet.

Nu är matlådor förberedda inför imorgon och allt annat är förberett och strax ska jag ge mig själv en god natts sömn.

Hoppas ni haft en helt underbar Lilllördag
👌🏽

Likes

Comments

Postad i: Fitness

Wow vilka långa intensiva dagar....
Man märker ju att man sovit alldeles för lite när man slocknar i soffan precis innan träningen och möts av alla härliga människor, haha, då glömde man bort att man va trött för en stund. BA in och kör och idag gjorde vi en massa slag och olika kickar
👌🏽. Fantastiskt!

Nu har man fått lite mat i magen och njuter utav det sista utav dagen.

Vad gör vi nu kör vi!
Ses

Likes

Comments

Wow , idag är en sån där dag med så sjukt mycket tankar. Vill för en stund bara stänga av lite. Man ska ju inte tänka på det som varit, eller?

Den
där tilliten man skapar till en annan människa, det där starka bandet mellan varandra som knyts. Det är så himla svårt att förstå att tilliten, bandet ja allt bara kan försvinna på några sekunder. Det kan gå fort. Och den tar lång tid att bygga upp igen.

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Hälsa

Söndag min enda lediga dag.

Började med en mysigt lång sovmorgon.
Efter en lång återhämtningsvecka med lite skit så var det välbehövligt att vakna upp lite senare.

Åt en otroligt god frulle och stack sedan till Ikea. (Verkligen inte min grej) haha

Åkte sedan och hängde i stan lite och köpte en sån här jävla god sushi innan träning haha

Likes

Comments

Postad i: Kampsport

Tjabba alla underbaringar, rast här nu sen så slutar jag om 3h . Har passat på att äta en riktigt god Pad Thai här i Älvsjö. Var ju otroligt hungrig.

Efter passet så blir det kampsport! Yihaa

Likes

Comments