Header

Postad i: Kampsport, Resor , Hälsa, Fitness

My medication and meditation is training. Ja helt ärligt , ingenting annat har hitills hjälpt.

Tjohooooooo , vilken dag
vilket ös🤸🏼‍♂️🙃! Vet inte var min energi kommer från ibland. Ibland blir det bara an explosion... som jag inte riktigt kan hantera. Övar på att kunna.

Sitter i solen och käkar lite lunch, laddar inför lite träning nu o sen blir det mer träning ikväll
😆. Vad gör ni för skoj? Jag hoppas ni har haft en grym start på dagen och att den fortsätter i samma riktning.Fasiken vad man längtar till varmare breddgrader just nu.

Ha det gott
😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Postad i: Kampsport

Hahahahaha syns det att det ligger i generna eller?

Sitter nu och äter min lunch på Asahi wok 😍 så gott!! Ska sen köra ett ryggpass på gymmet beståendes av mycket lats och chins 🏋🏼. Har så ont i rumpan sen gårdagens pass , körde bena tungt och det känns.

Imorgon är det dags för Kung FU igen och jag längtar.

Likes

Comments

Hey Babe's snacka om vaken tjej här. De ba vände. Vaknade vid 7, ville inte stiga upp ur sängen. Ögonlocken brände , kroppen värkte och jag tänkte : kanske dags att sova lite extra. Men jag visste att jag inte kunde, så jag satte mig upp ställde mig på golvet, hoppade upp och ned flera gånger för att väcka kroppen och nu är jag piggare utöver det vanliga.

Behöver verkligen resa snart igen känner jag. Byta miljö , uppleva annat. Jag älskaarrt! Vi får se vart jag befinner mig i sommar. Tänkte ta en liten rundtur.
Eventuellt lite Japan, lite Spanien och kanske lite USA haha

Mitt jobb börjar 9 idag sen slutar jag vid 14, så skönt! Senare idag blir det träning utav fulla muggar. Hoppas vi syns där
ではまた 🤸🏼‍♂️

Likes

Comments

Postad i: Fitness, Hälsa, Kampsport, Resor

Damn, herregud vad jag är taggad på att hålla i Kung Fu lektionen.. HAHA ganska taggad tjej!!!! Tänker just nu tillbaka på tiden då jag bodde i Okinawa då jag kunde träna 3-5h om dagen var helt sjukt. Är jag normal? Haha

Tiden går så sjukt jäkla fort. Kom ju tillbaka i Oktober vilket är inte för så länge sedan. Kändes seriöst som att jag var tillbaka från Japan igår. Är sugen på att åka tillbaka i sommar igen vi får se. Köra lite inför tävling och annat kul. Borde inte vara allt för dyrt att åka dit under sommaren förhoppningsvis. Bara det att det tar lång tid att flyga till andra sidan haha.

Vill besöka andra delar utav Japan också. Så himla fint land. Någon som har några tips. Har redan varit i Okinawa och Kagoshima som sagt. Skit fin natur.

Idag ska jag iväg och hålla i Kung Fu lektion och köra träna själv i ca 4h, laddar upp med lite Vaam och annat! Om ni har lust kom gärna förbi och testa på , idag blir det en mycket speciell träning. Kolla in extrememartialarts.se så kan ni se vad vi sysslar med för skoj.

Är så himla kul att träna kampsport med alla andra i klubben, så himla mycket positiv energi och människor som är där för att utvecklas på alla möjliga sätt.

Dör för träningen!!!!!

- Själv så kommer jag att starta upp mitt märke igen inom snar framtid. Spännande.

Kyss


Likes

Comments

Damn what a beautiful morning!!!
Vaknade upp med solen skinandes mot mitt fönster. Snacka om att allt börjar vakna till liv nu. Allt som tidigare varit dött börjar nu sakta leva av sitt vitamin D!

Hur mår ni folks?
Själv mår jag skit bra. Träningen går awsome, har lagt på mig en massa
🏋🏼. Kanske inte blivit starkare men mer stamina och mer vilja har jag. Tack vare min bättrade självbild!

Det viktigaste är inte hur mycket man presterar egentligen, det viktigaste är hur man mår i förhållande till sig självt. Det är utifrån dig själv du presterar på gymmet , i skolan , på jobbet , against humans.

Så ta och ge er själva en klapp på axeln och var stolta över er själva , det förtjänar ni
Puss på er

Likes

Comments

It makes me feel alive.
Wow
vad jag känner att min kropp behöver bra återhämtning just nu. Har nu hårdkört alla dagar i veckan utan vila så det lär ju va dags nu att köra endast lite konditionsträning istället. Så imorgon blir det en del intervaller på löpbandet.

Nu är matlådor förberedda inför imorgon och allt annat är förberett och strax ska jag ge mig själv en god natts sömn.

Hoppas ni haft en helt underbar Lilllördag
👌🏽

Likes

Comments

Postad i: Fitness

Wow vilka långa intensiva dagar....
Man märker ju att man sovit alldeles för lite när man slocknar i soffan precis innan träningen och möts av alla härliga människor, haha, då glömde man bort att man va trött för en stund. BA in och kör och idag gjorde vi en massa slag och olika kickar
👌🏽. Fantastiskt!

Nu har man fått lite mat i magen och njuter utav det sista utav dagen.

Vad gör vi nu kör vi!
Ses

Likes

Comments