Header

Lucka nummer 12: ”Verkligheten bakom den perfekta bilden”

Hmmm finns det ens någon perfekt bild idag?

Skulle inte tro det. Jag definierar ordet perfekt som något helt annat än vad normen perfekt är i samhället. Jag tycker en perfekt bild är en bild som förmedlar en äkta känsla eller något genuint det är "en perfekt bild för mig".


Bilderna tagna nedan var en verklighet som jag levde i sedan tonåren då jag insjuknade i svår anorexi och har haft en lång historia på både sjukhus och andra behandlingshem , som jag dock kämpat mig ifrån genom en lång och tuff resa. Jag är tacksam för den resan men jag önskar inte någon denna sjukdom. 

Det som är så positivt med att ha tagit sig ur någonting sådant är att man blir en sådan tacksam människa, man ser tillslut ingenting som omöjligt. 

Med denna bild vill jag säga att verkligheten bakom denna bild är att man faktiskt kan nå hur långt man själv vill i sitt liv när man fått ett perspektiv på livet, när man varit på botten finns det bara toppar att nå

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

11dec.

Haha ohh jaaa , jag minns det som det var igår. Gick i årskurs 4:a, vi skulle ha luciatåg första gången med levande ljus, skulle vara så spännande tyckte jag. Vi övade allt och jag hade en egen solo del som jag skulle sjunga inför hela skolan.

När det väl var dags och jag skulle sjunga mitt solo, ger jag mitt ljus till min kompis och beger mig fram mot mikrofonen as glad , haha . Ser ju liksom inte sladden som ligger där precis under mina fötter, boooooom sa det haha. Ramlade rätt på näsan haha och hela skolan mindes mig som tjejen som ramlade på lucia.

Tur att jag iallafall inte hade ett ljus i handen just då hahaLikes

Comments

Postad i: Hälsa, Fitness

Lucka 10:

När jag tappade det senast; Hmm, jag erkänner att jag haft extremt mycket problem förut med att hantera mina känslor. Tack vare mycket träning och disciplin samt att jag kört mycket kampsport så har jag blivit mycket lugnare och i slutändan en bättre människa. Har fortfarande nära till mina känslor och det ser jag som något fint. Tycker det är helt fantastisk när människor är dem själva och visar deras "faktiska känslor" det är helt enkelt det finaste som finns.

Jag tappade det helt när jag var liten haha. Var alltid en kille som ville bråka med mig i matsalen, slutade med att jag tog en hel tallrik med köttfärsås och hällde rätt på honom för att jag var så förbannad. En annan gång så kängade jag till en annan kille för att han hela tiden höll på att knuffa mig. Minns att fröken sa till mig att jag skulle gå och säga förlåt men då sa jag lugnt till henne , -"jag tänker inte säga något som jag inte menar" och det gjorde jag aldrig heller och det slutade med att killen aldrig mer bråkade. haha

Nu såhär på årskvisten så har jag faktiskt tappat det rejält då det har varit ett väldigt omtumlande år med mycket känslor att handskas med.

-Är ju väldigt positiv utav mig så har lyckats få mitt arbete väldigt opåverkat utav detta. Jag har gått till jobbet positiv och det har hjälpt mig så otroligt mycket just för att jag har gjort ett val att det som hänt under året inte ska få gå ut över mitt mående. Men det har hänt att det brustit vid några tillfällen men har haft fantastiska människor runtomkring mig och har valt att gå stark ur allt som hela tiden sker.

<3

*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Likes

Comments

Tänkte vara med i kajsons julkalender lite sent såhär. Lucka 9:

Hälsa för mig är att må bra både insida ut och det gjorde jag när bilden togs. Har aldrig upplevt en sådan häftig känsla som här. Att må bra är hälsa för mig. Djur är och kommer alltid vara en stor del av mitt liv. Jag har alltid känt att jag haft en speciell kontakt med djur. Djur gör så att jag känner mig i balans. Balans är något som behövs i alla delar av livet.


*Detta är en del i Kajsons julkalender som är en bloggjulkalender med olika tema varje dag – vill du också vara med så kan du läsa mer här.

Likes

Comments

Godmorgon, kan inte låta bli att längta lite efter snön så att det kan bli en riktigt fin jul.

- Det är så himla skönt att ha helg nu. Ska möta upp min vän för ett pass på gymmet alldeles snart! Ska bli skönt att få fokusera på att endast träna idag. Är så taggad. Sen ska jag vidare på lite andra uppdrag.


Den här bilden är tagen i San Fransisco från förra julen som vi firade i utlandet :D

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Fitness

Klockan slår 6 nu och det har redan gått en massa timmar, har jobbat ganska effektivt haha det är ju därför tiden går så väldans fort. - Skulle hämtat ut ett paket på posten imorse men vart tvungen att vända för att det var en alldeles för lång kö full utav en massa människor som oxå väntade på att få hämta ut sina grejor.

Gissa vad jag ska äta till middag?

Haha har köpt mig en avokadosallad, just för att jag råkade glömma min matlåda i kylen imorse haha. Men jag blir bättre och bättre för varje dag som går.


Nu ska jag fortsätta jobba i 2h och 45min till sen tar jag helg , wihoo

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Fitness, Kampsport, Kost

Vilken ****** helg. Så full utav fantastisk energi. Hoppas ni har haft det helt fantastiskt.

Har varit lite dålig med mina rutiner kring mat på senaste tiden just för att jag har så sjukt mycket saker i mitt lilla huvud haha. Ska bli bättre på det. Igår fick det dock bli en Såå sjukt god avokadosallad!!!!

Har varit och hållt i lite julavslutningar för barnen i Kidsparkour tillsammans med C , var så sjukt roligt. Och nu går vi in i 1:a advent!!! Hoppas ni njuter ordentligt utav dagen😘

Likes

Comments