Header

Postad i: Fitness, Hälsa, Kost

Goodevening darlings
Har precis käkat en väldigt sen middag.
Hoppas att ni mår bäst.

Har varit en lång och effektiv dag, har hunnit med allt som man kan tänka sig.
Mediterat, tränat, jobbat, sjungt ja allt. Så avslutar denna dag på bästa sätt
☝️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Resor

Är så tacksam för livet.
Tack för att ni väljer att följa med mig på min resa.

Har varit en riktigt tuff period jag gått igenom just nu som sagt och jag är redo att kämpa mig igenom allt!

Vi gör det tillsammans!
Vad ni än önskar att uppnå , vad ni än vill ta er igenom , vi gör det nuu

Likes

Comments

Finaste vackraste ängel

I förrgår somnade du in och vi ,din familj runtomkring dig kan fortfarande knappt förstå det. Att vakna upp utan att du knackar på dörren, ber om uppmärksamhet. Du anar inte hur mycket kärlek du gav oss genom att bara kolla på oss med dina busiga ögon.

Kommer aldrig glömma alla gånger du lurat mig och busat med mig bara för att få ett till kycklingben. Smartaste, mest kärleksfullaste jag någonsin träffat, du med dina balettdanser och din otroliga karaktär. Du var så ärlig, så genuin!! Du har fört samman människor och lärt människor vad riktig kärlek är. Sötaste finaste Nicole.

Kommer aldrig att glömma alla gånger vi varit ute tillsammans och haft diskussioner och äventyren vi gjort tillsammans

K Fina älskade Nicole.

Nu är du i himmelen <3 och din kärlek kommer alltid att leva kvar inom oss alla

Likes

Comments

Med nya tag börjar vi om på nytt igen. Måste erkänna att jag har haft en riktigt omtumlande sommar. Både helt fantastisk och även helt känslomässigt katastrofal. Om jag ska vara ärlig var det riktigt länge sedan jag var i en sådan här känslomässig chock.

Känns som att jag inte riktigt är ensam om detta, hehe. En del i min närhet som går igenom exakt samma sak. Hur var eran sommar? Träningen har verkligen räddat mig igen, fått mig och stå upp för mig själv och även insett mitt egna värde. What doesn't kill you makes you stronger som sagt.

Likes

Comments

Såhär gott sover jag om nätterna just nu.. Hahaha. Så jag vaknar upp som en speedad tjej , tar hoppsasteg till jobbet och sjunger högt bland alla folk. Det är sån jag är.. Haha varit sen jag föddes

Vet ni vad? Jag tänker starta denna morgon med tacksamhet¨, det är nämligen precis så jag känner just nu. En känslostorm har nu lagt sig över mig och allt jag känner är ett lugn, en tacksamhet som finns där, en slags kärleksenergi.

Jag är så glad över att jag har så sjukt fina människor i mitt liv. Är så glad att jag kan se det fina i varje människa jag möter.

Ni har ett sådant stort inflytande på mitt liv och jag lovar att ni jag möter, ni som finns där i mitt liv vid min sida, ni som läser det här jag kommer alltid att finnas här stödja er på mitt sätt, ge er utav min energi som jag har oändligt utav.

Jag är så tacksam över att ni låter mig få vara mig själv, jag fullkomligt älskar det. Jag kommer aldrig att gömma vem jag är, dölja den som jag föddes till att vara. Jag lever fullkomligt här och nu och jag har er alla att tacka för det. Ni ger mig sån glöd!!!!!!!!! Tack, jag menar det tack för att jag får vara en sån jäkla galen människa som jag är

Always crazy <3

I love to be alive!!!! Tack för alla kulturer jag fått möta, alla fantastiska människor jag fått lära känna. Ni är helt underbara!!!!

Likes

Comments

Skrivet igår haha;


Asså jag döööör!!! Tiden har gått så sjukt fort. Hur ska jag hinna med allting på bara några dagar. Lämnar Okinawa på tisdag 07:50 (00:50 svensk tid)

Jag har haft det så grymt och all stress is faaaaar awayyyy! Jag är gladis och hoppas på att alla mina nära och ni andra också har gjort nånting för er själva under denna sommar.

Är riktigt tacksam just nu. Mer än någonsin. När man reser helt själv så blir man berikad för livet. Jag har rest mycket själv nu och för ett år sedan bodde jag här helt själv!

Det är fan grymt
🙏
Ha det gött nu ska jag strax dra till kvällsträningen!

Puss på er

Här får ni lite Okinawa bilder

Likes

Comments

Postad i: Hälsa, Japan, Kampsport

Oh well! Good to see u again!!
Startade min dag vid 10 med karate, helt fantastiskt. Hoppas ni har det grymt bra där hemma. Sitter just nu på stranden och har ätit min lunch som bestod utav Jimami Tofu såklart och en massa annat. Asså hur ska jag klara mig utan den tofun när jg kommer tillbaka ? Haha måste bara ha den

Sprang på lite härligt folk inne på Max Value, så kul att ses igen efter 1 år ca

Nu ska jag fortsätta njuta
🏝
See ya


/Wild A

Likes

Comments