Header

Igår fick min storasyster reda på att hon kom in på den linje hon sökt på Halmstad högskola. Är så himla stolt över henne och hon är världens grymmast syrra och kommer bli den bästa mäklaren i stan. Det är jag helt säker på!

  • 162 Readers

Likes

Comments

Igår kände jag för att göra något lite extra för min man och då bestämde jag mig för att överraska honom med en romantisk kväll på minigolfbanan på Tylösand camping. Han vann stort eftersom jag är fruktansvärt dålig på minigolf och förlorade med ungefär 17 poäng eller något. Trots min dåliga talang i minigolfen så slog jag faktiskt en hole in one, jippie. När vi kom hem så fick han sin andra överraskning som ni kan se på bilden och han blev jätteglad. Så tjejer/killar om ni inte vet vad ni ska överraska era pojkvänner/flickvänner med så är det här ett bra exempel om man vill göra något romantiskt men som inte kostar skjortan om man säger så!

Likes

Comments

Min helg har bestått av en basutbildning som man måste gå för att bli gymnastikledare/tränare. Kursen var enligt mig som en repetion på grunderna i gymnastiken men var ändå nyttig genom att man fick nya perspektiv på saker och ting. När det gäller mitt hår så kände jag att jag ville testa något nytt så jag gjorde en lätt "soft ombre" där färgen längst upp är som min utväxtfärg och som sedan smälter ihop med 2 ljusare hårnyanser för att undvika ränder i håret. Imorgon börjar jag jobba på sjukhuset och ska jobba där i 4 veckor och sedan ska jag vara sommartränare i gympan. Så kort och gott så består mitt sommarlov av ca 2 veckor ledighet. Men Goa pengar är Goa pengar, eller vad säger ni?

Likes

Comments

Idag gick mina fina vänner och många många fler studentbalen i Tylösand. Alla var jättefina och solen strålade. Kan inte fatta att nästa år så står jag på samma matta, kan knappt bärga mig.

Likes

Comments

Idag har jag haft gympaavslutning med tjejerna som jag tränar. Vi hade en liten uppvisning för föräldrarna och efter det blev det Piggelin som avslutning på terminen. De var jätteduktiga och kämpade på! De var så gulliga och gav mig en blomma/växt och chokladen merci som tack för terminen, är så stolt över att vara deras tränare!

Likes

Comments

Idag har varit mycket ståhej hit och dit. Det är morsdag som ni kanske vet och inte nog med det så gick min bästa kompis balen, hon var så himla vacker och jag fick äran att styla henne. Video på sminkning kommer. Efter det firade vi min mormor och morfars bröllopsdag. Nu har de varit gifta i hela 57 år (relationship goal).

Likes

Comments

Igår fick jag äntligen mitt efterlängtade contouring kit. Jag har tyvärr inte kunnat testa det än eftersom jag har spenderat hela gårdagen i sängen och även idag. Tips: träna inte när du har ont i halsen = snurrig, ont i huvudet och fem kilo snor i näsan. Jag ska försöka lägga upp en tutorial/review på mitt contouring kit så ni kan få hum om vad det är för något och mitt betyg på produkten.

Likes

Comments

Maybelline New York
LASTING DRAMA UP TO 24H
GEL EYELINER

Real Techniques
Miracle complexion sponge

Likes

Comments