Det regnar och jag är påväg hem.

Jag har faktiskt haft en ganska bra dag och jag har försökt att vara social med folk även om det är svårt. Vilket som alltid resulterar i att jag blir extremt trött, vilket jag hade blivit ändå så det är ingen större förlust.

Just nu håller vi på med ett musikalprojekt i skolan, vi har premiär nästa vecka och även fast det känns som ett organiserat kaos just nu så tror jag att det blir bra. Min roll är en servitris som heter Maria och även fast jag jättegärna hafe haft en störe roll så är det nog bra. jag har ju inte orken egenrligen.

Jag har en tendes att alltid vilja fortsätta med saker även om jag inte orkar, jag förminskar mitt mående lite. Jag säger också alltid att jag ska ändra på mig men det händer aldrig. Samtidigt så vet jag att jag måste vara mer ärlig mot mig själv om folk ska kunna förstå mig och ta mig på allvar.

Regnet är mysigt. Vackert på något sätt.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skolan är en sån sak som jag både älskar och hatar. Att får åka hit är ett privilegium och jag älskar att få komma hemifrån, men ibland orkar jag heller inte att bara vara en i mängden. Jag är en sån som har så mycket energi men utan ork blir energin bara jobbig och konstig. Jag älskar att vara med människor när jag är mitt spralliga jag, när jag bara hoppar runt och skrattar. Då behöver jag inte bry mig om något. Det händer dock väldigt sällan och jag kan inte sluta tänka på att mitt liv liksom bara blåses bort.

Tänk om jag bara skulle blåsas bort? Vad skulle hända med alla runt omkring mig? Det är inte så att jag tänker på döden ur ett perspektiv som att jag vill dö. Det hade ju inte gjort något lättare för någon annan än mig.

Jag vill verkligen göra något. Inspirera folk. Men det är svårt.

Likes

Comments

Jag känner att det är lika bra att hoppa rakt in i det. Anledningen till att jag skapade en blogg var ju inte för att jag ska kunna skriva om några veckor utan för att jag behöver skriva av mig nu.

Jag vet inte riktigt vart jag ska vända mig med mitt mående, helt ärligt. Jag har försökt få hjälp i drygt 1,5år på grund av att jag hade mått dåligt rätt länge men jag blir mest bara runtslussad mellan olika människor. Blir inte riktigt tagen på allvar, eller så är jag bara extremt svårförstådd.

Jag gillar att tänka och reflektera, med andra människor är det ännu mer spännande. Jag är en rätt finurlig människa men alla har det svårt ibland. Jag ska till skolan imorgon och det ska bli en bra dag. Jag älskar faktiskt att vara positiv, min livsglädje kommer från glada människor. Och med det menar jag inte att en ska behöva gå runt och se glad ut hela tiden, utan att vi ska hjälpa varandra vara positiva. Det är bara så vi överlever.

Så nu är klockan 01.27 och här ligger jag. Vill vara sådär extremt poetisk samtidig som jag lyssnar på Bon Iver men jag är för trött för det. Som vanligt alltså. Om någon har något tips på hur en får mer energi så vet ni var jag är!

Jag ska försöka sova snart. Ta hand om er.

Likes

Comments

Jag har haft så många bloggar genom åren och ändå har jag aldrig lärt mig dethär med första inlägg. Vad vill en veta om någon en absolut inte känner? Jag är inte bra på att träffa nya människor heller.

Jag är 17 år och går andra året på ett musikgymnasium i Göteborg dit jag pendlar 7mil varje dag. Jag vet inte om det är bästa valet jag har gjort. Inte för att pendlingen är något problem men skolan är lite för livlig för mig. Jag älskar att ställa till med kaos men jag orkar liksom inte, och det i sin tur har fått mig tappa orken om människor också.

Andra sidan av detta myntet är dock lite roligare. Jag gillar verkligen att hålla på med musik, att skriva låtar och texter över huvud taget är något jag önskar att jag var bra på. Övning ger väl färdighet?

Jag är en transkille också. Det är inte så mycket mer komplicerat än så. Förutom att jag ofta blir misstagen för att vara någon jag inte är, men det är därför jag går igenom en könsidentitetsutredning. Jag är bara i början på den men förhoppningsvis så leder den till manliga hormoner om ungefär ett år.

Jag tror inte att jag har så mycket mer att säga i detta första inlägg, ska försöka hålla mig skrivande så får ni hålla er uppdaterade!

Vi hörs alla fina!

Likes

Comments