Jag är en expert på att hålla masken. Möter du mig på stan, i affären, på spårvagnen, det spelar egentligen ingen roll var, så framstår jag alltid som väldigt glad och positiv. Alltid ett leende på läpparna, alltid på skojigt humör och har sällan något dåligt att säga. Nu påstår jag inte att jag inte är den personen, för det är verkligen den jag är MEN det stämmer kanske inte överens med hur jag mår i stunden...

Verkligheten kan vara väldigt tuff, och jag har lärt mig genom åren att hålla den glada och positiva masken på för att slippa tynga ned andra med mina problem. Det finns dagar som jag bara vill sätta mig ned och gråta, kanske utan någon riktig anledning utan endast för att få ut min frustration. Det finns även dagar som jag väljer att stänga ute alla och bara vara för mig själv, för då vet jag att jag inte kan hålla masken längre. 

Mina närmsta vänner, som känner mig innan och utantill, vet när jag har en dålig dag eller när jag inte mår helt 100. Jag pratar med de, ventilerar min frustration och känslor. Masken är till för dem som inte känner mig och kanske inte behöver veta hur jag mår eller vad som händer i mitt liv.

Alla bär en mask och det är olika från person till person samt situation när det kommer till anledningen varför man väljer att bära masken och hur den ser ut. Det viktigaste är att man inte glömmer bort vem Mam egentligen är, vilka man ska vända sig till och att inte glömma att ta av sog masken och våga må som man gör i stunden!


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har faktiskt en anledning till att jag började blogga, och ett syfte med denna blogg.

Själv är jag väldigt öppen med mina tankar / funderingar, därför känner jag att genom att dela med mig så kanske jag kan uppmuntra andra till att vara ärliga.

Det jag har märkt med mig själv är dock att jag inte alltid är ärlig med hur jag mår, utan bär ofta en mask så att alla tror att allt är bra. Det ska jag ändra på, med hjälp av att skriva av mig från min vardag; hur jag mår, vad som påverkar det etc.

Förhoppningsvis hjälper det andra att öppna upp sig för sig själva och för sin omgivning, har hört att det underlättar i livet!

Likes

Comments

​​Kort om mig:

- Fyller 20 år i mars
- Bor i Göteborg
- Född i Polen, kom till Sverige som 2åring
- Bott själv och varit självständig sedan Januari 2016
- Just nu är jag chef på en nyöppnad bar i Linnè
- Jobbar även på Vigårda Avenyn, som barnvakt och läxhjälp!
- Pluggade Globala Studier på Göteborgs Universitet, men hoppade av för det kändes fel
- Vill nog börja plugga psykologi till hösten
- Hopplös romantiker

Vet inte vad mer som jag kan säga om mig själv, men det lär komma fram väldigt snabbt hurdan jag är! Här kommer jag dela med mig främst om mina tankar och funderingar kring livet. Jag är en person som ständigt analyserar och funderar över små och stora saker i livet. Kan inflika med lite vardagliga bilder och om det händer något speciellt.

Likes

Comments

Instagram@wiktoriawygas