Header

Hoppas ni har haft en skön vecka, det har iallafall jag, trots jag blev mördad på Paradise hotel i tisdags EN GÅNG TILL!

Jag är sjukt stolt över min insats och ser fram emot vad resten av år 2017 har att erbjuda, ni slipper inte min än kan jag säga 😜

I tisdagskväll gästade jag studio paradise där jag bland annat fick sjunga karaoke och svara på mycket frågor folk har undrat angående mina val inne i huset. Programmet hölls självklart av Anty Johnson, Jasse Gustafsson och Andrian Montin 🌟


Dagen efter var det dags för powerhit radio, där jag och min kusin gästade denna onsdagsmorgon. Vi pratade bland annat om våra program, vår framtid med musiken och massa mer roligt. (Gustav Axborn som just nu är aktuell deltagare i TV3s nya program "Sveriges modigaste".) Där hölls showen av bästa Erik Myrlund, Frida Malki och Josefine Caarle 🌟


Direkt där efter åkte vi vidare till Aftonbladet morgon-tv där jag också gästade och fick förklara min tid i paradiset och hur min sjukdom jag en gång haft har påverkat mig i livet. Programledarna denna morgon va


Sjukt bra vecka och imorgon blir det studiodag för inspelning av vår första låt! 💣

Här nedan kommer jag länka klippen till allt för er som vill titta. Snart ses vi på spotify. PUSS PÅ ER 💘


Aftonbladet:

http://tv.aftonbladet.se/abtv/articles/214233


Studio PH:

https://www.viafree.se/program/reality/studio-paradise/sasong-5/832277


Powerhit radio:


Inte hittat klippet än, kommer med länk när jag hittar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Alla visste att jag skulle få Vanessa och Ewelina bakom mig. Och sen visste alla att Sanel och Hani skulle stå bakom Angelica.

Kevva ville ha ut Sanel såklart och hade försökt manipulera Angelica hela dagen att välja Hani istället för Sanel.

Jag och Angelica kom snabbt varandra nära där inne och därför bad Kevva mig ungefär 1 timma innan parceremonin att övertala Angelica att välja Hani så att Sanel skulle få lämna.

Jag lotsades att hålla med Kevva och sprang bort till Angelica som stog ensam i badrummet och fixade sig.

Då inledde jag med att fråga Angelica vem av Ewelina och Vanessa hon ville ha kvar på Paradise Hotel. "Vanessa" svarade hon och då såg jag min chans att rädda kvar min brushbrush Sanel.

Jag sa till Angelica att jag behöver ha kvar Sanel och väljer bara Vanessa om hon behåller kvar Sanel.

Parceremonin kom och allt gick som vi trodde. Vanessa och Ewe ställde sig bakom mig och jag väljer Vanessa.

Hani och Sanel ställde sig bakom Angelica och dö väljer Angelica Sanel, precis som vi lovade varandra.

Nu vet jag vad ni tänker -"Man spelar ju med sin partner".

Jo jag vet det, men kunde inte låta Sanel åka ut och veta att jag kunde ha påverkat det.

Jag och Sanel kom varandra nära ända sen dag 1 och jag behövde verkligen honom kvar där inne.

Puss på er 😘😘

Likes

Comments

Känner jag vill lossa lite på knuten och förklara mig för er tittare och alla inblandade.

För folk som känner mig bra känns det kanske konstigt att se en annan Wiktor på tvn än honom ni vana vid. Min taktik jag gick in med i Paradise hotel har hittills funkat bra.

När jag åkte till Mexiko var jag fullt medveten om att jag ville spela. Jag visste att jag skulle komma in som joker och tänkte därför långt innan hur jag skulle lägga fram min taktik för att komma så långt som möjligt.

Jag tror det gäller att inte sticka ut för mycket och verka rätt "tillbakadragen". Då anses man inte vara något större hot, en enkel individ att manipulera och det blir mindre risk att man pekas ut som offer. 👿

På studio paradise, youtube, instagram och även snapchat så anses jag av många som väldigt lugn och absolut inte något hot där inne. Vilket jag blir väldigt glad och stolt över att höra eftersom det var min plan när jag satt mig på planet.

Sanel var den ända i huset jag pratade om allt från himmel och jord med och alla de andra fick inte träffa den riktiga Wiktor där inne. 😂

Inne på synk där man sitter framför green-screen på intervju och när jag snackar med Sanel i ensamhet är dom ända gångerna jag tog av mig masken och den riktiga Wiktor klev fram.


Har fått så mycket kommentarer här hemma att jag är någon helt annan nu, och yes det stämmer, this is me. Mer pratglad, flummig och högljud. Så han man ser i paradise hotel, är inte riktigt jag. 

Så alla ni som tycker jag är tillbakadragen, lätt-manipulerad och ofarlig där inne. Tack för era ord, taktiken verkar funka!

PUSS PÅ ER 💋


Likes

Comments

Många har frågat hur jag kom med i dokusåpan, frågat efter tips för att komma med eller andra saker som har med castingen att göra. Hur man ska gå till väga med ansökan och hur man ska bete sig på en eventuell intervju. Mina personliga tips kommer jag dela med mig av i slutet av detta blogginlägg.

En liten hemlighet som bara mina bästa vänner vet om är att jag faktiskt sökt och vart på intervju för en tidigare säsong. Detta var några årsen och tjejerna som castade tyckte jag var för gröngöling (För ung och för mycket "wannabe").

Failade intervjuen för att jag va bajsnervös och förskte vara någon annan än vem jag egentligen är, men men...


Men hur jag kom med i dokusåpan tillslut?


Det var kallt och grått här hemma, massa snö och mycket jobb. Kände helt enkelt att allt sög och det var tok förlängesedan det hände något kul i mitt liv. Jag funkar nämligen så att jag behöver nått bokat framför mig alltid, då mår Wiktor 100%. Just då hade jag inget framöver och fick panik utav detta!


Satt på lunchrast när denna panik slog mig. Då gick in på TV3.se på mobiltelefonen och börja skriva min ansökan. Efter några extra långa toabesök den dagen så var ansökan klar och skickades in senare på kvällen. Man skulle skriva vem man var, vem man är på fest, någon hemskt man vart med om och så skulle man skicka med en bild.


Dagen efter sitter jag och äter kycklingvingar på min lunchrast. Då ringer helt plötsligt min mobiltelefon. Jag kollar på displayen och ser ett okänt nummer. Tanken att det redan efter en dag skulle vara Paradise hotel fanns inte på min världskarta och jag minns hur jag därför svarade lite slappt -"Ah, tja😒".

Givetvis var det ingen annan än självaste AINA LESSE som fanns på andra sidan luren och och ville prata "face-time" med mig. (För er som inte vet vem hon är: Aina Lesse vann PH för några årsen tillsammans med Jeppe Johansson, jättefin tjej som idag är storbloggare 😘 Puss på dig Aina. Ainalesse.nu ).

Efter ett långt face-time samtal med Aina och producenten Stefan så kom vi fram till att jag redan dagen efter skulle träffa dom, i Stockholm.


Just då bodde jag i Falkenberg och minns att jag satt på tåget mot Stockholm redan 08:00 på morgonen dagen där på. Framme i Stockholm hängde jag lite med Aina först. Vi drack lite kaffe och snackade lite allmän skit. Sen kom producenten in i rummet och jag fick svara på lite frågor om mig själv.

Bara några dagar efter mötet i Stockholm ringde Aina och förklara att jag skulle packa väskan. Var helt obeskrivlig känsla, går inte förklara. Sen åkte jag några dagar där efter, allt gick verkligen supersnabbt för mig vilket va skönt kände jag.


Minns hur jag beställde kläder för tusenlappar och minns att det var sjukt svårt att få tag på snygga "sommarkläder" under den tiden på året. Men fick ihop det tillslut och sen stog jag där två veckor senare på Arlanda, taggad as fuck.


Mina tips till er som vill söka är väl helt ärligt:


  1. Var er själva på intervjuen, spela inte någon annan eller pajas för jag lovar er, dom märker sånt direkt.
  2. Försök vara så aktiv så mycket du kan under intervuen, inte överdrivet men så du fångar deras intersse och får samtalen att flyta på liksom, drick lite redbull innan, haha! 😁
  3. Säg inte bara att du vill åka dit för vinna pengar och spela spelet, va ärlig. Ingen som är med i Paradise hotel är endast där för vinna pengar.. Större chans man vinner på trisslott än att komma med i Paradise hotel och vinna en halv miljon nere i Mexiko. Folk som är med i Paradise är det dels för ha kul och framförallt för vara med i tv för att marknadsföra sig själv.
  4. Mitt sista och vad jag tror viktigaste, klä dig rätt på intervjuen. Jag kan tyvärr bara tala här för er killar men tänk "sommrigt". Kör någon u-ringad lite slapp t-shirt med några snygga sletna jeans och ett par vita converse, supersnygg kommer dom tycka!

Likes

Comments

   Oklar rubrik kanske, men jag hoppas att ni kommer förstå mitt budskap när ni läst inlägget.


Jag kommer från en liten stad på västkusten, Falkenberg. Staden har typ 40k invånare och är alltså extremt mycket mindre än Stockholm, där jag bor just nu.

En stor skillnad jag märkt här i storstaden, som inte riktigt på samma sätt existerar i småstäder, är den extrema ytligheten som jag inte alls till början va beredd på.. Men först börjar vi med hur det ser ut i lilla Falkenberg.

En underbar stad vid havet som är ett stort turistmål under sommaren med sina kilometer långa sandstränder och mysiga stadskärna. Kanske inte riktigt märks av folk som alltid bott där, men jag som ofta är på resande fot kan säga att sommaren i Falkenberg är något alldeles speciellt. Man får verkligen semesterkänsla, känner sig levande och trygg var man än befinner sig.


Jag tror såhär, bor man i en liten stad, så nöjer man sig snabbare med det man faktiskt har. Det är alltså många fler ungdomar i småstäderna som känner sig viktiga och nöjer sig över vem man är, än vad det är i storstäderna.

Varför det är lättare att känna sig ”viktig” i en liten stad eller mer ”oviktig” i en stor stad. Har för mig blivit ganska tydligt nu när jag fått känna på storstadslivet och allt handlar om befolkningens attityd och stadens antal befolkning.

Om det bor mindre folk i en stad är det enklare att ”vara någon/något” och det är givetvis enklare att ”sticka ut”.

Alla vet vilka alla är. Så fort det händer något så blir det fort en snackis och rykten går så hela stan vet det dagen där på. Går man en vända genom city en lördagseftermiddag så hinner man knappt blinka innan det är någon ny känning som dyker upp eller någon bekant som man ska hälsa på.


Men inte här i Stockholm. Här bor det så otroligt mycket mer människor som gör det omöjligt att känna eller veta vilka alla är. Folk vill höras, synas och vara bäst. Det kryllar av kändisar, b-kändisar, c-kändisar eller bara folk som tävlar om att bli den nya Beyonce eller Brad pitt.


Jag har festat väldigt mycket under min korta tid här i Stockholm och då hamnat/umgåtts med folk där status har stor talan. Där popularitet och värde byggs på vem som har flest kontakter på stureplan eller har mest följare på sociala medier.

Helt plötsligt märkte småstadskillen att han plötsligt var en så kallad ”nobody” och man kände sig inte lika viktig längre. En väldigt skum känsla jag aldrig känt eller vart i närheten av i hela mitt liv.

Det var som att man helt plötsligt kände sig som en fisk i medelhavet och man fick känslan av att folk typ såg ner på en eller tänkte ”vem är det?”. Märkte att det är extremt lätt att bli överkörd här och man får verkligen kämpa för att få ett ända ord sagt.

Den här ytligheten är absolut inte som stör mig. Jag hade aldrig bott här om inte jag gillade det. Så mer tvärt om, den ger mig en slags boost och jag ser det som en utmaning att en dag stå högst upp på näringskedjan här i Stockholm.


Därav rubriken att äta eller ätas, got it?

PUSS PÅ ER :*


Jag flyttade till Stockholm nu i slutet av år 2016 och har sen dess hunnit träffa helt underbara människor och skaffat många fina vänner.

Ni vet vilka ni är, ta absolut inte åt er :* Love u

Likes

Comments

Under flera år har även jag precis som många ni undrat över om allt i dokusåpan verkligen är på riktigt?

Programmet har år efter år levererat stora rubriker, många skandaler, folk som har hatat och verkligen startat krig på media.

Deltagare som gör bort sig år efter år, gråter floder över minsta lilla och säger helt efterblivna saker som folk där hemma i tv-soffan kan skratta åt.

Programmet har på många skolor och arbetsplatser i hela Sverige blivit en snackis. Något man pratat om och skrattat åt på lunchrasten. Har själv hört under flera år från folk att programmet är fake, att hotellet inte är på riktigt och att allt är uppgjort.


Men såhär ser sanningen ut.. 🔥

Programmet spelas in i Mexiko på hotellet "Casa sol de occidente". Ett av världens vackraste hotell som ligger ut med Mexikanska kusten. Bara hotellet och utsikten får dig vilja stanna för evigt.

Man får för första gången träffa deltagarna där på plats, utan klocka och utan mobil. Ett gäng som är noga utvalda hemma i Sverige. Allt från spelare, strandglidare eller en renodlad pajas. Människor som är helt olika med sjukt starka personligheter i sin egen genrer.

Trots denna skeva mixen av människor så finns det likheter bland deltagarna. Likheter som kan vara svårt att hitta där hemma hos nån på stan eller på krogen. Likheter som TV3 på nått jävla sätt ser hos varenda deltagare. Något dom vet kommer få oss att klicka sjukt bra.

Svårt att sätta finger på exakt vad det är, men på något sätt så ser nog en deltagare sig själv i alla andra deltagarna. Man känner sig hemma i varandras omgivning typ.

Man hinner alltså väldigt snabbt skapa ett så sjukt starkt band till varandra, plus att man samtidigt bor i ett paradis fullt med god mat, dryck och massa fest. Man har helt enkelt "time of my life" vilket är meningen. Och detta gör allt ännu tuffare när spelet tvingar oss att ställa sig mot varandra.

Hela programmet är ett mänskligt experiment och produktionen vill få oss med hjälp av alla "brev" att ställas öga mot öga och vända varandra ryggen, vilket man tvingas till för att rädda sitt eget skinn. Man lever i en dröm och ingen vill givetvis lämna drömmen.


Så svaret på denna fråga är alltså NEJ!

Inga bråk, inga tårar, inga val, inget vi säger, INGENTING är fake eller skrivet manus!

Allt ni ser är äkta och händer på riktigt.

Skriv till mig på snapchat eller instgram om ni har någon annan obesvarad fråga, PUSS PÅ ER 🌴❤


Likes

Comments

Efter min medverkan i paradise hotel har jag fått ett del frågor av människor som undrar om jag bloggar nånting.

Svar nej, jag har aldrig bloggat i hela mitt liv. Men då slog det mig, varför inte?

Jag är en människa som ofta övertänker allt. Min hjärna går ofta i 120 och jag får till o med ont i huvudet ibland av detta 😁

Har väldigt spridda tankar och åsikter som cirkulerar i min hjärna 24/7. Upplever mycket nytt och träffar många nya människor just nu i livet. Ny stad, nya vänner, mycket kärlek, mycket uppmärksamhet, men också mycket fake.

Då är ju detta ett perfekt ställe att skriva av sig och släppa ut sina tankar, här, för er.

Det kan vara sjuka tankar. Om min dag. Om mitt förflutna. Om min framtid, vem vet?

Jo jag, och snart vet ni. Tack för att ni läser, håll utkik 💋 Puss på er!


Likes

Comments