Alltså shit vad tiden går fort.

Nu är mitt sommarlov snart över och imorgon börjar jag tvåan.

I sommar så har jag gjort en hel del festligheter. Har varit i Småland typ 3 gånger och sedan i Malmö. 

Jag har festat och konstant umgåtts med underbara vänner. Det är väl i stort sett så min sommar har sett ut. 

 


När vi var i Malmö så bodde vi nästan precis vid bron som går över till Danmark. Så himla fint ställe. 


Folkrace i Älvängen.

En till bild från Malmö. På andra sidan ser man Danmark. Magisk solnedgång.

-Cassandra 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Visste ni att Sverige använder väldigt mycket förnybara energikällor, så som vattenkraft och biobränslen? 

Detta ska jag ha prov på om sisådär 20 minuter och jag känner mest jo men det kan väl inte vara så jätte svårt? eller? Får se hur det går. Annars så har dagen rullat på och jag slutar efter provet. Så himla skönt. 

Haft mycket nationella nu också och det bara fortsätter rulla in prov. Men snart är det över för det är ju bara 34 dagar kvar till sommarlov! Vänta va? 34 dagar? Känns som om jag precis började ettan men nu har jag snart kommit halvvägs genom gymnasiet. Känns för jävla bra. 

Nu måste jag dra vidare. Ha en bra dag.

-Cassandra
Likes

Comments

Idag är en sån där riktig skitdag. Den börjar bra men slutar dåligt. Mår så dåligt just nu att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men jag måste stå kvar på jorden. Kan inte bara lägga allt åt sidan som jag har gjort ett tag. Ni vet den känslan man får när man bara vill ge upp allt och dra någon stans där ingen kan störa? där ingen vet vem du är. Där du kan vara den du är. Den känslan känner jag just nu. Folk i dagens samhälle är alltför dömande. Man blir dömd för minsta lilla. Jag stör mig på det så sjukt mycket. Du kan klä dig hur du vill, se ut hur du vill, vara vem du vill, men folk kommer alltid döma dig bakom ryggen på dig. Men man ska vara stark, våga stå upp för den du är. Skit i vad andra säger. Du gör vad du vill.

-Cassandra
Likes

Comments

Torsdag, varför känner jag både hat och kärlek för denna dagen? Antagligen för att den är rätt jobbig men också en dag närmare helg. Blandade känslor helt enkelt. Tar en paus från pluggandet just nu. Helt sjukt hur stressad man blir sista tiden innan sommarlovet. Allt ska bli klart. Men det är bara att kämpa på. Tänkte dra en sväng till gymmet sen också om jag orkar. Ha en fortsatt bra dag.
-Cassandra

Likes

Comments

Idag var jag tillbaka i verkligheten och vardagen.  Gick i skolan från 8-15 och dagen har väl varit hyfsat bra ändå. Skönt med rutiner igen måste jag säga! Sitter för tillfället och pluggar religion då jag ska ha prov i det på fredag, ska även plugga lite mekatronik som jag också har prov i fast på torsdag. Ha en fortsatt bra kväll folks!

-CassandraLikes

Comments

Hej!

Var ett tag sen jag bloggade nu och vet inte riktigt varför det har blivit så. Lite för mycket som händer i livet just nu kanske? Men jag har i alla fall hunnit avnjuta mitt påsklov på ett bra sätt. Jag har varit med familjen, kompisar, festat, gymmat och bara njutit av att vara ledig. Nu ska jag strax dra mig ner för att äta. Ska väl försöka blogga oftare så håll utsikt.

-Cassandra 


Likes

Comments

Gokväll!

Sitter just nu i sängen och ska alldeles strax bege mig in i duschen. Imorgon väntar en hyfsat lång skoldag och sedan lite plugg på kvällen tror jag. Var som sagt hos läkaren innan idag och det gick la sådär ingenting roligt som hände utan bara det vanliga. 

Ha en fortsatt bra kväll.

-Cassandra
Likes

Comments

Hej!
Ursäkta för den hemska uppdateringen men har haft mycket i skolan, mycket på gymmet och mycket hemma. Så har inte riktigt hunnit men det ska jag ändra på. Sitter just nu påväg upp till Trollhättan, ska till läkaren på rutinkoll. Så det blir ingen skola för mig idag. Sen så är det ju måndag vilket kanske inte är det roligaste men sånt är livet.
Ha en bra måndag allihopa!
-Cassandra

Likes

Comments

Ligger i sängen och lyssnar på bästa listan. Ska upp tidigt så ska strax lägga ifrån mig mobilen. Godnatt.
-Cassandra

Likes

Comments


 Hej!

Tack för att just du just nu sitter och läser detta inlägg som jag precis har skrivit. Tänkte köra det vanliga inlägget som de flesta gör när de skapar en ny blogg. Tänkte nämligen berätta lite om mig själv. 

Jag är en tjej på 16år som just nu är bosatt ca.4,5mil utanför Göteborg med min familj. Jag har tre yngre syskon på 14år,6år och en på 5månader. Mina vardagar består i stort sett av skolan,träning och min diabetes som just nu tar upp en väldigt stor del av mitt liv. Jag läser till elektriker och älskar att hålla på med tekniska prylar. Jag tycker även om saker så som att shoppa,gå på bio och festa. Har även ett intresse för hästar. Dock har jag ingen häst nu men hoppas på att kunna skaffa det i framtiden.  

Det var väl detta som jag hade och säga just nu. Skulle vara evigt tacksam om just du fortsätter läsa mina inlägg!

Ha det bra.

-Cassandra

Likes

Comments