Tv-shows

Jag älskar TV serier och har sätt en massa olika typer av serier. När man är så besatt så stöter man på en del par som man bara älskar så jag tänkte dela med mig några av mina favoriter! Jag måste tyvärr korta ner min lista till 5 annars hade det blivit en jätte lång lista.

Tipsar er om alla serier som dem här paren kommer ifrån! Helt underbara serier.1. Nathan & Haley (Naley) - One tree hill

2. Jax & Tara - Sons of Anarchy

3. Magnus & Alec (Malec) - Shadowhunters

4. Scott & Allison (Scallison) - Teen wolf

5. Ian and Mickey - Shameless

Likes

Comments

Tv-shows

Shadowhunters är en fantasy serie som är baserad på Cassandra Claires böcker The mortal instruments (otroligt bra böcker) Den handlar om Clary Frey som tror att hon lever ett normalt liv men en dag stöter på sanningen och får reda på att hon är en shadowhunter. Clary stampas med många problem när hon försöker passa in i den nya shadow världen med vampyrer, demoner, trollkarlar och andra övernaturliga varelser och när hennes mamma försvinner måste hon vända sig till den ända som kan hjälpa henne Jace Wayland, Alec och Isabelle Lightwood och resten av New york institutet med shadowhunters.

Första säsongen släpptes förra året på netflix och nästa vecka, 5 Juni i USA men 6 juni i Sverige släpps säsong 2B och jag är så taggad. Serien är väldigt ny så man får ha lite tålamod med special effekter m.m. Storyn är jätte bra och nej den är inte som i böckerna, jag har läst alla böcker och vissa saker är lika men i helhet så är det inte mycket som påminner om böckerna.

betyg på säsong 1 & 2A: 🌟🌟🌟

3 stjärnor, är otroligt nyfiken på vad säsong 2B har att vänta Clary, Jace, Simon, Alec, Isabelle och Magnus och många andra underbara karaktärer.

Tips: Om man gillar serien så rekommenderar jag att läsa böckerna om man vill få veta original berättelsen om alla shadowhunters. Det är en annorlunda story, vilket väcker ett stort intresse!


Likes

Comments

Movies

Kort introduktion om mig själv. Jag heter Anna, är 18 år gammal och tänkte börja skriva lite här på nouw om något som väcker mitt intresse: serier och filmer. Jag har bloggat innan men då var det mer personligt. Tänkte starta upp boggen med en av mina absoluta favorit film: Pretty in pink!Pretty in pink är en film från 1886 med Molly Ringwald (Känd från The breakfast club m.m.) i huvudrollen med John Cryer (även känd från 2 and half men) och Andrew McCarthy.

Pretty in pink är en romantisk komedi. I filmen får man följa Andy som lever med sin pappa och underklassen. Man får också följa Andys bästa kompis Duckie som kämpar dagligen med hans känslor för Andy. I skolan blir Andy och hennes vänner dagligen mobbade av så kallade rikemansbarn då skolan är uppdelad i två grupper. Blane McDonough är en av de "rika" som blir intresserad av Andy och tvärtom, det blir svårigheter då Andy försöker intala sig själv att Blane bara kommer såra henne!

Jag tycker personligen jätte mycket om pretty in pink, gillar man lite äldre romantiska filmer så är den här en perfekt passning! Gillar man The breakfast club eller Breakfast at Tiffanys så är detta en perfekt film att se!

Betyg:

🌟🌟🌟🌟
Likes

Comments