Header


nu kommer jag byta igen. och jag säger det än en gång.. OM DU INTE PALLAR LÄSA MIN BLOGG NÄR JAG BYTAR SÅ GÖR INTE DET ,tack!

Det är komplicerat att förklara varför jag byta men om de jag känner undrar , om ni vill veta kan ni bara fråga :) 

Kram på er och tack för denna tiden!

HTTP://EBBAWIKSTRAND.BLOGG.SE

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

en väldigt liten ebba, haha!

Hej på er!! Jag har sett massa med tjejer på instagram som har klippt sitt hår kort, och jag börjar bli lite sugen! Jag tycker det är konstigt att jag vill klippa mitt hår för jag ville ha det långt precis. Men jag gick in på min facebook, letade upp den första profilbilden och här är den! (ni ser bilden ovanför). Shiiiiit vad liten jag var, haha. Men då hade jag den frisyren som jag snackar om. Jag minns att jag tyckte om den för det gick så snabbt att tvätta håret.. Men vad tycker ni? 

kommentera!

Likes

CommentsBild lånad från elins blogg!

Igår kom Elin hit runt 19:00 för hon skulle sova här, mysigt!! Klockan 10 fick vi värsta rycket att göra hemmagjord frappino.. Måste säga att den nästan var godare än espresso house frappinon! Vi somnade iallafall tillslut, jag kan tro att klockan var 01:15 eller något sånt innan vi somnade, haha!
Nu har vi vaknat för 20 minuter sen, vi har precis ätit o gjort oss i ordning. Snart kommer elins mamma och hämtar henne och jag ska börja bege mig av till Fanny! Kram på er!!

Jag beställde den röd-vite odd molly koftan tillslut efter mycket beslutsångest!!

  • 241 Readers

Likes

CommentsHejsan , jag behöver er hjälp!! Vilken av dessa två koftorna tycker ni att jag ska köpa??

Har varit supersugen att köpa en ett bra tag nu och bestämmde mig idag för att köpa mig en. Men vilken tycker ni? 

ROSA- VIT / VIT- RÖD

kommentera!!

Likes

CommentsMin dag har varit en slappedag, har inte gjort något förutom gått till bogge för handla lite godis och snackat FaceTime med Ebba. Nu har jag och familjen kollat på en film som hette bodygard. Den var fett bra!! Jag fick nått sånt ryck typ "jag vill också vara bodygard!!!" Men vi får väll se hur blir.. Haha

Nu ska jag hoppa i säng, imorgon väntar en bra dag med mer aktivitet än idag hoppas jag! Kram och godnatt på er!

  • 286 Readers

Likes

CommentsHar precis klickat hem dessa godingar!! Nu återstår bara att vänta..

  • 314 Readers

Likes

Comments

FÖRE:

EFTER:i nattstads app och även om du loggar in på datorn kan man ju redigera sina bilder? Filterna är supersnygga! Satt och lekte lite och hittade en kategori som hette "fläckig". Fett kul att sitta och redigera med, fast man ser ut som en barbie typ.. Tog en bild på mig , min bror albin och kusin sofi. Kolla skillnaden på den redigerade bildern på mig jämfört med albin och sofi!! helt sjukt!!

Likes

Comments

Äntligen julafton!! Har precis hjälpt mamma med det sista och nu sitter jag i soffan och väntar på att alla ska komma. Det ska bli riktigt mysigt!!
Ska försöka fota några snabba bilder med mobilen under kvällen, ha en god jul mina fina läsare!!
Kram på er

  • 371 Readers

Likes

CommentsSitter i bilen påväg till mormor för fira en liten extra jul (kommer inte kunna fira med alla kusiner imorgon.) så de ska bli väldigt mysigt!! Bild på kvällens!!

  • 402 Readers

Likes

CommentsDagen har spenderats med Fanny på väla, riktigt mysigt!!

  • 402 Readers

Likes

Comments