Kofta och klänning//någon butik i Danmark

Hej och god eftermiddag! Kom hem från skolan för en pytteliten stund sedan och har nyss fixat smoothie som är gjord på banan, lättmjölk, frysta hallon, frysta blåbär och fryst mango. Supergott, känns även som en bra kick innan dansen. Idag har jag som sagt bara en klass. Den är slut 18.45 och då kommer mamma och hämtar mig, lyx.

Byee

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Trodde jag skulle vara hemma vid halv 11 ungefär, men icke sa Nicke. Klockan är nu 23 och jagar framme om ungefär 20 minuter, Jiha! Btw, mammas man är inte hemma idag så jag kryper ner i hennes säng ikväll hehe.

Idag hade jag 2h dans, brukar egentligen ha 3 på tisdagar, men har valt bort en av danserna, så hade en timmes paus mellan första och andra klassen, så jag tog med mig mat att äta imellan. Efter den sista klassen satt vi kvar med dansläraren en stund och pratade om kläder, dans och inspiration, jättetrevligt! Sedan fick jag skjuts halva vägen hem av Alex och hans pappa, så snällt!! Imorgon har jag endast en timmes dans, så kommer även lägga ner tid på att plugga både innan och efter dansen #busywomen

Likes

Comments

Kjol//Forever 21, skjorta//gant, poncho//Hampton republic, örhängen & diadem//glitter, skor//Bianco

Hej på er! Kom hem från skolan för några timmar sedan och har nu bytt om till danskläder och mixat ihop en supergod smoothie. Om en timme ungefär så ska jag gå till bussen och åka till Twisted, där jag dansar.

Men alltså hörni, sommaren är ju typ här?! Här är det hela 19 grader just nu. Helt stört! Jag sitter ute på våran altan i solen och hör Alexandras musik och hennes ljuva toner från stallet haha.

Nu ska jag faktiskt ta och äta något riktigt eftersom jag kommer hem vid typ halv 11 ikväll, puss & kram

Likes

Comments

Shit, dehär var längesen. Men jag har saknat dehär, massor. Inte för att jag har så mycket tid till att blogga, men bara känslan av att skriva av sig vad man gör på dagarna eller när man visar vad man har köpt, är ju underbar!

Under den här tiden som jag inte har bloggat, alltså nästan ett år så har det hänt så jäkla mycket, både gott och ont.

Den största saken som hänt under min frånvarande tid är att Star, min fina svarta ponny, har fått somna in..Det var tamigfan en tuff tid att ta itu med. Den andra extrema saken som hänt är att Ogge har fått en ny ägare och jag är nu efter 15 år, heelt utan häst. Men helt utan träning är jag inte. Jag dansar istället 10-15h i veckan och har nu valt att lägga en helsatsning på dansen.

Förutom att jag har lagt hästarna bakom mig och satsar på dansen istället, så är det inget annat viktigt som har hänt faktiskt. Well, kul att köra på ännu en omstart.

PoK


Likes

Comments