Så här ser mitt rum ut i huset. Huset är väldigt fint och stort, gården är också fin. Ni får ha lite tålamod det kommer komma bilder men har inget internet i huset än som sagt så uppdateringen är låg. Kan inte kolla fb eller något annat som man annars gör konstant nästan. Nu kanske jag kommer in gång om dagen max. Husägaren, mannen är jätte snäll. Han fixar och donar hemma hos oss så fort vi säger till. Idag kom han med skrivbordsstolar så nu har jag det på rummet. Skönt, slipper jag köpa det i alla fall!

Flytta din blogg till Nouw - nu kan du importera din gamla blogg - klicka här!

Likes

Comments

Hej på er! Sedan sista jag uppdaterade har jag hunnit med en massa, varit till stranden, flyttat in i huset etc. Huset ligger inte lika nära skolan som jag trodde enligt kartan men huset är jätte fint och rymligt. Alla är också så snälla även ägarna dock kan de ingen engelska alls förutom dottern som var med när vi skrev på kontraktet igår. Har aldrig skrivit på något tidigare i mitt liv, mycket papper! Det är så skönt att vi har pool då det är så varmt här, 30-35 har det varit på dagarna och stranden ligger inte nära. Är just nu i skolans bibliotek för har inte internet i huset än.


Hur är vädret i Sverige då? Hur är läget i Sverige för övrigt?

Det här är, Thor en av hundarna som bor här.

Detta är Therese "Tette" som är en av mina nya fina vänner ^^.

Smakat Orchata för första gången. Det är vegansk alltså mjökfritt så jag kan dricka. Det smaka sött o gott i början. Det är speciellt för Spanien för Valencia, tror inte det görs i något annat land.

Likes

Comments

Äntligen är man framme efter 8-9 timmar på resande fot och en mellanlandning. Blev hämtad av en taxi och chaufför som stod med en skylt med mitt namn på ^^

Är på hotellet just nu och lyssnar på Justin Biebers nya låt, What do you mean? Har precis duschat och ska vila en stund innan jag byter om och drar ut.

Blev så glad när de visa att Wifi finns! Visste inte hur jag skulle kunna uppdatera eller hålla kontakt de här kommande dagarna innan jag flyttar in i huset och skaffar Wifi, men nu kommer jag kunna det.

Likes

Comments

​Dessa snyggingar införskaffade jag mig idag. Det kändes inte plånboken kan jag säga men är så nöjd ändå. De gick loss på 1499:-. Tror dessa kommer användas flitigt i Spanien.

Planet lyfter 6 imorgonbitti så måste krypa till sängs nu och få några få timmars sömn i alla fall. 

Likes

Comments

Hej!
Jag började på BMA programmet förra året, hösten 2014 men tog studieuppehåll då jag kände att det inte var rätt för mig. Hoppas ni som börjar nu HT2015 känner att det är rätt. Det behövs BMAare, de har en viktig roll inom sjukvården. Dessa två böcker nedan är de som ni kommer att använda er av. De är lite använda och det kan vara svårt att hitta böckerna, jag säljer de nu till er som börjar BMA. Bättre att de kommer till användning.

Priset för båda böckerna är 800:-
Böckerna går även att köpas separat.

Skriv till mig på fb Amanda Wikner vid intresse. 

Den blåa boken: Mary K. Campbelloch Shawn O. Farrell – Biochemistry, 8:e upplagan (Brookes/Cole) ISBN-13: 978-1-285-42910-6


Den vita boken: GeneralChemistry- The essential concepts av Raymond Chang och Jason Goldsby(McGraw-Hill) 7:e upplagan ISBN978-1-259-06042-7


Likes

Comments

Jag funderar varför jag blev smygfotad på bussen idag. Kan tyvärr inte säga hur gammal killen var för är inte så bra på ålder när det gäller yngre, barn. Han försökte liksom flera gånger. Första gången trodde jag han tog på något annat för såg bara i ögonvrån men sedan så kolla jag dit när han gjorde det andra gången. Han såg att jag såg så tror han blev generad eller något en stund. Asso och försöker kort där efter igen som att jag inte skulle märka något?? Pinsamt Frågan är varför kan jag undra. Någon som vet? Lite kul ändå för är inte van att bli det, inte som jag har märkt i alla fall haha

Likes

Comments

Hej på er, long time ago! Nu har mormor och morfar kommit hit och ska vara här i helgen.  Jag som har börjat blivit nyttigare eller försöker inte äta godsaker o sött som jag brukar. Försöker få bukt med mitt sockersug typ...inte det lättaste. Kosten är ju viktig o inte bara träning om man vill bli thightare vilket jag vill! Men ni vet ju vad det innebär att mormor är här, massa kakor o godsaker som hon gör som jag tål. Så den här helgen får vi se hur den blir ska föröska att inte frossa vilket jag brukar hehe. Ska smaka denna på bilden som hon gjort enbart för mig. 

Likes

Comments


Better Blogging Nouw