Header

Heej!

Jag fyllde år för ca en vecka sen och då var vi med klassen i Oslo på klassresa. Vi var på olika båt och vikingamuseum ( på bilderna ser ni kon-Tiki båten och osebergsskeppet).
På slutet spenderade vi även 2 timmar i Vigelands parken, då gick vi runt och åt glass och alla var i slutet i en närliggande lekplats och lekte jage ( det var faktist kul haha) det var en bra dag, det ända jobbiga är att åka buss haha.

Min outfit var den croptopen jag hade på dagens outfit och svarta high waisted jeans men hål över typ hela haha
👑
Hejdå
☀️

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

​Dagens outfit är:

En croptop från: New yorker

Blå jeans från: outlet one

Svarta strumpor❤️

2 M&M armband rosa/blå  (neon edition)

Hoppas alla får en bra dag!💗

Likes

Comments

Hej alla!💞
Just nu sitter jag i skolan och är precis färdig med delprov 1 och 2 i engelska! Jag tror faktist det gick ganska bra, men vi har ju mer på fredag😑 visst är det fint väder idag!😍 nu är det 15 grader men det ska bli 17 grader i skuggan som högst💗 fast idag blir nog inte bättre än igår, då var det 18 grader i skuggan och över 30 grader i solen☀️ Jag och Julie gick ner till bryggan och vassade (fast det var typ bara 8grader i vattnet😂💧💧) sen åt vi jordgubbar och bara myste💗💗 idag ska jag på gymnastik från kvart över 6 till 8❤🤸🏼‍♂️ vad ska ni göra idag?

Likes

Comments

Jag fick fortsätta här för det var inte mer plats😂

Aja när vi vaknade nästa dag var vi hungriga och hade fortfarande lust på BK så i den varma solen åkte vi upp till BK och åt frukost där💖 Sen när vi kom hem gick vi upp till Philip och hoppade studsmattan och åt glass med han från att klockan var 1 till halv 5 då jag och Julie fick gå hem till mig för att äta. Senare när klockan var runt halv 6 kom Julies mamma och körde oss till gymnastiken som var i 2 timmar. Efter att jag kom hem så städade jag lite och sen kom jag på att jag måste blogga så nu har jag suttit i en timme och bloggat. Jag skrev först på min iPad men det jag skrev försvann efter typ 200 ord flera gånger så jag skriver på mobilen nu, det är anledningen till att det är så slarvigt För jag har fått skriva om allt kanske 4 gånger så nu är jag tan irriterad och vill bara bli klar med det här, så nu ska jag sova och ska försöka hinna en dagens outfit imorgon!💖 godnatt! (Vet att det är jättemycket felstavningar men min mobil hackar upp sej hela tiden och rättstavar tillexempel "vill" till något helt annat!!😑)


Likes

Comments

Hej!

Förlåt för att jag inte har bloggat men jag har bara inte haft tid och har inte haft något att blogga om förens nu. För i vecka har det varit en vanlig tråkig skol vecka, jag har varit på gymnastik och sånt. Men i helgen så har jag varit hos min pappa och på söndagen asså igår så träffade vi min farmor på vägen hem till mamma för att äta med henne eftersom att hon fyller år idag (grattis till henne🎉❤️). Men aja sen efter vi ätit med henne så åkte vi hem till mig där Julie väntade och sen var vi med i tåget till majbrasan fast sen blev den tråkigt så vi gick hem. Eftersom att vi inte hadde något att gör så hoppade vi studsmatta med Philip och Erik i ca 2-3 timmar och sen när klockan var kanske kvart i 11 så gick jag, Julie och Jonathan till BK fast det var stängt så vi köpte godis på Statoil och sen gick vi hem. Vi kom hem ca kvart i 12 och då såg vi på "the last man on earth" och åt godis innan vi la oss runt halv 2. Kommer mer snart!!💗

Likes

Comments

Hej!💗 Som start på denna blogg ska jag lägga ut 5 fakta om mig!
1.Jag älskar djur! Hos min mamma har vi 2 katter och en hund och hos min pappa är det iallafall ett djurhem, vi har 4 katter, en hund, 5 ökenråttor, och ja typ 120 marsvin.
2.Jag bor i en liten stad mot gränsen till Norge.
3.jag går på gymnastik, men älskar också att dansa! 4.Marcus&Martinus är typ mitt liv! Jag älskar dom obeskrivligt mycket💗
5.Jag älskar kläder och smink och att baka & laga mat

Likes

Comments