Header

Postad i: Träning

Sitter just nu och förbereder mig på dagens träningspass, idag blir det hemmaträning. För tillfället tränar jag med Cassey Ho som driver kanalen "Blogilates". Hon har både långa och korta videor för att man ska kunna anpassa sin träning efter hur mycket tid man har just den dagen. Idag tänkte jag ta hennes Body Slimming Workout, en perfekt träning om man är seg en måndag. Såklart är det svårt i början, men har man tränat ett tag vänjer man sig.

Dessutom har Cassey flera olika pilates-träningar att välja mellan, så man kan ta en ny varje dag. Som uppvärmning innan träningen idag gick jag en 40 minuters powerwalk, men man kan också köra typ 15 minuters cardio eller bara sätta igång med träningen direkt. Men jag rekommenderar att man gör en uppvärmning även om träningen inte verkar så ansträngande. Det är lätt att man sträcker en muskel eller skadar sig på annat sätt.

Men nu ska jag dra, hoppas ni haft en fin dag finisar!

Puss! :*


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Postad i: Lär känna mig

Välkommen till min lilla blogg! Wiktoria heter jag, kommer från Stockholm och är 17 år. Jag är väldigt intresserad av teknik och ska börja mitt första år på tekniklinjen efter sommaren. Tycker även om smink, spel, kläder och älskar att se på olika slags filmer.

Här på bloggen kommer jag skriva om lite allt möjligt, det jag kommer på för tillfället helt enkelt. För det mesta kommer det väl handla om vardag och min träning. 

Hatar verkligen att skriva såna inlägg, de blir så himla tråkiga! Man vet aldrig vad man ska skriva om, suger verkligen på att skriva om mig själv..

Men jag hoppas att ni är intresserade av att fortsätta läsa min blogg, trots det tråkiga första inlägget! Är såå taggad på att börja blogga igen!

Ha de bra! :*

Likes

Comments