Fick plötsligt värsta cravingen efter köttbullar och spagetti. Ligger i sängen och spelar Kim Kardashian Hollywood, medans jag försöker räkna ut om jag orkar gå upp och fixa köttbullarna eller om jag ska ligga kvar i sängen. Lyx problem!hehe.
Aja måste ändå hoppa ur myskläderna om ett tag och sticka iväg på utvecklingssamtal så då kan jag ju fixa köttbullar efter det..yey! Så får det bli:)

Men nog om köttbullar..hehe. Vad har ni gjort idag?Jag hade orientering i ca 2 timmar i Skatås. Det gick faktiskt riktigt bra och vi slutade även kl 12 score!!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!!
Hur mår ni idag?Jag är sjukt trött, hade riktig svårt att somna igår vet inte varför. Men så är det vissa dagar. Ligger just nu i sängen och måste snart upp för att ta mig ut till Skatås. Har noll koll på hur man kommer dit så vi får se hur det går..hehe.
Idag blir det iaf en kort dag slutar redan vid 12 i Skatås och så tar det väll en timme eller så att ta sig hem. Skönt!
Men ni får ha en bra dag, nu måste jag upp om jag ska hinna med bussen.

Likes

Comments

Tänk hur mysigt att sitta insvept i en stor filt med myströjan på, en stor kopp varm choklad i handen medans det regnar och blåser ute. Åh längtar till hösten, man börjar ju faktiskt redan känna av att den är påväg iaf här i Göteborg. Eftersom jag verkligen kom in i mitt höst mood nu tänkte jag bjussa på lite goa höst bilder.

Btw, vet någon om man kan få tag på yankee candle med spiced pumpin lukt någonstans, vill ha den so bad!

Likes

Comments

Tjo alla!!

Ahh..känner mig så sjukt taggad på att börja blogga igen! Vi har väl alla haft massa bloggar på olika portaler som man tittar tillbaks på nu och bara känner "nej" hur kunde jag skriva så? Men så ska det inte bli nu, detta ska inte bli en av mina många bloggar som jag tittar tillbaks på om 2 år och ba "nej". Vill verkligen kunna både insperera och nå ut med mina åsikter till folk genom denna bloggen, och jag hoppas att så många som möjligt vill hänga på och hjälpa mig nå till toppen. Ok, nog om detta.

Vad har ni gjort idag? Jag har som en vanlig 15 åring varit i skolan. Sedan pluggade jag i en timme eller så med en kompis. Har NO prov imorgon, så det blev mycket NO plugg. Stressar alltid upp mig så in i helvete inför prov och sedan när det är dags att skriva provet så försvinner all nervositet och jag känner mig helt lugn. Sjukt skönt faktiskt. Jaja..senare ikväll får jag se om jag drar till gymmet i nån timme typ, känner mig riktigt otaggad just nu. Vill helst sitta hemma och trycka i mig en stor pizza medans jag tittar på ph.

​En sån hade inte vart helt fel nu

Bildkälla: http://www.pabirder.com/

Likes

Comments