Header

Hej, nu har jag tänkt efter en lång paus att försöka börja blogga igen. Har verkligen inte haft tid eller ork att blogga. Men ska nu försöka ingen. 

Dagen började med att jag vaknade runt 11, letade påsk ägg. Sen fixade jag mig och åkte sedan till pappa och åt påskborde med släkt från pappas sida. Igår åkte mamma, jag och Emil till figeholm och gick på resturang med släkt från mammas sida. Riktigt mysigt. 

När jag kom hem efter påskbordet idag gjorde jag hage till hästarna, sjukt skönt väder. Hoppas ni har haft det lika bra som jag. 

Kände för att göra en ny header också 😊

Xoxo 😘

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Har haft mycket att göra och det har hänt mycket på senaste tiden så jag bestämde mig för att sluta blogga ett tag. Men nu ska jag försöka komma igång igen. 

Det har varit sportlov och det här är sista dagen på lovet..😓 Vill verkligen inte till skolan..

På lovet har jag ridit, tränat och varit massor med Emma. Nästan varje dag, men nu städar jag.. Usch. Dagen blir nog rätt så lugn. Tänkt att gå ner till stallet ett tag sen, mysa lite med hästarna. Annars så borde jag läsa ut en bok som skulle va utläst tills imorgon på 305 sidor.. Men har bara kommit till sida 35.. Duktigt.. Men bloggar nog mer sen, annars slänger jag in ett inlägg när jag känner fört. Puss, xoxo. 💓

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen påväg till bästa vän i Västervik, va sjuukt länge sen vi sågs så ska bli jättekul! Dagen kommer spenderas i Västervik med Nora, puss 😘

  • 469 Readers

Likes

CommentsHej jag har verkligen inte haft tid att blogga. 

I måndags åkte jag till Totebo och var med Selma. Vi chillade, såg på film osv. Riktigt mysigt!

På nyårsdagen åkte Selma, ja och selmas familj till Jimmi och dom. Men Selma och jag var sjukt trötta för vi hade gått och lagt oss vid 6 så dom andra åkte runt 2 och vi gick runt 3-4. Jimmi, Cristoffer och Vilma möte oss. Sen gick vi hem till Jimmi åt mat, och satt på Jimmis rum med Cristoffer, Simon, Selma, Vilma och Jimmi.

Det var ett sjukt roligt nyår! 😊

Nu sitter jag på rummet och väntar på att Emma ska komma hem, puss hej 😘

Likes

Comments

Julafton va grym och fick många fina paket osv. Men nu är jag sjuk, feber, hosta och halsont.. Hoppas det blir bättre tills nyår!
Nu sitter jag och kollar på family Guy med te och mamma 👌❤️
Saknar älskling massor 😔
Hoppas ni alla haft en grym jul! Det har iaf jag!
Ha en fortsatt trevlig kväll
Puss

  • 555 Readers

Likes

Comments

Nu sitter jag i bilen och är påväg hem till Västervik. Mamma, jag, Emil osv har varit på julbord.

Dagen åker var lugn, och tråkig. Gick runt i mjukiskläder, åkte till gamleby och resten av kvällen låg jag i min säng och kollade på ph.
Har missat alla avsnitt förutom det första. Så är på 9-10 avsnittet nu. 😂👌

Bloggar nog inte mer idag, känner att jag bara vill lägga mig och dö. En ytters tråkig dag, allt ä skit. 🔫😒
Puss hej.

  • 665 Readers

Likes

CommentsHej, idag har jag inte gjort ett piss. Snackade skype med älskling och Danne igår kväll och kollade på reprisen av ph. Har missat typ alla avsnitt.. 

Idag händer inte något specillt förutom att vi ska åka till gby.  Bloggar nog mer sen, puss hej 😘

Saknar redan mina flickor och älskling 😘

Likes

Comments

Idag är ingen vanlig dag. Idag fyller världens bästa vän Nora 15 år!!

Tyvärr har jag inte kunnat ge dig kramar och pussar idag eftersom du är i Florida och jobbar på brännan. 

Nora, vart ska jag börja? Du och jag har varit bästa vänner i, ja jag vet inte vad. Minst 5-6 år, åren med dig har varit fantastiska! Så sjukt mycket skratt, skratt tårar osv. Du och jag har alltid roligt tillsammans, verkligen alltid! Minnena med dig är minnen som bara du och jag har. Minnen som jag aldrig, aldrig kommer att glömma! Visfestivalen tillexempel, så sjukt kul! Varje gång jag är med dig gör det min/mina dagar. Du är alltid glad, och sprider alltid glädje runt om dig. Vet inte vad jag skulle göra utan dig, du är verkigen världens bästa vän. Utan dig skulle jag inte va något! Du är min syster, min andra halva, min obiologiska syster 😉 

Satt och gjorde ett collage förut, och gud. Hela min dator är fylls med bilder på dig och mig tillsammans! Men tog dom bästa 😉

Hoppas du haft en bra dag och jag saknar dig jättemycket så du får faktiskt ta och komma hem snart, älskar dig syster! 💗Likes

Comments